Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Έγινε "ο" ΧΑΜΟΣ ! "Σ κ ο τ ώ θ η κ α ν" ο Τράμπ μέ τόν Μπάϊντεν, αλλά τό ΞΥΛΟ τό έφαγε ο δεύτερος!

Η Τηλεμαχία. Νίκη με 'νόκ ντάουν' του Τράμπ!


Ο Απατεώνας Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, (ο "κοιμισμένος") Τζο Μπάϊντεν, παρουσιάστηκε στην 'Τηλεμαχία' με τα «τρομερά» επιχείρημα, ότι ο Τραμπ είναι ...πράκτορας των Ρώσων και ότι το 2016 δεν πλήρωσε φόρους.

Αποκάλεσε μάλιστα τον Τραμπ «κουτάβι του Πούτιν»!

Ο Τράμπ απάντησε στήν επίθεση, λέγοντας ότι ο γιός του Μπάϊντεν, ο  Χάντερ έλαβε χρήματα από τήν χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας Γιούρι Λουζκόφ, ονόματι Ελένα Μπατουρίνα, η οποία αναγνωρίστηκε ως η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας (!) και τον κατηγόρησε ότι ο γιός του είχε αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου!

Ο Μπάϊντεν έξω φρενών, είπε πολλές φορές στον Τραμπ, σκάσε και βούλωσέ το.

Το κλίμα στο πρώτο ντιμπέϊτ Τραμπ - Μπάϊντεν ήταν χαοτικό.

Ο Τραμπ, συνηθισμένος στις έντονες αντιπαραθέσεις, παρέσυρε τον Μπάϊντεν εκτός ορίων.

«Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική», είπε σε άλλο σημείο ο Μπάιντεν και τόνισε πως υπό την ηγεσία του Τραμπ «γίναμε πιο αδύναμοι, άρρωστοι, φτωχότεροι, πιο διχασμένοι, πιο βίαιοι».

«Η Κίνα έφαγε το μεσημεριανό σου», είπε ο Τραμπ στον Μπάϊντεν .

Ο Τράμπ είπε τον Μπάϊντεν ηλίθιο (!) και τον κατηγόρησε, πως είναι «μαριονέτα» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» υποστηρίζοντας πως ο Μπάϊντεν είναι αδύναμος μπροστά στην εγκληματικότητα και τήν βία . 

«Δεν θες να πεις τίποτα για τον νόμο και την τάξη», είπε απευθυνόμενος στον ηλίθιο Μπάϊντεν...

Ο συντονιστής της συζητήσεως, ο παρουσιαστής του 'Fox News' Κρίς Ουάλλας, έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον Μπάϊντεν...



Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενδέχεται να μη γίνει γνωστό παρά μόνο αφού περάσουν «μήνες», εξ αιτίας των επιστολικών ψήφων, υποστήριξε ο Ντόναλντ Τράμπ. 

Θα γίνει νοθεία, εκλογικές «απάτες που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ», είπε ο αμερικανός πρόεδρος, τονίζοντας ότι οι επιστολικές ψήφοι ενδέχεται να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.


Μετά την τηλεμαχία τό κανάλι 'CBS' ανακοίνωσε, ότι το 48% των οπαδών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς του 'Μπλάκ Λάϊφ Μάτερς' και της 'ΑΝΤΙΦΑ' αισθάνονται (;) ότι ο Ηλίθιος ήταν καλύτερος...

http://deltio11.blogspot.com/2020/09/blog-post_554.html
=======================

ΟΣΟΙ ...ΠΙΣΤΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΕΔΩ !


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!