Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΙΤΕ καί ΑΚΟΥΣΤΕ τόν Ντ.Άϊκ !

 

David Icke: Η κλίκα ελέγχει τον πληθυσμό, μέσω της άγνοιας καί του φόβου


Όταν αφαιρέσεις την αιτία του προβλήματος το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Και εδώ φτάσαμε λόγω της συναίνεσεώς μας στην εξουσία. Η λύση είναι να σταματήσουμε να συναινούμε στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. 

Να πάψουμε να δεχόμαστε να κάνουμε αυτό που μας λένε, ενώ γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε. 

Ο κόσμος σήμερα είναι μία εκδήλωση της συναινέσεως στην εξουσία. 


Κειμενοποίηση των υποτίτλων, γιά όσους επιθυμούν από 

το 33:27 λεπτό, 

έως το 

τέλος του video.

DAVID ICKE: Δημιουργούν μία τεχνολογική υποπραγματικότητα (μάτριξ) του 5G, την οποία ονομάζουν «Tο έξυπνο δίκτυο» (The Smart Grid), περιβάλλοντας τον κόσμο με δορυφόρους και διοχετεύοντας αυτά τα πράγματα στη γη. Επειδή δημιουργούν μία υποπραγματικότητα με
την οποία θα συνδέεται ο ανθρώπινος νους μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Έχουν ήδη πει και πότε θα ξεκινήσει αυτό. Το 2030, ένα έτος το οποίο εμφανίζεται συνεχώς για τα πάντα. Οπότε, αυτό πραγματικά συμβαίνει. Και ο Έλον Μασκ  πήρε αυτή την άδεια κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

- Κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

- Ναι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας την πήρε την άδεια. Για να δούμε κάτι τώρα. Ας πάρουμε το κινεζικό σενάριο. Αλλά θα πω αυτό πρώτα. Το 5G είναι ένα φάσμα συχνοτήτων. Δεν είναι μία συχνότητα. Ξεκινούν από χαμηλά αυτές οι συχνότητες αλλά θέλουν να τις πάνε ψηλά. Και ήδη μπορούνε να τις πάνε ψηλά και αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο με τους τρόπους τους οποίους θα περιγράψω.

 Αν οι θεατές αυτής της εκπομπής πάνε στα βίντεο στην ιστοσελίδα μου, θα δουν στη σειρά των βίντεο έναν γιατρό από τη Νέα Υόρκη. Αυτός είναι ένας γιατρός που εξοργίστηκε τόσο πολύ που έφτιαξε ένα βίντεο. Βγήκε εντελώς έξω από τα ρούχα του με αυτά που ανακάλυψε. Αυτός ο γιατρός εργάζεται σε μία μονάδα εντατικής θεραπείας σ’ ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Και στο βίντεο αυτό λέει «Κοιτάξτε! Αυτό δεν είναι κορωνοϊός  COVID-19. Δεν είναι αυτό που μας λένε ότι είναι». Αυτός ο γιατρός λέει «Μας είπαν "Κοιτάξτε ξανά την πυραμίδα"». (σ.σ.: Δείτε εδώεδώ κι εδώ.)

 Όλοι κάνουν ό,τι τους λένε. Λέει «Μας είπαν να φροντίσουμε ανθρώπους, που έρχονται σ’ εμάς με προβλήματα στους πνεύμονες, ως ανθρώπους που έχουν μία λοιμώδη νόσο που λέγεται COVID-19». Αλλά λέει, «Αυτό δεν είναι εκείνο που εμείς βλέπουμε»  (Μετά τη συνέντευξη πηγαίνετε να δείτε το βίντεο) «Εμείς  δεν βλέπουμε αυτό».

Είπε, «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, παρόμοιο με αυτό που βλέπω στους πνεύμονες αυτών των ανθρώπων και κάτι παρόμοιο με αυτό από το οποίο πάσχουν και πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό ακριβώς είπε. Οι πνεύμονές τους μοιάζουν με ενός ανθρώπου που πετάει στα 30.000 πόδια, και καθώς εξαφανίζεται η πίεση της καμπίνας του αεροπλάνου, εξαφανίζεται το οξυγόνο και πεθαίνει αργά από έλλειψη οξυγόνου»

