Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ “ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ” καί τήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ - ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙAΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ …ΚΙΝΑ καί μέ τήν “ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ” του ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ θά μας Φ Α Κ Ε Λ Λ Ω Ν Ο Υ Ν …

 Από τον Μαυρογιαλούρο για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Αποκαλύπταμε πριν από λίγες ημέρες τα σχέδια της εγχώριας κυβέρνησης του Κούλη και της παρέας του να θεσμοθετήσουν το λεγόμενο “Πιστοποιητικού Εμβολιασμού” που με πρόσχημα τον κορονοϊό και της ανάγκη αντιμετώπισής του θα περάσουν και στις νέες αστυνομικές ταυτότητες. 

Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ χειρότερα…


Οι πληροφορίες αλλά και τα συγκεκριμένα στοιχεία που πλέον υπάρχουν δείχνουν ότι δεν μιλάμε μόνο για “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού”. Και φυσικά δεν θα περιορίζεται στην Ελλάδα. 

Αυτό που έρχεται είναι το Covid Pass, όπως θα ονομάζεται. 

Δηλαδή το “Διαβατήριο Υγείας” το οποίο θα επιβληθεί με αφορμή και δικαιολογία το εμβόλιο για τον κορονοϊό το οποίο τώρα σπεύδουν να ανακοινώσουν, ο ένας μετά τον άλλο, ότι θα βγει στην αγορά μέσα στον Δεκέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί. 

Και αυτό το “Διαβατήριο Υγείας” δεν θα είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς…

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, θα μας έλεγαν ότι δήθεν πρόκειται για “ένα ακόμη σενάριο συνωμοσίας”. Αλλά δεν μπορούν ούτε αυτό να πουν πια, διότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Τώρα που τελείωσαν και οι αμερικανικές εκλογές και εμφάνισαν και το εμβόλιο το οποίο “έκρυβαν” τους προηγούμενους μήνες, για να μην βοηθηθεί ο Τραμπ, έχει αρχίσει η υλοποίηση του επόμενου σταδίου του “πρότζεκτ πανδημία”: Πρώτα ο ιός, κατόπιν το εμβόλιο. 

Και ως …αναγκαία συνέχεια η προστασία της παγκόσμιας υγείας με το “Διαβατήριο Υγείας” που εκ των πραγμάτων θα μετατρέψει τις ζωές μας σε Παγκόσμια Φυλακή. Κι αυτό θα είναι το ενδιάμεσο στάδιο για την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης την οποία οι κήρυκες της Νέας Τάξης Πραγμάτων προπαγανδίζουν ανοικτά τις τελευταίες δεκαετίες. 

Δεν είναι κάτι κρυφό, δεν είναι “σενάριο συνωμοσίας”. 

Το ζητούν ο Σόρος και οι όμοιοι του του με κάθε ευκαιρία. Και τώρα θεωρούν ότι η ευκαιρία αυτή -εάν δεν “κατασκευάστηκε”σε κάποια εργαστήρια- τους δόθηκε…

Το “Διαβατήριο Υγείας” θα είναι απαραίτητο για την μετακίνηση του πληθυσμού τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. 

Για να προχωρήσει αυτό, ήταν αναγκαίο να βγει προηγουμένως το εμβόλιο το οποίο -μέσα σε αυτό το σκηνικό τρομοκρατίας που βλέπουμε να κλιμακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες κατά τρόπο πρωτοφανή και σε όλα τα μέτωπα- παρουσιάζεται ως “ασφάλεια από τον φόβο της αρρώστιας και του θανάτου.

Το κρίσιμο σημείο μάλιστα είναι ότι θα χρειάζονται επαναληπτικοί “εμβολιασμοί”, κάτι που ως τώρα αποφεύγουν να πουν αλλά είναι δεδομένο, όπως συμβαίνει και με κάθε νέο εμβόλιο αφού παραμένει άγνωστη η διάρκεια επίδρασής του .

