Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

"Μάχη" μέ τήν ζωή του δίνει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.


Στήν Μ.Ε.Θ. του κρατικού νοσοκομείου Ηρακλείου 'ΠΑΓΝΗ' με αναπνευστική δυσλειτουργία, νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Από τα ΤΕΠ κρίθηκε επιβεβλημένο να εισαχθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ το 'τεστ' κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε “βγήκε” αρνητικό.

Το πρόβλημα στην υγεία του Σεβασμιότατου, διαπίστωσε ο διάκονός του, περίπου στις 07.00 χθές το πρωΐ (27-09-2020), όταν αντιλήφθηκε ότι ο Αρχιεπίσκοπος αντιμετώπιζε δυσκολία στην αναπνοή του.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Επίσκοπος Κνωσού ο οποίος τον επισκέφθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού, Πρόδρομος Ξενάκης ανέφερε πως η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Όπως είπε όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν καλά. Είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σήμερα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον αφυπνίσουν για να δουν την αντίδραση του οργανισμού του. Ο επίσκοπος Κνωσού, κ. Πρόδρομος, δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη η κατάσταση της υγείας του.Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

“Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό, χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε. Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό”.

https://www.pronews.gr/thriskeia/919282_irakleio-mahi-gia-ti-zoi-toy-dinei-o-arhiepiskopos-kritis-eirinaios-teleytaio

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!