Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: Η Α Υ Τ Ο Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ! / 10.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ΠΟΤΕ στην πατρίδα μας!

 


TI ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ;
ΟΤΙ, "Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΑ
ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
(ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ) ΤΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!


https://www.youtube.com/watch?v=JpnkRvbrtiY&feature=emb_title&ab_channel=%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%9E%CE%99%CE%91%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%99%E2%80%A2%E1%BD%99%CF%80%E1%BD%B2%CF%81%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%89%CF%82%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες δηλώνουν ότι έχουν κάνει έκτρωση.) ΕΛΛΑΔΑ: ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ (40.000 από αυτές καταγράφονται σε ηλικίες κάτω των 18 ετών.) ΕΛΛΑΔΑ: 350.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ! (Βάσει στατιστικών μελετών του Αρεταίειου Νοσοκομείου και της Eurostat) Δεν συμπεριλαμβάνονται στον αριθμό ορισμένες που δεν είναι δυνατόν να καταγραφούν(π.χ. χάπι της επόμενης ημέρας, ενδομήτρια σπειράματα, κ.λπ.) ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! (Συνολικός αριθμός εκτρώσεων από το έτος 1986, οπότε και αποποινικοποιήθηκε η διακοπή της κυήσεως, έως και το έτος 2019.) ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - Μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει έκτρωση. Στο βίντεο εμπεριέχεται και ολόκληρο το νομικό άρθρο του ‘‘ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ’’, με τίτλο: «Μέχρι και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει έκτρωση με τον νέο Ποινικό Κώδικα!»(σε οπτικοακουστική μορφή), το οποίο δημοσιεύτηκε στις 27/12/2019. Μπορείτε να το βρείτε και εδώ: https://www.afistemenaziso.gr/texts/l... Πηγή πληροφοριών: ΄΄ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!΄΄ (ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!) https://www.afistemenaziso.gr/ Επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Official Channel https://www.youtube.com/channel/UCEHk...

2 σχόλια:

  1. Οι μαζικές εκτρώσεις-δολοφονίες των αθώων και απροστάτευτων αγέννητων βρεφών, είναι μια από τις κυριότερες αιτίες για τις οποίες υπάρχουν οι σημερινές θλίψεις και θα υπάρξουν και οι μελλοντικές σκληρότερες θλίψεις.

    Ο Θεός αγαπητοί μου, όταν δεν υπάρχει συνειδητή επιστροφή των ανθρώπων στον Θεό, είναι και δίκαιος, και αυτό ισχύει είτε αυτό σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΝΟΪΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ; ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1968 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ `` THE POPULATION BOMB `` ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ .ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…``ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ . Η ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΡΥΘΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ . Η ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΡΥΘΜΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ . ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!