Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ… ΝΗΦΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ! ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ…

mitsotakis_anastasiadis1

 

Γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τι γεύμα… Γκουρμέ!

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όχι μόνο δεν έχει κόψει το κρασί, αλλά για ακόμη μια φορά του έδωσε να καταλάβει! Εξ’ ου και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με το ποτήρι μπροστά του, σε αντίθεση με τον Κούλη που μάλλον την έβγαλε με νεράκι…

krasi

Στην ουσία τώρα (που δεν υπήρξε στη συνάντηση ή τουλάχιστον δεν έγινε γνωστή), σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές “στη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και ο συντονισμός ενεργειών Ελλάδας- Κύπρου. Eξετάστηκαν, επίσης, οι προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού μετά την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην τουρκοκυπριακή κοινότητα”.

Πάντως, το γεγονός ότι δεν έγιναν δηλώσεις από καμία πλευρά προκαλεί προβληματισμό. Όχι, όμως, και στον Σουλτάνο που τρίβει τα χέρια του και συνεχίζει απτόητος το προκλητικό πρόγραμμά του ευχόμενος στους εχθρούς του… “καλά κρασιά”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!