Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Δ Ι ΟΠ Ο Ι Η Σ Η ΜΑΣ! ( β ί ν τ ε ο )


Eξ’αιτίας του “φονικού” ιού (εννοώ εκείνου που κάθε μέρα μας λένε πως οι 3 ανα 100 από τα θύματα που αυτοί γράφουν είναι κάτω των 70 χωρίς υποκείμενο νόσημα), φαίνεται πως πρέπει να μπουν σε δράση πολλών ειδών νέες τεχνολογίες, για να προστατευτούμε από την μετάδοση του αλλά και να κερδίσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε λιγάκι όπως πριν. 


Αυτές οι τεχνολογίες όπως ο ίδιος ο ιός, αλλά και τα τυραννικά μέτρα αντιμετώπισεώς του, έρχονται πάλι όλως ...τυχαίως από την Κίνα.

Με χειμαρρώδη ρυθμό, κάθε μέρα ακούμε όλο και για νέα υποτίθεται ευρήματα για το καλο της υγείας μας. 

Το θέμα είναι ότι όσο ξεδιπλώνονται τόσο αυτά όσο και οι δηλώσεις τους ότι δεν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμαστε, όλο και γίνεται πιο αναγνωρίσιμο ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο. 

Ένα σχέδιο δημιουργίας ανθρώπων που θα έχουν χάσει κάθε ίχνος χαρακτηριστικών που μας ξεχωρίζει από ένα άψυχο και προγραμματιζόμενο 'ρομπότ'.


Για επικοινωνία: contact@angelokarageorgos.gr

https://angelokarageorgos.gr/epitahynoun_tin_katoikidiopoiisi_mas/

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ .ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!