Είπε και μια άλλη αναλογία. Είπε ότι οι πνεύμονές τους είναι κάτι που θα περίμενες να δεις αν έπαιρνες κάποιον και τον έβαζες στην κορυφή του Έβερεστ χωρίς καμία συσκευή οξυγόνου και προφανώς χωρίς καμία αναπνευστική συσκευή. Έτσι ακριβώς θα ήταν οι πνεύμονές του. Είπε, «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά αυτό δεν είναι κορωνοϊός  COVID-19. Δεν είναι λοιμώδης νόσος, και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Και αυτό το παραδέχεται η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών. Το δίκτυο 5G ρυθμισμένο στα 60 GigaHertz, όπου εκεί ακριβώς θέλουν να το φτάσουν, κι εγώ λέω ότι σίγουρα το έχουν ήδη ρυθμίσει σε αυτό το ύψος κρυφά, σταματάει το ανθρώπινο σώμα και αίμα από το να απορροφούν οξυγόνο. Αν ένας άνθρωπος χτυπηθεί με συχνότητες 60 GigaHertz ακτινοβολίας 5G, δεν θα μπορούσε να απορροφήσει αρκετό οξυγόνο. Θα κατέρρεε στο δρόμο. Και αυτά τα συμπτώματα, αυτό το αποτέλεσμα που προκαλεί το 5G στον άνθρωπο είναι τόσο όμοιο με αυτό που περιέγραψε ότι βλέπει ο γιατρός στη Νέα Υόρκη, αλλά λέει ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Να αναφέρω αυτό. Η κλίκα δεν είχε αρκετούς νεκρούς, παρόλο που μαγείρεψαν τόσο τους αριθμούς και παρουσίασαν όσο το δυνατόν πιο πολλούς νεκρούς από τον κορωνοϊό COVID-19 για να δικαιολογήσουν το αφήγημα ότι είναι ένας πολύ φονικός ιός. Αλλά παρόλο που οι αριθμοί των νεκρών δεν αυξάνονται από κάθε αιτία, χτίζουν νεκροταφεία και μετατρέπουν γήπεδα ποδοσφαίρου σε νεκροταφεία. Το κάνουν πολλές χώρες αυτό. Κάνουν προετοιμασίες για πάρα πολλούς νεκρούς. Τι συμβαίνει; Δεν κολλάει. Απλά μαγειρεύοντας τους αριθμούς των νεκρών δεν θα δικαιολογούσε όλους αυτούς τους τάφους, επειδή δεν θα γέμιζαν ποτέ. Και αν χτίζουν όλους αυτούς τους μαζικούς τάφους και τα νεκροταφεία και οι αριθμοί αρχίζουν να πέφτουν όπως έγινε στην Κίνα όπου πέρασε ο ιός, θα φαίνονται εντελώς ηλίθιοι. Γιατί το κάνουν τότε; Δεν λέω ότι θα γίνει αυτό, αλλά λέω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να το παρακολουθούμε.

Γι’ αυτό το λόγο το κάνουν ακριβώς τώρα: στήνουν πύργους 5G παντού και βάζουν δορυφόρους στο διάστημα. Όσο πιο πολύ επεκτείνουν το δίκτυο 5G, τόσο πιο πολύ το δίκτυο 5G θα επηρεάζει την υγεία του πληθυσμού. Και όσο επηρεάζει την υγεία του πληθυσμού, τόσο μπορούν να λένε ότι είναι κορωνοϊός COVID-19. Και αν αρχίσουν να εκπέμπουν ακτινοβολία στα 60 GigaHertz, θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους γιατί δεν θα μπορούν να απορροφήσουν οξυγόνο. Αν το κάνουν αυτό θα αρχίσουν να γεμίζουν τους τάφους. Και θα πουν, «Δείτε τι κάνει ο ιός. Η καραντίνα πρέπει να συνεχιστεί κι άλλο». Πρέπει να το προσέχουμε αυτό.

Δεδομένων των αριθμών των νεκρών που έχουμε μέχρι στιγμής, αν αρχίσει ο κόσμος να πεθαίνει σε μεγάλους αριθμούς οπουδήποτε στον κόσμο υπάρχει δίκτυο 5G και καταλήξει σε αυτούς τους τάφους, θα πρέπει να τα αμφισβητούμε όλα και να τα βάζουμε κάτω. Γιατί αν συμβεί αυτό, με την πορεία που έχουν οι αριθμοί μέχρι στιγμής θα ήταν ανεξήγητο. Αλλά όχι αν αφαιρέσουν το οξυγόνο από την ατμόσφαιρα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μια πολύ μικρή περιοχή. Μπορείς να βάλεις στο στόχαστρο ένα γηροκομείο και να τους αφαιρέσεις το οξυγόνο με την ακτινοβολία 5G. Ο κόσμος θα πεθάνει και θα πεις πως είναι κορωνοϊός COVID-19.

Και ξέρετε τι συμβαίνει; Πηγαίνουν πολίτες με κάμερες και κινητά να καταγράφουν  τα σχολεία και τα νοσοκομεία. Τι κάνουν όσο είναι κλειστά τα σχολεία; Τι κάνουν όσο ο κόσμος είναι σε καραντίνα; Βάζουν 5G στα σχολεία. Γνωρίζετε πού αλλού βάζουν 5G; Στα νοσοκομεία. Βάζουν 5G παντού. Και όταν στηθεί όλο αυτό το δίκτυο 5G θα έχουν τη δυνατότητα να χειραγωγούν τον κόσμο ψυχολογικά και σωματικά.

Και πού οδηγεί όλο αυτό; Οδηγεί στο εμβόλιο. Όλο αυτό οδηγεί σε ένα εμβόλιο. Και μέσα σ’ αυτό το εμβόλιο θα υπάρχει πολύ γενετικό υλικό το οποίο θα προκαλεί δηλητηρίαση των κυττάρων τα οποία θα απελευθερώσουν εξωσώματα που θα θεωρηθούν ως ιός. Αλλά αυτό το εμβόλιο θα περιέχει και τσιπάκια νανοτεχνολογίας.

