Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΔΗ βρίσκεται στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το 'veto' των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….


Έφθασε στο Άγιον ‘Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός.

Δεν πέρασε το 'veto' των Αμερικάνων.

Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους...

L’image contient peut-être : montagne, ciel, plein air et nature

Σύμφωνα με το 'οpen tv' και τον ανταποκριτή στήν Μόσχα Θανάση Αυγερινό, έφθασε το μεσημέρι χθές Παρασκευή στήν Θεσσαλονίκη κι από εκεί μεταβιβάστηκε στην Ουρανόπολη για να φθάσει στο Άγιον Όρος, ο Ρώσος Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν


Το πρόγραμμά του για λόγους ασφαλείας δεν είναι ανακοινώσιμο αλλά πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια αλλαγή εν αντιθέσει με το αρχικό πλάνο και να μεταβεί πρώτα στη ρώσικη μονή του Αγ. Παντελεήμονα για να παραβρεθεί στους εκεί εορτασμούς για τον Άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη το μέγα Μύστη δάσκαλο ενός ακόμη Ρώσου σύγχρονου Αγίου και θεόπτη του Σωφρονίου του Έσσεξ…

Στήν συνέχεια θα μεταβεί τόσο και στις Καρυές όσο και σε 2 ακόμη μονές Φιλοθέου και Βατοπεδίου... 

Αν και όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα ενδέχεται να παρατείνει την αρχικά διήμερη προβλεπόμενη επίσκεψη του ως και το Σάββατο...


”Φαίνεται υπάρχει κάποια αμηχανία στην Αθήνα καθώς η επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού γίνεται λίγα 24ωρα πριν την άφιξη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη” σχολιάζει. 

Ενώ όπως είπε ”η Ρωσική Εκκλησία με νέες δηλώσεις της χαρακτηρίζει θεομηνία και διχαστικό το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη σχετικά με το ουκρανικό.”

Ενώ το Πρώτο Θέμα μιλάει για (σσ.ευλογημένο) ‘‘Αντάρτικο” του Αγίου Όρους καθώς «Λουκέτο» για 15 ημέρες στο Αγιον Ορος είχε αποφασίσει να βάλει η κυβέρνηση λόγω κορωνοιού, αλλά δεν τη δέχτηκε η Ιερά Κοινότητα της Αθωνικής Πολιτείας.

Ο ρώσικος τύπος μ΄εκτενή δημοσιεύματα καταγγέλει την απόπειρα λοκαρίσμος του Αγίου Όρους λίγο, ή ένα 24ωρο πριν την άφιξη εκεί του Ρώσου Πρωθυπουργού και διαβλέπει δόλο…..

Η επιχείρηση ”Ρώσος προσκυνητής” σε πλήρη εξέλιξη κι ας ελπίσουμε να μην έχει …..άλλες περιπέτειες….

dimpenews.com

https://www.triklopodia.gr/%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%84%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

 1. 18 ολάκερες μέρες η ΠΑΝΑΓΙΑ βουρκώνει και κλαίει. Και συνεχίζεται το ΘΑΥΜΑΣΤΟ αυτό, για να μας πει η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ τι έρχεται. ( φωτο - βίντεο)

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/18.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θερμές ευχαριστίες γιά τήν πολύτιμη πληροφόρησή σας.
   Τήν ευχή Της νά έχουμε πάντοτε καί Τήν Σκέπη Της!

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!