Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Και οι διπλωμάτες (πασοκο-)προσκείμενοι στον "Σημίτη", «δ ι σ τ ά ζ ο υ ν» να συμμετέχουν στον ελληνοτουρκικό διάλογο!.....(ΜΠΑ! ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ;)


Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση αναφορικά με τις επερχόμενες ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις που θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Νωρίτερα αποκαλύψαμε, πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από διπλωμάτες, που δεν θέλουν να συμμετέχουν στην Συγκεκριμένη ομάδα διαπραγματεύσεως. 

Η κατάσταση όμως είναι πολύ πιο σοβαρή. 

Διότι και οι διπλωμάτες που είναι φιλικά προσκείμενη στο λεγόμενο σύστημα Σημίτη, δηλαδή στην συμφωνία του Ελσίνκι και στην γραμμή του ΕΛΙΑΜΕΠ (...) τηρούν μεγάλες επιφυλάξεις. 

Και ο λόγος είναι ότι οι ίδιοι έχουν την άποψη πως θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας, αδικαιολόγητες και απαράδεκτες υποχωρήσεις κατά τη γνώμη μας, αλλά φοβούνται πως ο Μητσοτάκης την τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω και θα τους απαγορεύσει να «δώσουν» στην Τουρκία!

Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο Παύλος Αποστολίδης που θεωρείται ότι θα είναι ο επικεφαλής της ομάδος διαπραγματεύσεως στην Κωνσταντινούπολη, κάνει δεύτερες σκέψεις. 

Ακριβώς για τον λόγο που προαναφέραμε.

https://www.olympia.gr/ellada/kai-oi-diplomates-proskeimenoi-ston-simiti-distazoun-na-symmetechoun-ston-ellinotourkiko-dialogo/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Μπροστά στον Μητσοτόφσκι ακόμα και οι σημιτοφύλακες φαντάζουν πούροι εθνικιστές! Αν ισχύουν όσα γράφει το Olympia-Tel Aviv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!