Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η (διαβλητή εταιρεία) 'Dominon' επιβεβαιώνει δ ω ρ ε ά (...) στο Ίδρυμα Κλίντον, σύνδεσμο με υπάλληλο της (φίλης της Χίλλαρυ) Πελόζι.....


Η Dominon επιβεβαιώνει δωρεά στο Ίδρυμα Κλίντον, σύνδεσμο με υπάλληλο της (υστερικής γιαγιάς) Πελόζι


Η Dominion Voting Systems αντέκρουσε τους ισχυρισμούς για μεροληψία προς τους Δημοκρατικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι πραγματοποιήθηκε επιδρομή σε φάρμα διακομιστών στη Γερμανία, καθώς και την ύπαρξη δεσμών με την γερουσιαστή Νταϊάν Φάινσταϊν (Δημοκρατική-Καλιφόρνια). Ωστόσο, σημείωσε ότι έχει κάνει μια δωρεά στο -διευθυνόμενο από τον Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον- Ίδρυμα Κλίντον και δεν αρνήθηκε την πρόσληψη ενός πρώην υπαλλήλου της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι (Δημοκρατική-Καλιφόρνια) ως εκπρόσωπο συμφερόντων.




Σε μια μακρά δήλωση την περασμένη εβδομάδα, ο πάροχος συστημάτων ψηφοφορίας με έδρα το Κολοράντο αρχικά αρνήθηκε κάθε σύνδεση με την Smartmatic, μια άλλη εταιρεία λογισμικού ψηφοφορίας, σημείωσε όμως ότι είχε υπάρξει μια συνεργασία των δύο εταιρειών στις Φιλιππίνες και ότι είχε προβεί σε αγορά ορισμένων επενδυτικών αγαθών από την -συνδεδεμένη με τη Smartmatic- Sequoia πριν από περίπου 10 χρόνια, προσθέτοντας ότι οι δύο εταιρείες είχαν νομικές διαφορές. Ορισμένοι αξιωματούχοι της εκστρατείας του Τραμπ προέβαλαν ισχυρισμούς σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι η Smartmatic έχει συνδέσμους με την Dominion.

Η Dominion βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας από την Ημέρα των Εκλογών αφότου η κομητεία Άντριμ (Antrim) στο Μίσιγκαν, έδειξε ότι ο Τζο Μπάιντεν νικούσε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ πριν αντιστραφούν τα αποτελέσματα, με αξιωματούχους της κομητείας να λένε ότι το σφάλμα οφείλεται στο ότι ο υπάλληλος της κομητείας δεν ενημέρωσε το λογισμικό.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έκανε μια δωρεά κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης της Clinton Global Initiative το 2014, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει «καμία σχέση με την ιδιοκτησία της εταιρείας, με κανένα μέλος της οικογένειας Πελόζι, την οικογένεια Φάινσταϊν ή την Clinton Global Initiative, Smartmatic, Scytl, ή τυχόν δεσμούς με τη Βενεζουέλα».

Η Dominion είχε αναφερθεί σε ένα άρθρο του AP το οποίο σημείωνε ότι ο Ναντίμ Ελσαμί (Nadeam Elshami), υπεύθυνος πολιτικού γραφείου της Πελόζι, «αποτελεί μέρος μιας ομάδας συμφερόντων που εκπροσωπεί την Dominion, σύμφωνα με δημόσιες ανακοινώσεις», προσθέτοντας ότι η ομάδα «περιλαμβάνει τον Μπράιαν Γουάιλντ (Brian Wild), ο οποίος είχε για αφεντικά του διάφορους Ρεπουμπλικάνους στο παρελθόν όπως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Τζον Μπόχνερ (John Boehner) και ο πρώην αντιπρόεδρος Ντικ Τσένεϊ (Dick Cheney)».

Η δικηγόρος της εκστρατείας Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, το Σαββατοκύριακο, ισχυρίστηκε ότι οι Smartmatic και Dominion χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχύσουν τον Μπάιντεν έναντι του Τραμπ.

