Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ! H αεροπορική βάση στη Gandja που χτύπησαν οι Αρμένιοι είναι το προπύργιο των τούρκικων ΝΑΤΟ-ικών 'F16', που ισοπέδωσαν χωριά και πόλεις της Αρμενίας.…..










Ποιά είναι η αεροπορική βάση του Αζερμπαϊτζάν που χτυπήθηκε στην πόλη Gandja; 

Είναι το προπύργιο των τούρκικων 'F-16' που βομβάρδισαν χωριά και πόλεις Αρμενίων. 

Στην αεροπορική αυτή βάση σταθμεύουν πολλά τούρκικα αεροσκάφη.... 

Αρχικά έφθασαν στο στρατιωτικό αυτό αεροδρόμιο στις 23 Σεπτεμβρίου επίσημα δήθεν για κοινές ασκήσεις με τις δυνάμεις των Αζέρων…

Σήμερα η δεύτερη πόλη του Azerbaïdjan η Gandja είναι “κάτω από τα πυρά” των αρμένικων δυνάμεων ανακοίνωσε την Κυριακή το Υπ. Άμυνας του Αzerbaïdjan ενώ οι αρχές του Nagornο Karbakh ανακοίνωσαν πως κατέστρεψαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο.

H Armenia το είπε το έκανε χτύπησε και τη β΄μεγαλύτερη πόλη του Αζερμπαϊτζάν που φιλοξενεί τον τούρκικο στρατό χτύπησε το αεροδρόμιο και το κέντρο της πόλης…Πανικός…. 

Η Αρμενία προειδοποίησε τους Αζέρους να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους γιατί πλέον οι στρατιωτικοί στόχοι σε πόλεις θα πλήττονταν κι ενδεχομένως να υπάρξουν και πολίτες θύματα.

Αυτό μετά από μια βδομάδα πολέμου που Τουρκία και Αζέροι ισοπέδωσαν την πρωτεύουσα του Ναγκόρνο Καραμπάχ και χωριά και πόλεις της περιοχής….

dimpenews.com
&
http://greeknation.blogspot.com/2020/10/h-gandja-f16.html#more

-----------------------------------------------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!