Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ Κ Ρ Υ Β Ε Τ Α Ι : Το διεθνές επιστημονικό Συνέδριο που Α Π Ε Κ Ρ Υ Ψ Α Ν τα συστημικά κανάλια! Τα 'βίντεο' που λύνουν όλες τις απορίες για την πανδημία!

 2  'Β Ι Ν Τ Ε Ο' !


Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020. 

Πρόκειται, για μία πρωτοβουλία... προερχόμενη από την Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και πιο συγκεκριμένα της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία στόχο είχε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας στα ζητήματα που αφορούν την πανδημία.

Η κοινωνία μας βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο έχει επιπτώσεις τόσο στη σωματική υγεία, όσο και στην ψυχική, στην οικονομία και τη δομή του κοινωνικού ιστού. 

Σε αυτό το συνέδριο φωτίστηκαν τα σκοτεινά σημεία και διευκρινίστηκαν οι αμφισημίες, καθώς η σωστή, επιστημονική και τεκμηριωμένη άποψη προσφέρει τη γνώση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση.

Επειδή η γνώση και η αλήθεια δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν οι ακριβοπληρωμένοι Έλληνες λοιμωξιολόγοι από τα συστημικά κανάλια!

Ο Ερευνητικός Οργανισμός είναι ένας πρότυπος Οργανισμός έρευνας και μέσων μαζικής ενημέρωσης, σταθμός για κάθε ερευνητή, δημοσιογράφο και φίλο της αναζήτησης, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθείστε τις δύο ημέρες αποκαλύψεων από διακεκριμένους αδέσμευτους επιστήμονες όπως μεταδόθηκαν από την πλατφόρμα του 'YouTube' :

Ευτυχώς δεν έχουν κατέβει τα βίντεο ακόμη, όπως κάνει το 'Facebook' που μπλοκάρει ως “fake news” όλους τους σκεπτικιστές επιστήμονες και μή, για τον κοροναϊό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!