Ανέφερα πριν από λίγο ότι ο Elon Musk πήρε άδεια για την τοποθέτηση ενός εκατομμυρίου επίγειων κεραιών οι οποίες θα αλληλεπιδρούν με τους δορυφόρους στο διάστημα. Αυτά τα νανομικροτσίπ  του εμβολίου, που μπαίνουν μέσα μας με πολλούς τρόπους, δεν είναι αντιληπτά με την ανθρώπινη όραση γι’ αυτό λέγονται και νανοτσίπ. Ονομάζονται επίσης και «έξυπνη σκόνη». Φυσικά τα πάντα είναι έξυπνα. Λέγονται «νανομπότ», «νευρομπότ». Έχουν πολλά διαφορετικά ονόματα. Ας τα πούμε έξυπνη σκόνη

Η ιδέα είναι να βάλουν τα νανοτσίπ μέσα στο ανθρώπινο σώμα και να λειτουργήσουν μέσα στον άνθρωπο όπως λειτουργεί η επίγεια κεραία 5G του Έλον Μασκ με τους δορυφόρους. Θέλουν να συνδέσουν τους ανθρώπους με αυτό το δίκτυο 5G, αυτήν την τεχνολογική υποπραγματικότητα η οποία θα ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη. Έτσι γινόμαστε βασικά τερματικά υπολογιστών. Αυτή είναι η ιδέα. 

Αυτά τα εμβόλια  χρηματοδοτούνται και προωθούνται κυρίως από τον Μπιλ Γκέιτς, από έναν οργανισμό του Μπιλ Γκέιτς ο οποίος ονομάζεται GAVI. Ο Μπιλ Γκέιτς και ο GAVI θέλουν να εμβολιάσουν τους πάντες.

Και θέλουν κάτι ακόμη ο Μπιλ Γκέιτς και ο οργανισμός  GAVI και το αναπτύσσουν τώρα. Θέλουν, κι αυτό είναι το όνομα που του δίνουν, ένα κβαντικό τατουάζ σε όποιον άνθρωπο έχει κάνει το εμβόλιο ώστε να γνωρίζουν ψηφιακά αν έχεις κάνει το εμβόλιο ή όχι. Αυτή η απάτη με τον κορωνοϊό COVID-19 θα οδηγήσει σταδιακά σε μείωση του αριθμού των θανάτων και σε χαλάρωση της καραντίνας κάποια στιγμή. 

Αλλά αυτό που σχεδιάζουν είναι και άλλα κύματα κορωνοϊού. Και επειδή υπάρχει ήδη το προηγούμενο της καραντίνας, δεν θα υπάρξει κανένας δισταγμός για την καραντίνα σε κάθε άλλο επόμενο κύμα ιού που θα έρθει, και θα επιβάλλεται άμεσα καραντίνα. Αυτός είναι ο στόχος. Και προετοιμάζουν ψυχολογικά τον κόσμο γι’ αυτό. 

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται επτά εμβόλια για τον κορωνοϊό COVID-19. Και όλα τα εμβόλια χρηματοδοτούνται από τον Μπιλ Γκέιτς. Είναι ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς ο οποίος ενεπλάκη με το ίδρυμά του Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς  στο Project 201”, το οποίο ήταν μία προσομοίωση επιδημίας ενός κορωνοϊού και του πώς θα αντιδρούσαν οι αρχές - όπως ακριβώς αντέδρασαν. Έξι εβδομάδες πριν το θέμα παρουσιαστεί στην Κίνα.

Σε αυτήν την προσομοίωση πανδημίας κορωνοϊού συμμετείχε και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο οποίο έχει μεγάλη συμμετοχή ο Γκέιτς. Αυτό το φόρουμ είναι το 1% της παγκόσμιας ελίτ. Επίσης συμμετείχε και η ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς στην Αμερική. Συμμετείχε επίσης και η εταιρεία Johnson & Johnson, η οποία τώρα αναπτύσσει εμβόλιο για τον κορωνοϊό COVID-19.  Το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς το οποίο συμμετείχε σε αυτή την προσομοίωση, που τελικά έγινε ακριβώς όπως σχεδιάστηκε να γίνει, έκανε επίσης μια προσομοίωση το 2018 με την ίδια θεματολογία. 

Ποιο πανεπιστήμιο ανακοινώνει τους παγκόσμιους αριθμούς που αναφέρονται στα ΜΜΕ για τα κρούσματα και τους θανάτους του κορωνοϊού COVID-19; Το ίδιο πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς το οποίο συμμετείχε σε αυτές τις προσομοιώσεις επιδημίας κορωνοϊού. Το σχέδιό τους είναι ότι στο τέλος θα μας πουν «Αν θέλετε να βγείτε από την καραντίνα και δεν θέλετε να μπαίνετε συνεχώς σε καραντίνα τότε πρέπει να κάνετε το εμβόλιο που σας λέμε εμείς για να μην αποτελείτε απειλή για την υπόλοιπη κοινότητα». Και αυτό σου δίνει δικαιώματα.  Είναι το ψηφιακό διαβατήριο που έλεγε ο Γκέιτς. 

Ναι, ο Μπιλ Γκέιτς είναι από τους πιο σατανικούς ανθρώπους στη γη. Σκεφτείτε τον ανταγωνισμό που έχει και με άλλους σατανικούς. Οπότε εκεί πάει το παιχνίδι. Θα κάνεις το εμβόλιο γεμάτο τσιπ για να σε ελέγχουν και να υπονομεύουν την υγεία σου ώστε να έχουμε κι άλλες πανδημίες. Αλλιώς δεν θα μπορείς να συμμετέχεις με την υπόλοιπη κοινότητα. Δεν θα μπορείς να ταξιδεύεις, να μετακινείσαι κλπ. Λοιπόν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γκέιτς και ο οργανισμός GAVI, αυτοί οι ψεύτες με τα εμβόλια, έχουν κατασκευάσει αυτό το κβαντικό τατουάζ. Έτσι θα γνωρίζουν ποιος έκανε το εμβόλιο και ποιος όχι. Και θα υπάρχει τεχνολογία μέσα από την οποία θα περνάς, για να διαβάζει το κβαντικό τατουάζ. Θέλεις ν’ ανέβεις στο αεροπλάνο; Όχι, δεν μπορείς, δεν έχεις κάνει το εμβόλιο.

