Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

EKTAKTO! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΛΟΙΟY ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ – ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! – EΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ

 

kallisto

“Μαύρη” μέρα για το Πολεμικό Ναυτικό. Λίγο πριν τις 7:30 το πρωί έξω από το λιμάνι του Πειραιά μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της εταιρείας Maersk «πέρασε από πάνω» από το ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ» του Πολεμικού Ναυτικού  με αποτέλεσμα να πάρει κλίση και να εκτιμάται ότι θα βυθιστεί.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση από το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό για την περισυλλογή των επιβαινόντων στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά πληροφορίες τέσσερα μέλη του πληρώματος έχουν τραυματιστεί, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά και μεταφέρονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αρχικώς στην περιοχή είχαν σπεύσει πλοία της ακτοπλοΐας τα οποία απομακρύνθηκαν από το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό που έχουν αναλάβει την επιχείρηση.

Το ναρκοθηρευτικό «Καλυψώ» έχει 57 μέτρα μήκος και μεταφέρει 52 άτομα πλήρωμα.

kallisto-696x522

1 (1)

Δείτε τι μεταδίδει η ΕΡΤ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!