Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Συνομιλητή της έκανε η Μπακογιάννη MKO - εργαλείο της Ά γ κ υ ρ α ς !....

 Καραΐσκος Κώστας

Από την Παρασκευή 25η Σεπτεμβρίου βρίσκεται στήν Θράκη για τριήμερη περιοδεία η Ντόρα Μπακογιάννη, ως πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής που συστήθηκε για την περιοχή. 

Μια Επιτροπή, που ενώ ο τίτλος της συνεχίζει να δηλώνει ότι θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη της Θράκης, εμφανίστηκε ξαφνικά με δύο ομάδες εργασίας εντός της, μία για τα οικονομικά θέματα και μία για τα "θεσμικά".

Στον όρο αυτόν βεβαίως μπορεί κανείς να φανταστεί ζητήματα που θα αφορούν όντως την ανάπτυξη, όμως μπορεί ομοίως να φανταστεί και πολλά άλλα πονηρά, που βάζουν στο τραπέζι κάθε πτυχή του μειονοτικού θέματος της περιοχής. Και δυστυχώς οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν πως έτσι πάει να κινηθεί το πράγμα, δένοντας ανησυχητικά με την τρέχουσα συγκυρία όπου η εξ ανατολών γειτονική μας χώρα θέτει ανοιχτά διεκδικήσεις για τη Θράκη στον αρχόμενο ελληνοτουρκικό διάλογο.

Παρότι ελπίζουμε να διαψευσθούμε, το επισημαίνουμε και σημειώνουμε ότι στην ατζέντα της κ. Μπακογιάννη υπάρχει μία συνάντηση που μάλλον δεν μας καθησυχάζει, για να το πούμε κομψά: αυτήν της Κυριακής στις 9.30 το πρωί στην Κομοτηνή με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΣΕΜ-ΒΤΑΥΤD). 

Ποιος είναι ο σύλλογος αυτός;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

https://slpress.gr/ethnika/synomiliti-tis-ekane-i-mpakogianni-mko-ergaleio-tis-agkyras/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!