    - Είναι σαν τσιπάκι μέσα σου;

-Ναι, με απλά λόγια αυτό είναι βασικά. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι τεχνολογία θα βρουν. Θα το δούμε. Αλλά η αρχή είναι ακριβώς αυτή. Και όταν θα περνάς μέσα από αυτή την τεχνολογία σε συγκεκριμένα σημεία θα μετράνε τη θερμοκρασία σου.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι αυτοί που διοικούν τη  Silicon Valley είναι  υπέροχοι άνθρωποι. Ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για την ανθρωπότητα. Πρώτον, αυτό που κάνουν εταιρείες όπως η Google είναι ότι παρέχουν δεδομένα εντοπισμού κινητών τηλεφώνων σε κυβερνήσεις ώστε οι κυβερνήσεις να βλέπουν αν γίνεται κάποια συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όντως βρήκαν παιδιά που πήγαν σ’ ένα πάρτι στην παραλία. Ήταν συνολικά 70 παιδιά. Και τα εντόπισαν σε 40 διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ.

- Νόμιζα ότι ήταν παράνομο να δίνουν προσωπικά στοιχεία, αλλά το κάνουν.

- Αφού επιβάλεις την καραντίνα κι αφού αναστείλεις τη δημοκρατία, που είναι αυτό που έγινε, και εισέλθεις σε μια τυραννία που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως φασιστική, δεν υπάρχουν πια νόμιμες διαδικασίες για τους ανθρώπους, γιατί η κυβέρνηση κάνει ό,τι θέλει. Και δεν φταίνε οι πολιτικοί. Αυτοί δεν έχουν ιδέα. Είναι τα μαύρα κοστούμια πίσω από τις κυβερνήσεις που κατευθύνουν το σχέδιο. Αυτό λοιπόν είναι ένα βήμα πριν το τσιπάκι το οποίο θέλουν να εφαρμόσουν, με το οποίο θα σε εντοπίζουν όπου κι αν πας σε πραγματικό χρόνο. Και θα πουν σίγουρα ότι από δω και στο εξής μόνο τόσα άτομα μπορούν να συγκεντρώνονται μαζί. Γιατί δεν θέλουν μαζικές διαδηλώσεις. Και θα γνωρίζουν αν το κάνεις γιατί θα σε παρακολουθούν.

Πάμε τώρα στην Κίνα.  Λέω στα βιβλία και στις ομιλίες μου εδώ και δεκαετίες ότι αν θέλεις να δεις τι σχεδιάζουν για τη Δύση αύριο, δες την Κίνα σήμερα. Στην Κίνα έχουμε μια κατάσταση η οποία σχεδιάζεται για τη Δύση, όπου θα υπάρχουν εκατομμύρια κάμερες αναγνώρισης προσώπου. Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου μόλις εισήγαγε τις κάμερες αναγνώρισης προσώπου. Στην Κίνα έχουμε μια ανοιχτή τυραννία. Διατάζουν «Αυτό θα γίνει και τελείωσε»

Στη Δύση δεν είναι ακριβώς τυραννία, το κάνουμε απλώς επειδή είναι καλό για την κοινωνία. Πρέπει να το κάνουν αργά. Μα τώρα που ανέστειλαν τη δημοκρατία, μπορούν να το κάνουν πιο γρήγορα. Γι’ αυτό εισάγουν άμεσα το δίκτυο 5G για παράδειγμα. Στην Κίνα έχουν εκατομμύρια κάμερες αναγνώρισης προσώπου που συνεχώς παρακολουθούν τον πληθυσμό σε πραγματικό χρόνο. Εκεί είσαι ένας αριθμός. Βλέπε τον Τζορτζ Όργουελ. Και έχω δει ντοκιμαντέρ όπου στέλνουν έναν άνθρωπο έξω στο δρόμο στην Κίνα για να δουν πόσο χρόνο θα πάρει για να τον εντοπίσουν. Σε λίγα λεπτά τον έχουν εντοπίσει. Αυτές οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου παντού. Μέσω τεχνητής νοημοσύνης καταγράφουν και τη συμπεριφορά σου.

Στην Κίνα παίρνεις κοινωνικούς πόντους αν είσαι καλό παιδί, αν συμπεριφέρεσαι όπως θέλει η κυβέρνηση. Αλλιώς σου αφαιρούνται κοινωνικοί πόντοι. Και όταν φτάσεις σε ορισμένο επίπεδο αφαίρεσης πόντων τότε αρχίζουν οι συνέπειες. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Κίνα που επειδή δεν συμπεριφέρονται όπως θέλει η κυβέρνηση απαγορεύεται να πετάξουν με αεροπλάνο ή να μπουν σε τρένο. 

