Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

“ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ τήν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στό ΕΦΕΤΕΙΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ γιά ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!....

 ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ. (Εικόνες)


(ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟΣ 

ΚΑΙ  Ε Υ Δ Ι Α Κ Ρ  Ι Τ Ο Σ 

 ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ;

ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑ

 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, 

ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;


Ο  Π  Ο  Τ  Ε ;)

Οι εικόνες που είδαμε από χθές το πρωΐ και κάνουν τον γύρω του κόσμου για την δίκη της Χρυσής Αυγής, μάς πηγαίνουν σε εποχές προ κορωνοϊού.

Αλήθεια, ποιος έδωσε την άδεια για μια τέτοια συγκέντρωση; Η ΕΛΑΣ, το υπουργείο Υγείας, ο Τσιόδρας; 

Εδώ λοιπόν που είναι η τόση μεγάλη ευαισθησία του κρατικού μηχανισμού για την προστασία της υγείας των πολιτών; Θα επιβληθούν οι ανάλογες ποινές; Ή οι “μοσχαροκέφαλοι” κυνηγούν μόνο τους μεροκαματιάρηδες, τον κόσμο που πάει μια βόλτα στην πλατεία να ξεσκάσει, τον απλό πολίτη που δεν έβαλε την μάσκα του μπαίνοντας στα ΜΜΕ; Στις πλατείες υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ενώ στις εικόνες που θα δούμε παρακάτω όλα μέλι – γάλα;;

Κατά τ’ άλλα. μόνο οι παρελάσεις, στρατιωτικές και μαθητικές ήταν το πρόβλημα, ε; Σε εποχή που υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.

Ο κόσμος έχει σιχαθεί πια την υποκρισία και το άδικο..

Τα σχόλια δικά σας…….

Ejt2HmXXsAA-RNJ

efe3-ink

efe1-ink

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%93%ce%9a%ce%9b%ce%97%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9f%ce%a1%ce%93%ce%91%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%97-%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%99-%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%95%ce%a4%ce%a1/


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΠΑΝΤΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεεεμ, βλέπεις δεν πήγαν να διαδηλώσουν για το event "αδελφές όλου του κόσμου, ενωθείτε!" ώστε να μην τους πειράξουν. να ξέρουμε, βρε παιδιά επιτέλους για τι πράγμα να διαδηλώνουμε. απαράδεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα έτοιμα και οργανωμένα. Με τις άδειες και τις ευλογίες όλων αυτών των καθικιών. Απόψε περίμενα στο φανάρι στη γέφυρα του Σταυρού. Τα κοπρόσκυλα είχαν βάλει παντού αφίσες που καλούσαν τον κόσμο στην συγκέντρωση. Όλα μιλημένα, όλα στημένα. Τί να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάθος υποκρισίας δυσθεώρητο.Στις παρδαλές και τους κόκκινους φασίστες,επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις.Στους Πατριώτες όταν αυτοί διαδηλώνουν δίκαια,και στους Ποντιακούς συλλόγους που θέλουν να τιμήσουν τον Πόντο,απαγορεύονται.Χαρδαλιά που είσαι;όχι τίποτε άλλο,απλά για να ξέρω προς τα που θα σε χαιρετίσω με ανοικτές παλάμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!