Αυτοί οι επαναληπτικοί “εμβολιασμοί” θα καταγράφονται στο λεγόμενο Covid pass το οποίο έτσι θα αποτελεί στην πραγματικότητα και πραγματικό διαβατήριο ελεύθερης πρόσβασης στις μετακινήσεις, τις συναλλαγές και σε κάθε είδους δραστηριότητα. Η προστασία της υγείας θα είναι η δικαιολογία για όλα τα υπόλοιπα…

Για αυτό και με πρόσχημα τη “μη συμμόρφωση” στο νέο lockdowon και τους περιορισμούς, άρχισαν να μιλάνε οι εγώ προπαγανδιστές τύπου Βατόπουλου για την ανάγκη να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα σύστημα Κίνας. 

Καί ενώ προσχηματικά αυτό φαίνεται να αφορά απλώς την παραπέρα αυστηροποίηση των μέτρων, ο πραγματικός στόχος είναι να προετοιμάσουν το κλίμα και για την αποδοχή -ως “αυτονόητη”- της επιβολής του “Διαβατηρίου Υγείας”. 

Διότι αυτό που εσκεμμένα κρύβουν είναι ότι στην Κίνα ο δραστικός περιορισμός των κρουσμάτων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι ακόμη και σήμερα οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο στους”υγιείς”, σε αυτούς δηλαδή που έχουν το σχετικό εγχώριο “διαβατήριο” και το οποίο πάει να γίνει τώρα παγκόσμιο…

Γι αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον Βατόπουλο, που λειτούργησε ως παπαγάλος, τη σχετική προπαγάνδα για τη μετατροπή της χώρας μας σε …Κίνα ανέλαβε η “Καθημερινή” του Αλαφούζου που σε πρόσφατο άρθρο της έγραψε απροσχημάτιστα και υπέδειξε ότι “η μόνη λύση είναι πια η λήψη των ακραίων μέτρων, με τις οικονομικές συνέπειες που δυστυχώς περιλαμβάνουν, και η πειθάρχηση του πληθυσμού με σιδερένια πυγμή, όπως στην Κίνα”.

—————————— ——————

Στο πλαίσιο της “κινεζοποίησης” μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μελετούν και την ιδέα να βάλουν και τις -ήδη υπάρχουσες- κάμερες παρακολούθησης στους δρόμους για να μπορούν, όπως λένε, “να ελέγχουν καλύτερα την εφαρμογή των μέτρων και να εντοπίζουν ευκολότερα τους παραβάτες”, είτε είναι άτομα, είναι είναι με αυτοκίνητα. 

Μιλάμε για τις κάμερες από την εποχή του μεγάλου σκανδάλου του συστήματος C4I που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εποπτεία των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το 2004 και κατά καιρούς γινόταν “συζήτηση”για να χρησιμοποιηθούν για καλύτερη δήθεν αστυνόμευση. 

Και μην ξεχνάμε επίσης ότι στην Κίνα το σύστημα αυτό ήδη εφαρμόζεται με κάμερες να παρακολουθούν τους πολίτες στους δρόμους παντού. 

Ένας κανονικός Big Brother, που πάνε να φέρουν κι εδώ…

—————————— ——-

Ένα ακόμη κομμάτι αυτού του εφιαλτικού και φρικιαστικού παζλ που μας ετοιμάζουν, ανακοινώθηκε με πλάγιο τρόπο -μέσω συνέντευξης κι αυτό στην “Καθημερινή”- από το νεοταξίτη υπουργό του Κούλη, Κ. Πιερρακάκη. 

Ο λόγος για την “ψηφιακή πλατφόρμα” στην οποία θα καταγράφονται με όλα τα στοιχεία τους και θα φακελώνονται οι εμβολιασμένοι, για να μπορούν στη συνέχεια να βγάζουν “Διαβατήριο Υγείας” που θα είναι απαραίτητο για τις μετακινήσεις, την εργασία, τα ταξίδια, τις συναλλαγές, τα πάντα…

Φρίκη κανονική… 

https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΦΕΡΝΟΥΝ-ΤΟ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ-ΥΓΕΙΑΣ-ΚΑΙ-ΤΗΝ/

http://greeknation.blogspot.com/2020/11/blog-post_401.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!