Αυτό σχεδιάζεται. Είναι ο απόλυτος έλεγχος. Και αυτή η στημένη απάτη με τον κορωνοϊό COVID-19 σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο την παγκόσμια συγκέντρωση εξουσίας που εδώ και 30 χρόνια τονίζουμε ότι έρχεται. Έχω περιγράψει αυτήν την κοινωνία, που πάνε να δημιουργήσουν τώρα τόσο γρήγορα, ως την Kοινωνία Παιχνιδιών Πείνας  (The Hunger Games Society- Crashing the Economy by Design), όπου το 1% της ελίτ διοικεί τα πάντα και ο υπόλοιπος πληθυσμός υπηρετεί και εξαρτάται από το 1% της ελίτ. Τι έκανε η καραντίνα σε όλο τον κόσμο; Ακριβώς αυτό. Επίτηδες. Γι’ αυτό το έκαναν. (16:24) Και στη μέση θα υπάρχει ένα αστυνομικό αυταρχικό κράτος το οποίο θα διατηρεί αυτό το κατεστημένο.

-Εξήγησέ μας τι προκάλεσε αυτό στην οικονομία όσον αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

- Αυτή η κοινωνία των «Παιχνιδιών Πείνας» που μόλις περιέγραψα δεν είναι εφικτή όταν μεγάλο τμήμα του πληθυσμού έχει ανεξάρτητο εισόδημα.  Δεν μπορείς να εξαθλιώσεις τον κόσμο σε φτωχές στερημένες μάζες, που είναι ακριβώς αυτή η κοινωνία «Παιχνιδιών Πείνας», εάν ο κόσμος έχει ανεξάρτητο εισόδημα, επιχειρήσεις και λοιπά. Επειδή τότε ο κόσμος θα έχει τα χρήματα για να μην πέσει τόσο χαμηλά οικονομικά. Οπότε κατέστρεψαν όλες τις επιχειρήσεις και όλη αυτή την απασχόληση. Πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανοίξουν ξανά. 

Και τι έκαναν; Δημιούργησαν μαζική παγκόσμια εξάρτηση από το κράτος. Αν πάρεις τα διάφορα κράτη και πας στο επόμενο επίπεδο, έχεις την κλίκα, την καμπάλ, που ενορχηστρώνει όλο αυτό το σχέδιο. Τα πακέτα κινήτρων. Και αφού δώσουν στα κράτη πακέτα δύο και μετά έξι τρισεκατομμυρίων, θέλουν μετά να δώσουν κι άλλο πακέτο χρημάτων κι άλλο πακέτο. 

Αυτό θα καταστρέψει τις κυβερνήσεις οικονομικά και μετά θα πουν ότι το οικονομικό σύστημα όπως το γνωρίζουμε δεν είναι πια βιώσιμο, δεν είναι πια δυνατόν να επιβιώσει, οπότε, επειδή ενδιαφερόμαστε τόσο βαθιά για την ανθρωπότητα θα φέρουμε ένα νέο οικονομικό σύστημα το οποίο να βασίζεται σε ψηφιακό νόμισμα, το οποίο προβλέπω στα βιβλία μου από το 1993. Και ό,τι κάνεις, ό,τι αγοράζεις θα το γνωρίζουμε. Και θα μπορούμε να αποφασίζουμε ανά πάσα στιγμή αν μπορείς να αγοράσεις ή όχι. Γιατί αν πας σε ένα κατάστημα τώρα, αν και σε μερικές εβδομάδες δεν θα μπορείς καν να το κάνεις, και τους δώσεις μία πιστωτική κάρτα, ψηφιακά χρήματα, και την δοκιμάσουν και σου πουν «Συγνώμη, η κάρτα  σας δεν έγινε δεκτή» τότε μπορείς να πληρώσεις με μετρητά. Οπότε όταν δεν υπάρχουν μετρητά, αυτή η απάτη με τον κορωνοϊό πληροί όλα τα κριτήρια για την κλίκα. 

 Όλα όσα έχω πει ότι θέλουν να κάνουν φανερώνονται με όσα συμβαίνουν τώρα. Λένε ότι τα χρήματα είναι επικίνδυνα διότι μπορεί να κολλήσεις τον ιό από αυτά. Ανοησίες, ψέματα. Έτσι, άνθρωποι που δέχονταν μετρητά δεν τα δέχονται πια, γιατί κάποια υποτίθεται ότι μεταφέρουν τον ιό. Οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα ΑΤΜ βρήκαν πριν από τρεις, τέσσερις μέρες και είπαν «ως το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν τελειώσει τα μετρητά λόγω του ιού». Η Αγγλία μόλις εισήγαγε πλαστικά μετρητά. 

- Πού διατηρούν τον ιό περισσότερο χρόνο.

-Δεν έχει να κάνει με την υγεία αλλά με τον απόλυτο έλεγχο. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Τέλος πάντων, όταν εξαφανιστούν τα μετρητά, που είναι το σχέδιό τους, και θα έχεις μόνο ψηφιακά χρήματα, αυτό που σχεδιάζεται είναι να είναι τα πάντα μέσα στο τσιπάκι σου. Τα μικρά βήματα προς την απολυταρχία. Τώρα πήγαν στο κινητό. Πήγαν από τα μετρητά στην πιστωτική κάρτα και τώρα θα τα πάνε όλα στο κινητό. Τώρα θα είναι τα πάντα μέσα στο κινητό. Και αυτό το κινητό γίνεται πλέον το τσιπάκι. Απέχουν μόλις ένα βήμα από αυτό. Το γράφω στα βιβλία μου από τη δεκαετία του ’90. Λοιπόν όταν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και πληρώνεις με το τσιπάκι σου ή με οτιδήποτε είναι αυτό και σου λένε ότι δεν δέχονται την πιστωτική σου κάρτα «Δεν δεχόμαστε τα ψηφιακά σας χρήματα», πώς θα ψωνίσεις τότε; Δεν θα ψωνίσεις. Οι αντιφρονούντες, ένας εκ των οποίων θα είμαι εγώ μέχρι να πεθάνω, θα σβηστούν από τη λίστα των φίλων τους από πολύ νωρίς. Όλα γίνονται για τον απόλυτο και πλήρη έλεγχο.

