Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

"Ζούμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου"- Δημοσιογράφος Κων.Καββαθάς για τα ελληνοτουρκικά καί όχι μόνο.... (ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ !)




https://www.youtube.com/watch?v=A4WnJFJubhs&ab_channel=%CE%99%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Ο κ.Κώστας Καββαθάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Δημοσιογράφος πασίγνωστος αν και η σχέση του με το “τηλεοπτικό γυαλί” είναι σχεδόν “μη ανιχνεύσιμη”.Το καλοκαίρι του 1969 βέβαια μαζί με τον Ιάσονα Μοσχοβίτη από την τηλεόραση του τότε 'ΕΙΡΤ', συμμετείχε στην μετάδοση της αποστολής του «Απόλλων 11» και της προσελήνωσης των αστροναυτών στην επιφάνεια του δορυφόρου της Γης.
Γνωστός έγινε δημιουργώντας μερικά από τα πιο σημαντικά έντυπα στον περιοδικό Τύπο της χώρας: τα: 4 Τροχοί, Πτήση & Διάστημα, Ήχος & Hi-Fi, Ram και στα ερτζιανά δημιούργησε τον εξαιρετικό ραδιοφωνικό σταθμό 'Εν Λευκώ'.
Αυτά είναι τα πιο γνωστά αλλά υπήρξαν και πάρα πολλά άλλα.
Από τον κ.Καββαθά ζητήσαμε να συζητήσουμε τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.
Έχει ζήσει δημοσιογραφικά όλες τις μεγάλες κρίσεις με την Τουρκία και παρακολουθεί συστηματικά τα θέματα της Εθνικής Άμυνας.

Έχει την εμπειρία πτήσης με μαχητικά αεροσκάφη.

Το πάθος του για τις πτήσεις είναι γνωστό.
Τα όσα λέει στο militaire.gr μπορεί να είναι δυσάρεστα, αλλά ποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει;
Ίσως μόνο όσοι επιμένουν να αποφεύγουν να συναντηθούν με την λογική και τον ρεαλισμό.

Μεγάλο ενδιαφέρον δεν έχουν μόνο οι εκτιμήσεις του κ.Καββαθά για όσα πιθανόν να αντιμετωπίσουμε σύντομα, αλλά και όσα μας υπενθυμίζει για το πως φθάσαμε ως εδώ.

Γράφουμε μας υπενθυμίζει, γιατί ο ίδιος τα ΄χει γράψει πολλές φορές , εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Όταν τα λάθη και οι παρασπονδίες γίνονταν, αλλά κανείς από τους μανιακούς της εξουσίας δεν ήθελε να ακούσει ,να διαβάσει και κυρίως να καταλάβει.

Ήταν εκδότης, αλλά όλοι μας τον είχαμε πάντα στο μυαλό μας πρώτα με την ιδιότητα που ποτέ δεν εγκατέλειψε: του Δημοσιογράφου με Δ κεφαλαίο.

Πρωτοπόρος πάντα στη σκέψη και σ΄ ότι δημιούργησε.

Ήταν κάτι που μάλλον δεν του …συγχώρησαν ποτέ στην Ελλάδα αλλά νομίζουμε ότι ήταν αρκετή η επιβράβευση από το αναγνωστικό κοινό. Από το 2013 απέχει και λείπει ...

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Ηλιας Καλλιωρας

    Ο Γέροντας Ι. μου είπε χθες μια πνευματική ιστορία…
    Ένα όραμα.
    Ζήτησα ευλογία να το κάνω ανάρτηση για ψυχωφέλεια και για πνευματική ενδυνάμωση όλων μας και την έλαβα.
    Διαβάστε την αφήγηση-όραμα:

    Έβλεπε έναν κάτασπρο ουρανό που δεν έχει όμοιό του. Ήρεμο. Γεμάτο γαλήνη και ησυχία.

    Και μέσα από τα ουράνια σύννεφα να πέφτουν συνεχώς προς τη γη, σαν ουράνιες βολίδες, αγγελικές δυνάμεις.
    Δηλαδή, σαν διάττοντες οβίδες ή αστραπές, άγγελοι έφταναν σε χρόνο-άχρονο στην επιφάνεια της γης.

    Σε αυτό το όραμα πρωτοστατούσε ο Άγιος Παϊσιος.
    Τον ακολουθούσαν οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ και τα εννέα αγγελικά τάγματα.
    Ο άγιος Παϊσιος, οι Αρχάγγελοι Ταξιάρχες και όλες οι πνευματικές δυνάμεις των αγίων ασωμάτων έλεγαν στους Έλληνες και στον Ορθόδοξο κόσμο με στεντόρεια και καθαρή φωνή:

    «Μη φοβάστε!
    Ερχόμαστε κοντά σας!
    Είμαστε μαζί σας!
    Όλα θα πάνε καλά..!
    Οι Ουράνιες Δυνάμεις βρίσκονται σε πνευματικό συναγερμό..
    Αυτόν τον πόλεμο θα τον νικήσουμε μαζί..
    Θα ενωθεί ο Ουρανός με τη γη..
    Υπομονή και προσευχή».

    Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, όταν θα το αποφασίσει ο ίδιος, θα ενεργήσει αστραπιαία και με φοβερή και απερίγραπτη εξουσία και δύναμη, πάνω στη γη. Θα δορυφορούν τιμητικά, τον Ιησού Χριστό, οι επουράνιες αγαθές και αόρατες δυνάμεις (Άγγελοι και Όσιοι άνθρωποι).
    ΟΛΗ την αναγκαία εργασία όμως πάνω στη γη, θα την κάνει από μόνος του ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, ΜΟΝΟ με τον παντοδύναμο ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΣΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ''ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΦΛΥΑΡΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 1997 ΕΣΙΩΠΗΣΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ . https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/929313_pasha-1997-aporrito-deltio-ellines-pezonaytes-htypoyn-toyrkiko-ypobryhio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!