Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Μ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της Αμερικανικής Πολιτείας UTAH : ΕΤΣΙ «ΠΕΡΑΣΕ» ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ.



https://www.youtube.com/watch?v=VG7xv_vz7ss&ab_channel=FocusFM103.6

Ο Φυσικοπαθητικός Μάριος Δημόπουλος μιλά στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για τις τροφές που μπορούν να μας βοηθήσουν να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας απέναντι στον COVID 19. Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ: https://www.mixcloud.com/Focusfm/focu... https://www.mixcloud.com/Focusfm/focu... Οι μελέτες στις οποίες αναφέρεται ο κ. Δημόπουλος εδώ: Η μοναξιά και οι αδύναμες κοινωνικές συνδέσεις σχετίζονται με μείωση της διάρκειας ζωής παρόμοια με εκείνη που προκαλείται από το κάπνισμα 15 τσιγάρων την ημέρα και ακόμη μεγαλύτερη από αυτήν που σχετίζεται με την παχυσαρκία. Πηγη https://www.webmd.com/balance/news/20... Πολλές μελέτες συνδέουν επίσης την ανεργία με αυξημένα ποσοστά πρόωρου θανάτου. Σε μία μελέτη δεδομένων από το 1990 έως το 2010, το προσδόκιμο ζωής ήταν μικρότερο κατά 3,8 έως 4,7 έτη, σε περιοχές των ΗΠΑ με υψηλή ανεργία σε σύγκριση με περιφέρειες με χαμηλή ανεργία. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο καρκίνος, η αυτοκτονία, οι ακούσιοι τραυματισμοί και ο διαβήτης εξήγησαν το 71% του χάσματος στο προσδόκιμο ζωής συνολικά και οι γυναίκες σε περιοχές με αυξημένη ανεργία είχαν επίσης υψηλότερα ποσοστά θανάτου λόγω μολυσματικών ασθενειών και πνευμονίας/γρίπης. Πηγή: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27073... Μια νέα μελέτη παρατήρησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνει ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της νόσου του κορονοϊού (COVID-19). Η έρευνα με τίτλο «Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι διαδεδομένη σε σοβαρή COVID-19» είναι διαθέσιμη στο medRxiv https://www.medrxiv.org/content/10.11... Και αυτη η μελέτη για τη βιταμίνη D Ilie PC, Stefanescu S, Smith L. The role of vitamin D in the prevention of coronavirus disease 2019 infection and mortality. Aging Clinical and Experimental Research. 6 May 2020. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti... Για την Utah: https://www.fox13now.com/news/local-n...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!