-Αυτό που κάνουν στην Κίνα τώρα.

-Ναι. Όπως έλεγα, αυτή η κοινωνία «Παιχνιδιών Πείνας» είναι φασισμός. Είναι κομμουνισμός, που είναι διαφορετικά ονόματα για την ίδια τυραννία. Συγκέντρωση εξουσίας στα χέρια των ολίγων.  Ο φασισμός και ο κομμουνισμός εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο ο τρόπος που γίνεται τώρα διαφέρει. Θέλουν να δημιουργήσουν μία τεχνοκρατία. Μια παγκόσμια τεχνοκρατία. Οι τεχνοκρατίες είναι κοινωνίες που ελέγχονται από τεχνοκράτες, όχι από εκλεγμένους πολιτικούς, αυτοί θα φύγουν. Αυτό είναι το σχέδιο. Όσο πιο πολύ μπορούν να απαξιώσουν τους πολιτικούς στο μυαλό του κοινού, τόσο πιο εύκολα το κοινό θα πει «Είναι άχρηστοι οι πολιτικοί έτσι κι αλλιώς. Ας επιβληθεί τεχνοκρατία»

Έτσι οι κοινωνίες θα ελέγχονται από γραφειοκράτες, επιστήμονες, μηχανικούς, τεχνοκράτες. Όλοι αυτοί στη Silicon Valley είναι τεχνοκράτες. Και ήδη οι τεχνοκράτες της Silicon Valley (ελέγχουν τις κοινωνίες) Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το Ισραήλ, τη δεύτερη Silicon Valley του κόσμου. Ακούγεται περίεργο, αλλά κάντε την έρευνά σας να το διαπιστώσετε. Οι τεχνοκράτες ήδη διοικούν τον κόσμο. Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στη Silicon Valley. Πόσο μάλλον να καταλάβουν και να νομοθετήσουν γι’ αυτό. Οι τεχνοκράτες κάνουν κουμάντο. 

Οι Γκέιτς διευθύνουν την επιχείρηση εμβολίων. Διοικούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Έτσι, οι τεχνοκράτες ήδη παίρνουν τον έλεγχο. Και όσο πιο πολύ κινείσαι προς  αυτήν την τεχνολογική, τεχνοκρατική κοινωνία της τεχνητής νοημοσύνης, αναλαμβάνουν οι τεχνοκράτες, γιατί οι πολιτικοί είναι πλέον άσχετοι. 

Ποιανού ο παππούς ήταν επικεφαλής του τεχνοκρατικού κόμματος του Καναδά την δεκαετία του ’30 που υποστήριζε μια τέτοια κοινωνία; Ο παππούς του Elon Musk. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτό που κάνει τυχαία. Και γνωρίζει τι κάνει. 

Όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουν. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μάσκ και ο Τζεφ Μπέζος της Άμαζον, και ο Μπριν και ο Πέιτζ της Google και η Γουϊτσάικι στο Youtube, δεν πρέπει να πανηγυρίζουν. Πρέπει να ξεμπροστιαστούν. Πρέπει να εκτεθούν για όσα κάνουν, που χτίζουν μια τεχνοκρατική-δυστοπική κοινωνία βάσει της τεχνητής νοημοσύνης και της απόλυτης λογοκρισίας κάθε άλλης άποψης και πληροφορίας η οποία είναι αντίθετη με την επίσημη αφήγηση του συστήματος. 

Και θα σας πω κάτι. Παρακολουθώ αυτούς τους ανθρώπους, αυτή την κλίκα, την καμπάλ εδώ και 30 χρόνια ασταμάτητα. Και έχω δει τι κάνουν και πώς λειτουργούν. Και έχω δει τα συγκλονιστικά επίπεδα της ψυχοπάθειάς τους. Και ξέρετε κάτι; Δεν τους φοβάμαι καθόλου. Επειδή εγώ είμαι πιο ισχυρός από αυτούς και το γνωρίζουν. Δεν ήρθα εδώ για να αποτύχω. Και δεν θα αποτύχω.

-Γιατί είσαι πιο ισχυρός από αυτούς Ντέιβιντ;

- Επειδή έχω ανώτερο επίπεδο συνείδησης, και όλοι όσοι μας βλέπουν έχουν το ίδιο επίπεδο συνείδησης αν απλώς ανοίξουν το νου τους. Είναι το δικό τους δικαίωμα, είναι ο αυθεντικός τους Εαυτός. Ενώ αυτή η κλίκα έχει τόσο περιορισμένη αντίληψη και ικανότητα να κάνει τα πράγματα να συμβούν. Επειδή είναι τόσο περιορισμένοι στην αντίληψη. Αλήθεια σας λέω. 

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα είναι να την βάλουν μέσα σε ένα κουτάκι μικρότερο από το δικό τους. Αυτό κάνουν. Και όταν η ανθρωπότητα βγει από αυτό το κουτάκι και συνειδητοποιήσει την αληθινή της ταυτότητα, η οποία είναι μια κατάσταση απεριόριστης επίγνωσης, που αυτή η κλίκα δεν έχει καθόλου, τότε αυτοί θα μείνουν μέσα στο κουτί κι εμείς με τη διευρυμένη μας συνείδηση θα είμαστε έξω από το κουτί. Κι αυτοί θα γίνουν ανίσχυροι. 

