Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΧΤΥΠΟΥΝ τους Ιερείς μας (οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) εν μέση οδώ!!! - Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος κληρικός κατέρρευσε....

 




Το ίδιο άτομο ενωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο στήν συμβολή των οδών Καρόλου με τήν Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ.

Ερμού: Επίθεση σε ιερέα – Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας κατέρρευσε στο χτύπημα που δέχθηκε, ενώ στο σημείο άμεσα μετέβη πλήρωμα της ΔΙΑΣ σε παροχή πρώτων βοηθειών μέχρι την άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος ιερέας, κατέρρευσε στο χτύπημα από μεταλλική βέργα, που του κατάφερε αλλοδαπός, ενώ περπατούσε (08/10-14.10΄) στον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, στο ύψος του αριθμού 98 της οδού Ερμού.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης ήταν μελαμψός αλλοδαπός, φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, και είχε καλυμμένο το κεφάλι του σε σκούφο. 
Αμέσως μετά την επίθεση στον ιερωμένο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποσαφηνιστεί αν είχε κίνητρο τη ληστεία, ο αλλοδαπός δράστης διέφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Αστυνομικές πηγές του 'NantiaReport.gr' σημειώνουν, ότι το ίδιο άτομο νωρίτερα είχε προκαλέσει επεισόδιο στη συμβολή της Καρόλου με τη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ.

Είναι ντροπή το κράτος να μην μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.



Scripta manent : Την άλλη, μέσα σε κλειστό χώρο έξω από το ασσανσέρ την βρήκαν που έκανε την επίθεση με βιτριόλη στην 35χρονη, τον μελαψό μέσα στο κέντρο της πόλεως με τις τόσες κάμερες τριγύρω, άρα γε θα τον βρούνε;...

http://scripta---manent.blogspot.com/2020/10/blog-post_54.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Μελαμψοί αλλοδαποί, (β)ρωμά, οπισθογεμείς "προοδευτικοί" όπως αυτοχακτηρίζονται, πόρνοι - πόρνες - πορνίδια, άθεοι που έχουν θεοποιήσει τα πάθη τους, τα φετίχ τους, τον εαυτό τους, σώματα αν-ασφάλειας - πειθήνια δουλάκια της νέας "τάξης" , πωλητικοί και όλοι οι έμμισθοι λακέδες τους, για αυτούς είναι τώρα πια το ελλαδιστάν. Τέτοια σκατά , τέτοιο βόθρο θέλουνε. Ο Ελληνας Χ.Ο. είναι αντίπαλός τους, είδος που πρέπει να εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!