Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Βασιλάκη, ΓΙΑΤΙ θύμωσες; Βασιλάκη, ΓΙΑΤΙ σηκώθηκες καί έφυγες; Βασιλάκη, ΔΕΝ είχες επιχειρήματα; [VIDEO]

 

Ο Κικίλιας  ν ε υ ρ ι ά ζ ε ι   και αποχωρεί από εκπομπή… επειδή τον ερώτησαν για τους αρνητές εμβολίων! [VIDEO]


Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” για το πότε αναμένεται να έρθει το εμβόλιο του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και τους αρνητές του εμβολίου… περίπου.


Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, Ντόρας Κουτροκόη, σχετικά με το πώς σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας να αντιμετωπίσει το αυξημένο ποσοστό των αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, ένα ποσοστό το οποίο αγγίζει το 41% σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis, ο κ. Κικίλιας προτίμησε αντί να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου, να μιλήσει για τον αριθμό των πολιτών που φέτος εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης! 


Η κ. Κουτροκόη, σημείωσε πως το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο και κατ΄επέκταση, τα δύο εμβόλια δεν μπορούν να συγκριθούν.Στο σημείο αυτό, ο κ. Κικίλιας, εμφανώς εκνευρισμένος, άρχισε να ειρωνεύεται την κ. Κουτροκόη, λέγοντάς της πώς δεν μπορεί να μαντέψει τι θέλει να πεί... 


Τελικά, ο κ. Κικίλιας, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας στο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διστακτικότητος μιας μερίδας πολιτών.


opoligrafos.gr

corfiatiko

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

2 σχόλια:

 1. Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: Δεν χρειάζεται εμβόλιο για την COVID-19:

  https://gegonotstomikroskpio.com/2020/11/πρώην-αντιπρόεδρος-της-pfizer-δεν-χρειάζετ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολίτης ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ δημοσιογράφους της ΕΡΤ για την χρήση μασκας ΖΩΝΤΑΝΑ!
  > O KAMERAMAN , Δ Ε Ν ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ . ΣΤΗΝ ΕΡΤ ..
  > ΑΛΛΑ , ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ..
  > https://www.youtube.com/watch?v=3opkeGgRgwc&feature=emb_logo

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!