Έπρεπε να μας βάλουν σε ένα κουτί μικρότερο από το δικό τους. Αυτό έκαναν. Και δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν με κανένα άλλο τρόπο.  Όμως, όταν ανοίξουμε τα μάτια μας, ανοίξουμε το μυαλό μας, ανοίξουμε τις καρδιές μας, τότε οι τοίχοι της φυλακής, οι τοίχοι της φούσκας, οι τοίχοι του κουτιού θα εξαφανιστούν. Κι εμείς θα γίνουμε η αληθινή δύναμη  που είμαστε πραγματικά. Όλοι μας. Ναι και εσύ Έθελ, στο ταμείο και εσύ. Όλοι μας. 

Ο τρόπος που μας ελέγχουν είναι μπλοκάροντας την επέκταση του αυθεντικού μας εαυτού και κλειδώνοντάς μας σε μία φούσκα όπου αντιλαμβανόμαστε τα πάντα μόνο μέσω των πέντε αισθήσεων. Αυτοπροσδιοριζόμαστε με ταμπέλες. Με τις ιστορίες της ζωής μας, με τη φυλή μας και την σεξουαλικότητά μας. Όλα αυτά είναι απλώς εμπειρίες και μας κρατούν μέσα στη φούσκα όπου πιστεύουμε ότι αυτοί είμαστε. Εμείς είμαστε στη φούσκα αυτοί είναι σε μία ελαφρώς μεγαλύτερη φούσκα. Και έτσι μας ελέγχουν. 

Όταν συνειδητοποιήσουμε την αληθινή φύση μας που είναι η συνείδηση, αιώνια, εξερευνητική, αιώνια συνείδηση, με μια σύντομη ανθρώπινη εμπειρία που βιώνουμε τώρα,  όταν ανοίξουμε τις καρδιές μας,  τότε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την απεριόριστη δημιουργικότητα και τη δύναμη.

Όταν ανοίγεις την καρδιά σου στην αγάπη (δεν είναι μόνο «σ’ αγαπώ, καλή μου»), μιλάω για την αληθινή αγάπη με την απεριόριστη, άνευ όρων, έννοιά της, τότε αξιοποιείς ένα επίπεδο συνείδησης στο οποίο απουσιάζει εκείνο που είναι το θεμέλιο χειραγώγησης του ανθρώπου: ο φόβος. Δεν έχεις φόβο. 

Οπότε συνειδητοποιώ ότι είμαι μία μοναδική έκφραση όλων όσων υπάρχουν, έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν. Θα συνεχίσω να εξερευνώ για πάντα. Αυτή είναι απλώς μία σύντομη εμπειρία. Τι υπάρχει να φοβηθώ; Τίποτα. Και όταν απαλλαγείς από το φόβο κάνεις αυτό που νομίζεις ότι είναι σωστό. Χωρίς να ρωτάς. Και είναι ο φόβος πάντα που ρωτάει. «Γνωρίζω ότι αυτό πρέπει να κάνω,αλλά ποιες είναι οι συνέπειες για μένα;» Την ερώτηση για τις συνέπειες την κάνει ο φόβος και εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που γνωρίζουν ότι είναι σωστό. 

Όταν ανοιχτείς και ξεπεράσεις τον φόβο, τότε δεν ρωτάς για τις συνέπειες. Απλά κάνεις αυτό που γνωρίζεις ότι είναι σωστό. Και ξέρετε κάτι; Αυτή η κλίκα το τρέμει αυτό. Τρέμει τους άφοβους ανθρώπους. Γιατί ο φόβος είναι το μέσον ελέγχου. Και αν ο κόσμος δεν φοβάται τότε η κλίκα χάνει το μέσον ελέγχου της. 

Γι’  αυτό έχω μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς. Γιατί αυτούς τους καταναλώνει ο φόβος. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους, γιατί τότε θα τελειώσουν όλα, είναι μήπως συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα τι πραγματικά συμβαίνει και ποιος πραγματικά έχει τον έλεγχο. Μπορούν να μας ελέγχουν μόνο όταν ο πληθυσμός στον οποίο στοχεύουν αγνοεί την αλήθεια. Όταν το συνειδητοποιήσουμε, τελείωσε το παιχνίδι.

Γι’ αυτό έχω μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς και το γνωρίζουν. Και όλοι μας έχουμε μεγαλύτερη δύναμη από αυτούς. Αφήστε στην άκρη το φόβο. Σταματήστε να ρωτάτε για τις συνέπειες. Και θα δείτε πού είναι η αληθινή δύναμη. Και δεν είναι σε αυτούς τους ψυχοπαθείς.

-Κάποια τελευταία σκέψη;

-Μόνο ότι αυτή είναι μία υπέροχη ευκαιρία για να δούμε όλες τις ανοησίες που μας οδήγησαν εδώ. Και να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει απλώς να τις αντιστρέψουμε και να φύγουμε από εδώ.

 - Ο κόσμος ρωτάει ποια είναι η λύση.

