Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Τελέστηκε σήμερα στους Βουλιαράτες της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ, το μνημόσυνο του άνανδρα ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΗΡΩΟΣ Κωνσταντίνου Κατσίφα!

(Η είδηση δέν αναφέρει όμως, ΑΝ καί ΠΟΙΟΙ Έλληνες πολιτικοί, υπουργοί, βουλευτές, στελέχη ΤΥΧΟΝ παρέστησαν στό μνημόσυνο του ΗΡΩΟΣ Κων/νου Κατσίφα....)


Τελέστηκε σήμερα Σάββατο 24η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, σε κλίμα αυστηρών απαγορεύσεων «λόγω της πανδημίας» το μνημόσυνο στη μνήμη του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε της εν ψυχρώ από τίς ειδικές μονάδες ('Renea') της αλβανικής αστυνομίας! 

Η αλβανική αντιτρομοκρατική είχε περικυκλώσει τα ελληνικά χωριά της Δερόπολης και τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια της αστυνομίας, πέταγαν πάνω απ' το σπίτι της οικογένειας και τον τόπο της εκτέλεσης, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο απ' τα δύο χρόνια. 

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας, η όποια ακόμη περιμένει το πόρισμα για τις συνθήκες της εκτέλεσης του και δεν βρίσκει ηρεμία απ' τις συνεχείς ενοχλήσεις και προκλήσεις του αλβανικού κράτους.

http://deltio11.blogspot.com/2020/10/blog-post_56.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!