Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο υπ.αριθμ.1 ! Δικαστής στην Πενσυλβάνια Α Κ Υ Ρ Ω Σ Ε την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος! - Στον ίδιο δρόμο και η Νεβάδα!


Επιμένει δικαστικά ο Τραμπ για ακύρωση των εκλογών στην Πελσιβάνια | ΑΘΗΝΑ 9,84 


Μία σημαντική εξέλιξη έρχεται από την Πενσυλβανία σε ότι αφορά το νομικό αγώνα του Ν.Τραμπ κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου, καθώς πολιτειακός δικαστής αμφισβητεί τα αποτελέσματα της Πολιτείας και διέκοψε την επικύρωση τους!Η δικαστική αυτή νίκη, αν και απέχει ακόμα πολύ για να αντιστραφούν συνολικά τα παναμερικανικά αποτελέσματα που προσωρινά χρήζουν νικητή τον Joseph R. Biden, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του Ν.Τραμπ, ότι υπήρξε ευρεία νοθεία ψήφων που άλλαξε το αποτέλεσμα στις Πολιτείες της Πενσυλβάνια, του Μίσσιγκαν, της Τζόρτζια, του Γουϊσκόνσιν και της Αριζόνα!

Την ίδια στιγμή οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές στην Πενσιλβανία πραγματοποίησαν μια ακρόαση για τις κατηγορίες νοθείας στις εκλογές.

«Το μόνο που ζητάμε είναι να ακούσετε τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζουμε και μετά να τα αξιολογήσετε» είπε ο Rudolph W. Giuliani, ο βασικός δικηγόρος της εκστρατείας Τραμπ και επικεφαλής της νομικής του ομάδας.

Παρουσίασε μάρτυρες οι οποίοι είπαν πως παρά την εργασία τους ως Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές στις εκλογές, εμποδίστηκαν να επιθεωρήσουν τις ταχυδρομικές ψήφους στις πόλεις της Φιλαδέλφειας του Πίτσμπουργκ και αλλού στην Πολιτεία.

Περισσότερες από 670.000 ψήφοι δεν έτυχαν κατάλληλης επιθεώρησης και δεν πρέπει να καταμετρηθούν...

Άλλοι μάρτυρες που πραγματοποίησαν ανάλυση δεδομένων κατήγγειλαν ότι υπήρξε χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ακρόαση δεν ήταν επίσημη και έλαβε χώρα στο Senate Majority Policy Committee της Πενσιλβάνια στο ξενοδοχείο 'Wyndham'.

Όπως είπε ο γερουσιαστής David Argall, επικεφαλής της Επιτροπής, σκοπός της ακρόασης ήταν να εξετάσει τα δεδομένα. 
Είπε ότι το γραφείο του έλαβε δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα για παρατυπίες στις εκλογές.Καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκλογική σκευωρία που έγινε ποτέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δικαστής στη Νεβάδα προγραμμάτισε ακρόαση για τις 3 Δεκεμβρίου, όπου θα επιτραπεί στην νομική ομάδα του Ν.Τραμπ να παρουσιάσει και εκεί τις αποδείξεις της για εκλογική νοθεία, που σημαίνει ότι θα μπορεί να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα και να αποτελέσει η Νεβάδα παράδειγμα και για τις άλλες Πολιτείες.

Το θέμα είναι πως ακόμα κι αν οι Πολιτείες αυτές επιμείνουν στις «μαϊμουδιές» θα έχει αρκετά στοιχεία για να αντιστρέψει το αποτέλεσμα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Έχει δρόμο ακόμα...

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

 1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οποιος και να βγει αδερφέ μου, δεν έχει διαφορά για το έθνος μας. Ελεγξε το παρελθόν του Trump, πως γιγαντώθηκε, δες φωτογραφίες με πασίγνωσους σατανιστές, φωτογραφίες με ευθεία συσχέτιση με το θηρίο (κέρατα, πυραμίδα με τα χέρια αλά Κάσνερ κλπ) και θα δεις την μεγάλη εικόνα. Μην λησμονείς τα Trump towers στην Κωνσταντινούπολη (https://en.wikipedia.org/wiki/Trump_Towers_Istanbul) και τις λοιπές επιχειρήσεις στην γείτονα χώρα όπου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
   Παράλληλα, σε προσκαλώ να θυμιθείς δηλώσεις αξιωματούχων της κυβέρνησης του σχετικά με τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας μας. Ανακαλώ στην μνήμη σου πως επι προεδρίας του μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα του Ισραήλ στην Ιερασουλήμ, ΠΑΓΙΟ αίτημα των σιωνιστών και της "νέας" τάξης πραγμάτων.
   Δε σε προβλημάτισε ποτέ το γεγονός πως οι κάρτες των illuminati από το 1994 είχαν προλογήσει τον Trump πρωθυποουργό της χώρας κάποια στιγμή στο μέλλον ?!?!? Είτε είναι "προφήτες" είτε όντως απεργάζονται σχέδια με ορίζοντα 30 - 50 χρόνια...
   Τέλος, μην λησμονείς ποιόν έχει στο πλάι του για γαμπρό... Η διεύθυνση κατοικίας του (https://therealdeal.com/issues_articles/behind-the-record-deal-for-666-fifth-avenue/) ενδεικτική και να ήταν μόνο αυτή ...
   Αδερφέ μου, είναι πασίγνωστο πως οι εβραίοι τραπεζίτες πάντα τροφοδοτούσαν με χρήμα τις αντιμαχώμενες πλευρές αφού πρώτα τα είχαν μαγειρέψει έτσι ώστε να έρθουν σε σύγκρουση... Πάντα έλεγχαν τα δυο κόμματα εξουσίας με ανδρείκελα εκατέρωθεν και στη χώρα μας για αυτό φτάσαμε εδώ...
   Είτε άθελα είτε εν γνώσει ο Trump "παίζει" εξαιρετικά το παιχνίδι για να προκαλέσουν αναταραχή στις ΗΠΑ με απώτερο στόχο την διάλυση του έθνους - κράτους των Αμερικάνων και την παγίωση της παγκόσμιας κυβέρνησης...
   Μόνη σωτηρία μας είναι ο Τριαδικός Θεός, ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος εδώ που έφτασε η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και την σατανίλα ...
   Μόνος τρόπος "επέμβασης" Του, η μετάνοια μας, η ομόλογια μας, ο πνευματικός αγώνας μας. Οι Ουρανοί στρατολογούν ομολογητες και μάρτυρες όπως μιλάμε. Ας ανταποκριθούμε - ει δυνατόν - όλοι ώστε να "μαλακώσουμε" την ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ Του και να Τον παρακαλέσουμε μια ώρα αρχύτερα να δώσει τέλος στα βάσανα μας πριν το 2024 όταν και θα συμπληρώσουμε 50 χρόνια από την μεταπολίτευση - αποχριστιανοποίηση - του Εθνους μας...
   Εκλεισες θέση στο μεγαλύτερο και πιο ευγενικό αγώνα που συμμετείχες ποτέ σου ή ακόμη αμφιταλαντεύεσαι ?


   Γεώργιος ο Μακεδών

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!