«Ετοιμάζουμε να ανατρέψουμε τα εκλογικά αποτελέσματα σε πολλές πολιτείες», δήλωσε η Πάουελ στο Fox Business, προσθέτοντας ότι έχει αρκετά στοιχεία για εκλογική νοθεία ώστε να ξεκινήσει μια εκτεταμένη εγκληματική έρευνα. «Δεν κάνω σχόλια χωρίς να έχω τα αποδεικτικά στοιχεία για να τα υποστηρίξω».

«Μπορούν να κολλήσουν έναν φλασάκι στο μηχάνημα [ψηφοφορίας], μπορούν να ανεβάσουν λογισμικό σε αυτό ακόμη και από το Διαδίκτυο… ακόμη και από τη Γερμανία ή τη Βενεζουέλα», είπε, προσθέτοντας ότι αυτές οι επιχειρήσεις «μπορούν να παρακολουθούν ψηφοφορίες σε πραγματικό χρόνο» και «μπορούν να αλλάζουν ψήφους σε πραγματικό χρόνο» ή οι φερόμενοι ταραχοποιοί μπορούν να «έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε οτιδήποτε».

«Προσδιορίσαμε μαθηματικά τον ακριβή αλγόριθμο που χρησιμοποίησαν – και που σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν από την αρχή» και φέρεται να άλλαξε ψήφους υπέρ του Μπάιντεν, σχολίασε η Πάουελ.

Η Dominion δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό σχετικά με τους ισχυρισμούς της Πάουελ.

Η Dominion ισχυρίστηκε και πάλι ότι οι ισχυρισμοί για εκλογική νοθεία είναι «συνωμοσίες» και «100% ψευδείς». Η εταιρεία ανέφερε μια δήλωση που έγινε πρόσφατα από την Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας των Υποδομών (CISA), η οποία χαρακτήρισε τις εκλογές του 2020 «τις πιο ασφαλείς στην ιστορία των ΗΠΑ».

Αυτό που απέτυχε να αποκαλύψει η υπηρεσία, ωστόσο, είναι ότι η Dominion Voting Systems είναι μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου του Τομέα Εκλογικών Υποδομών της CISA, μία από τις δύο οντότητες που συνέταξαν τη δήλωση της CISA.

Εν τω μεταξύ, η Smartmatic, σε δήλωσή της, είπε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν έχει δεσμούς με την Dominion.

Ένας εξωτερικός συνεργάτης της Dominion δήλωσε σε ένορκη κατάθεση την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν παρών όταν δόλιες ενέργειες έπαιρναν μέρος στο Κέντρο TCF στο Ντιτρόιτ.

Η Μελίσα Καρόν (Melissa Carone) είπε ότι είδε τους εργαζόμενους να καταμετράνε μερικά ψηφοδέλτια τέσσερις ή πέντε φορές και παρατήρησε ότι ένας από τους καταμετρητές ψήφων είχε μετρήσει μια παρτίδα ψηφοδελτίων ακόμη και οκτώ φορές. «Συνάντησα τον διευθυντή μου, Νικ Οικονορνάκη (Oikonomaki, Οικονομάκη), λέγοντας πόσο μεγάλο πρόβλημα ήταν αυτό», είπε η Καρόν. «Ο Νικ μου είπε ότι δεν ήθελε να ακούσει ότι έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Μου είπε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην εργασία που έχει σχέση με την πληροφορική, όχι για να διεξάγουμε τις εκλογές τους».

Ο Zachary Stieber συνέβαλε σε αυτό το άρθρο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

https://theepochtimes.gr/h-dominion-epivevaiwnei-dwrea-sto-idryma-klinton-syndesmo-me-ypallhlo-ths-pelozi/?fbclid=IwAR38NCPwzvG15GCAumd8M74VlZR4TmHZmao0kguW83IrvqM-rCDVwLDy-WQ

THEEPOCHTIMES

Η Dominon επιβεβαιώνει δωρεά στο Ίδρυμα Κλιντον, σύνδεσμο με υπάλληλο της Πελόζι

Η Dominion Voting Systems αντέκρουσε τους ισχυρισμούς για μεροληψία προς τους Δημοκρατικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι…

guteurls.de→ Read full article here
http://greeknewsondemand.com/2020/11/18/%ce%b7-dominon-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%af%ce%b4%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!