Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Ο Γενικός Εισαγγελέας (του Νιού Χαμσάϊρ) εγκαλεί τον μητροπολίτη Βοστώνης κ.Μεθόδιο, για μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό στήν ...Αγία Κοινωνία!!!!!

 


(ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ, Ή ΜΟΡΜΟΝΟ, Ή ΠΑΠΙΚΟ, Ή ΑΘΕΟ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....)

Με έγγραφό του, το οποίο φέρει ημερομηνία 25η Σεπτεμβρίου 2020, ο Γενικός Εισαγγελέας της πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ εγκαλεί τον μητροπολίτη Βοστώνης κ.Μεθόδιο, για μη τήρηση των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, που έλαβε ο τοπικός Κυβερνήτης....


Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Εθνικού Κήρυκα”, οι υγειονομικές Αρχές ήδη από τον Ιούλιο είχαν καλέσει την τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της κοινότητος του Αγίου Νικολάου στο Πόρτσμουθ, μετά από την εμφάνιση πολλών κρουσμάτων στην πόλη, να αναθεωρήσει τη χρήση κοινής λαβίδος για τήν μετάδοση της θείας Κοινωνίας, καθώς αυτός ο τρόπος ερχόταν σε αντίθεση με τα μέτρα που είχε λάβει ο Κυβερνήτης του Νιου Χαμσάϊρ.

Ο επιχώριος μητροπολίτης κ.Μεθόδιος (Τουρνάς) φαίνεται πως αγνόησε τις οδηγίες των Αρχών, μην επιτρέποντας να χρησιμοποιούνται λαβίδες μίας χρήσεως για την θεία Κοινωνία, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ομογένειας, δεν προχώρησε ούτε και στην ενημέρωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Μαζί με τον μητροπολίτη Μεθόδιο, εγκαλείται από τον Εισαγγελέα τόσο ο πρωτοσύγκελλος της μητρόπολης Βοστώνης, όσο και ο μέχρι πρό τινος εφημέριος της κοινότητος του Αγίου Νικολάου.


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!