Πνιγόμαστε στις λύσεις. Οι λύσεις οδηγούν σε περισσότερα προβλήματα και η κατάσταση διαιωνίζεται. Ο καλύτερος τρόπος για να λύσουμε ένα πρόβλημα είναι να αφαιρέσουμε την αιτία του. Μπορείς να βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα και αυτό να οδηγήσει σε ένα άλλο πρόβλημα. Ή μπορείς να εξετάσεις γιατί συμβαίνει το πρόβλημα και να αφαιρέσεις την αιτία του. Και όταν αφαιρέσεις την αιτία του προβλήματος το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Πρέπει. Επειδή η αιτία που προκαλούσε το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί, οπότε εξαφανίστηκε και το πρόβλημα. 

Και εδώ φτάσαμε λόγω της συναίνεσής μας στην εξουσία, στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. Και η λύση δεν είναι να κάνουμε το ένα ή το άλλο, να πολεμήσουμε το ένα ή το άλλο. Είναι να σταματήσουμε να συναινούμε στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. Να πάψουμε να δεχόμαστε να μας λέει τι να κάνουμε, ενώ γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Η ψευδαίσθηση της εξουσίας... Και μετά, το πρόβλημα που είναι η ψευδαίσθηση της εξουσίας θα εξαφανιστεί. Και ο κόσμος θα αλλάξει. Γιατί ο κόσμος σήμερα είναι μία εκδήλωση της συναίνεσης στην εξουσία. Ποτέ δεν ήταν πιο ακραία η συναίνεση στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. Αφαιρέστε την αιτία και το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Και θα είναι η κλίκα που θα κάνει μαζικά ουρές για να αγοράζει χαρτί υγείας.

- Ανυπομονώ γι’ αυτήν την πραγματικότητα, Ντέιβιντ, μέχρι την επόμενη φορά ποιος γνωρίζει πότε θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ.

- Όποτε κι αν είναι.

-Ευχαριστώ όλους όσους μας παρακολούθησαν. Ευχαριστώ για άλλη μία απίθανη συνέντευξη.

-Γεια σου Μπράιαν. Είσαι εξαιρετικός.

-Ευχαριστώ Ντέιβιντ, γεια σου.


 https://seferou.blogspot.com/2020/11/David-Icke-h-klika-elegxei-ton-plithysmo-mesw-tis-agnoias-kai-tou-fovou.html#more

5 σχόλια:

 1. Αγαπητή Οδύσσεια, σήμερα είναι αδύνατο να στείλω σχόλιο, τόσο από κινητό όσο και από υπολογιστή.

  Why Bolivia is 7-times safer than the U.S. from Covid-19 (Hint: Its in the Water)


  https://www.brighteon.com/22564928-a46f-4a95-a427-809cbef11d2f

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήν ανησυχείτε, θά αναρτώνται ΟΛΑ τά σχόλια, αλλά κατόπιν εγκρίσεως, όπως γίνεται καί σέ πολλές άλλες ιστοσελίδες.
   Γιά ευνοήτους λόγους....

   Διαγραφή
  2. Μιχάλη Πετρέλη, ήρθε η ώρα να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να βρεις καινούργια παραλία...
   Απο την άλλη, οφείλουμε να σε ευχαριστήσουμε μιας και η ..."πληθωρική" σου παρουσία αναβάθμισε το ... απαραίτητο firewall...

   Διαγραφή
 2. https://www.brighteon.com/8dc95259-8602-4d5c-8d1a-ac4852272820

  Συνέντευξη (2017) στα ολλανδικά του Ολλανδού πρώην τραπεζίτη Ροναλντ Μπέρναρντ που αποκάλυπτε τη δράση των ιλλουμινάτι και πως έφυγε από τους κύκλους αυτούς όταν του ζητήθηκε να θυσιάσει παιδιά. (Αγγλικοί υπότιτλοι, μετάφραση στα γερμανικά). Βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα, μετά από έκκληση για βοήθεια που είχε κάνει στην αστυνομία ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

  NEWS PUNCH
  Ronald Bernard, Dutch Banker Who Exposed Illuminati, Found Dead
  August 24, 2017

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδερφέ μου, δεν γνωρίζω αν ο συνάνθρωπος μας Ρόναλντ Μπερναντ είναι ακόμη ανάμεσα μας αλλά η είδηση που αναφέρεις αποδείχθηκε ανακριβής από τις ακόλουθες παρουσίες του μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία (24/08/2017) :

   31/05/2018 https://www.brighteon.com/4541b4a0-811a-4ae5-8552-784746396a87
   2019 https://www.brighteon.com/13b27a65-740c-4de5-8108-1ebe6a069de1


   Εχω παρακολουθήσει παλαιότερες ομιλίες του και επεξηγεί επαρκώς πως άλλαζε συνεχώς χώρες, μακρυά από την οικογένεια του, πέρασε πολύ δύσκολα απλά και μόνο να παραμείνει στη ζωή. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω αν είναι ακόμη εν ζωή. Αλλά οι ομολογίες του ήρθαν να προστεθούν στη κιβωτό της γνώσης σχετικά με το κόσμο στον οποίο ζούμε και τον μονόδρομο που έχουμε να πορευτούμε ώστε να φτάσουμε στην ελευθερία μας : Ορθοδοξία (μετάνοια, εξομολόγηση, εκκλησιασμός, Θεία Κοινωνία), Υπεραγία Θεοτόκος και Τριαδικός Θεός, ο Μόνος, ο Αληθινός.

   Είθε ο Κύριος να δίνει κουράγιο στον αδερφό μας και η Υπεραγία Θεοτόκος να τον έχει υπό την Σκέπη Της.


   Γεώργιος ο Μακεδών

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!