Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ανέκαθεν προδότες οι Ν.Δ.-κράτες, ΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΛΙ (!) τους τούρκους στο Ευρωκοινοβούλιο, κ ο ρ ο ϊ δ ε ύ ο ν τ α ς τούς (αφελείς) Έλληνες.

 



Tο θράσος των “δημοκρατών” ευρωβουλευτών δεν έχει όρια! 
Γνωρίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθούν στο θέμα των προκλήσεων της Τουρκίας τους έχει μετατρέψει σε πιστά γιουσουφάκια του Ερντογάν και κάτω από την συνεχή πίεση και το σφυροκόπημα που δέχονται από τη δική μας πλευρά, που αποδεικνύουμε πως είναι να υπερασπίζεσαι πραγματικά την Ελλάδα πολεμώντας τον Τούρκο εχθρό, σήμερα επιχειρούν να μετατρέψουν τήν νύχτα σε ημέρα, παρουσιάζοντας μια γελοία τροπολογία με την οποία δήθεν ΘΑ επιβληθούν κυρώσεις στους μογγόλους. 




Τα ρουφιανάκια τους, οι καθεστωτικοί “δημοσιογράφοι”, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν ακόμα μια φορά κάθε έννοια λογικής και σαν πιστά σκυλάκια αυτών που τους ταΐζουν με τα χρήματα που κλέβουν από τον Έλληνα πολίτη, εμφάνισαν μια τροπολογία ικανή να ξεγελάσει μόνο παιδιά προσχολικής ηλικίας σαν μια σημαντική νίκη. Κατανοώ απόλυτα τον πανικό αυτών των πολιτικών αλητών οι οποίοι πασχίζουν με ψέματα να αποδείξουν ότι μπορούν να ψελλίσουν έστω μια κουβέντα απέναντι στον Τούρκο. 

Όμως οι εποχές που κορόιδευαν τους Έλληνες, σε αυτή την ευρωκοινοβουλευτική περίοδο τουλάχιστον, δεν ισχύουν. 
Είμαι εδώ για να μαθαίνουν την αλήθεια οι Έλληνες και για να μην επιτρέπω να τους ξεγελούν αυτοί οι επαγγελματίες ψεύτες. 

Η τροπολογία που ψήφισαν είναι ένα χάδι προς την Τουρκία και ουσιαστικά, δεν ζητάει ΚΑΜΜΙΑ κύρωση. 

Εξ άλλου, πως θα γινόταν αυτό όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα στο οποίο ανήκουν και από το οποίο καθοδηγούνται έχει ψηφίσει αυτούς τους 16 μήνες 4 φορές υπέρ των Τούρκων όταν άλλοι Ευρωβουλευτές ζητούσαμε συγκεκριμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας .

Οι κυρώσεις αυτές περιελάμβαναν: Οριστική διακοπή των προενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ε.Ε. Άμεση και οριστική διακοπή της χρηματοδότησης των Τούρκων δολοφόνων Απόσυρση των στρατευμάτων από την κατεχόμενη Κύπρο μας. 

Τότε, λοιπόν, σε 4 περιπτώσεις, οι βουλευτές αυτοί είχαν ψηφίσει εναντίον των κυρώσεων αυτών

Κύριοι Ευρωβουλευτές, αποδεχθείτε ότι είστε δειλοί και ανίκανοι, γιατί όλες οι προσπάθειες που καταβάλλετε αποδεικνύουν, ότι εκτός από τα παραπάνω είστε και συνειδητοί προδότες του έθνους μας. 

Προς αποκατάστασιν, λοιπόν, της αλήθειας, σας τρίβω στα μούτρα τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ τροπολογίες τις οποίες εμείς ψηφίσαμε αλλά και την δική σας παρωδία-τροπολογία! 
Ο κόσμος ας κρίνει ποιος ενήργησε υπέρ της Ελλάδας και αυτή τη φορά. 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

http://deltio11.blogspot.com/2020/11/blog-post_541.html

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΕ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στον Ιωάννη Λαγο που αντιστέκεται έναντι των προδοτών.Ολοι ψήφισαν υπέρ του νέου σχεδίου Ανάν και την Αοζ Τουρκίας Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβάλλεται να ευχαριστήσω την Οδύσσεια Τηλεόρασις ,που αναδεικνύει τον αγώνα του Ιωάννη Λαγού και της ΕΛΑΣΥΝ για Ελλάδα και θεό.Οσο κάποιοι και να προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια δεν τα καταφέρνουν . Έλληνες όλοι μαζί στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης για απελευθέρωση όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της ανθρωπότητας από τους τυράννους. Νικήσαμε την Ατλαντική συμμαχία τους και τον αρχηγό τους Ατορα θα του νικήσουμε και τώρα.Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.Σας ευχάριστω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ .ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΛΑΓΕ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΟ.ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΡΑΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!