Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ !

 


Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας, που αγιοκατατάχθηκε το 2012 και γιορτάζει στις 6 Μαΐου, ενημερώνει τους πιστούς για την προειδοποίηση της Παναγίας σε όλο τον κόσμο, να είναι έτοιμοι και με μετάνοια για την Κρίση (κατά τον θάνατο και την 2α Παρουσία) αλλά και για τον επερχόμενο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που θα καταστρέψει τα 3/4 της ανθρωπότητος! 



«Είδα μαύρα σύννεφα. Η οργή του Θεού κατέβαινε στον κόσμο. Σιγά - σιγά κατεβαίνουν, σιμώνουν... και όταν αγγίξουν στη γη, τότε θα γίνει ο πόλεμος»! 


Ο του παλαιού ημερολογίου Φυλής και Ωρωπού Κυπριανός (1948 - 2013), που λέγεται ότι για κάποιο διάστημα είχε επαφές με την Αγία και μάλιστα ότι την έκειρε Μυρτιδιώτισσα Μοναχή, απλώς το επιβεβαιώνει.


https://youtu.be/A5hLzCJtz10

Θυμηθείτε και την προφητική προειδοποίηση της Παναγίας στην Βασιλική Πλεξίδα.


ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ


https://www.imdleo.gr/diaf/2018/agSofia.html


"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

1 σχόλιο:

  1. Ας σκεφτούν οι άνθρωποι τα ιστορικά γεγονότα του κατακλυσμού του Νώε (σώθηκε μόνο η οικογένεια του Νώε) και της καταστροφής των πέντε (5) πόλεων Σοδόμων και Γομόρας (σώθηκαν μόνο ο Λώτ και οι δυο κόρες του), και ας καταλάβουν τα υπόλοιπα μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!