Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σ ά λ ο ς (ΓΙΑΤΙ;) με τον Μητροπολίτη Καρπενησίου - Προέτρεψε τους πιστούς να Μ Η Ν φορούν ΦΙΜΩΤΡΟ! - Β Ι Ν Τ Ε Ο !

 


Σάλος έχει δημιουργηθεί μέ τόν σεβ. Μητροπολίτη Καρπενησίου, ο οποίος σε δηλώσεις του για την εορτή του πολιούχου Αγίου Νικολάου Καρπενησιώτη, προέτρεψε τους πιστούς να ΜΗΝ τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

"Στην Ευρυτανία δεν υπάρχουν κρούσματα και δεν χρειάζονται τα μέτρα που επιβάλλονται σε άλλες περιοχές", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα στα πλάνα που μετέδωσε το 'STAR' Κεντρικής Ελλάδος, κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα

Την λύπη του (ΜΠΑ;) για το γεγονός, ότι κανείς σχεδόν από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό της εκκλησίας κατά τήν Θεία Λειτουργία, εξέφρασε ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος. (Καί επειδή τό είπε ΤΙ έγινε; Αξίζουν κάτι οι θέσεις των βουλευτών "μας" σήμερα;)

Δεν υπάρχει χώρος (;) για εφησυχασμό (...) τόνισαν από την πλευρά τους ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασσιός...

Δείτε το βίντεο

2 σχόλια:

  1. Ισραηλινή συγγραφέας έγραψε πριν από 23 χρόνια βιβλίο για μια πανδημία που θα ερχόταν το 2020!

    http://redskywarning.blogspot.com/2020/04/23-2020.html

    * * *

    Μέχρι πότε οι λεγόμενες "πολιτισμένες" χώρες θα υποκρίνονται πολύ πονηρά και ένοχα, ότι δήθεν: "ο ιός ΔΕΝ κατασκευάστηκε στο εργαστήριο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Θά ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ έως ότου επιτέλους Α Φ Υ Π Ν Ι Σ Θ Ο Υ Ν οι πολλοί καί καταλάβουν (ξεφεύγοντας ασφαλώς από τά τηλεοπτικά μεγαλοπαραμύθια) πόσο βαθιά ΨΕΥΤΙΚΑ έως ΘΕΑΤΡΙΚΑ είναι όσα μας παρουσιάζονται καθημερινώς από πάρα πολλών ετών!
      Αλλά μέχρι τότε ανώνυμε, θά έχουμε τά ...ίδια καί τά ίδια!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!