Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας: Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ί α κατοίκων για τήν μεταφορά "προσφύγων στα Καμένα Βούρλα!

 


ΜΕ ΤΟ ...Σ Τ Α Ν Ι Ο !

ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

Αντιδράσεις προκλήθηκαν στα Καμένα Βούρλα από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/09), όταν έφτασαν στην περιοχή δύο λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες.

Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των 'τούνελς', προχώρησαν πριν από λίγο οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων, διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά δεκάδων προσφύγων σε παλιά ξενοδοχεία της περιοχής....

Σύμφωνα με το 'lamiareport.gr', μερικά μέτρα από το σχολείο των Καμένων, σε ένα ξενοδοχείο ανενεργό εδώ και 15 χρόνια (!), εγκαταστάθηκαν 39 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες.

«Δε θα αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για μας», διεμήνυσε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης...

Παράλληλα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση των προσφύγων, οι επιχειρηματίες της περιοχής κλείνουν και τα καταστήματά τους.




https://sputniknews.gr/ellada/202009238324876-kleisti-i-athinon---lamias-diamartyria-katoikon-gia-ti-metafora-prosfygon-sta-kamena-vourla-/?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_gr

&

http://greeknation.blogspot.com/2020/09/blog-post_223.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!