Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΚΟΥΣΤΕ π ο λ ύ ΚΑΛΑ (πρώτα) τό ηχητικό! ΤΙ μας ΕΛΕΓΕ ο Σωτήρης... Καί μετά ΔΕΙΤΕ τί καταγγέλει ο Ντέϊβιντ ΑΪΚ !

 


Είναι ολοφάνερο πως το πάνε τα Παρανοικά Ναζίδια...

Δεν εχουν σχέση με τον ιό ολα αυτα τα μέτρα περιορισμού...

΄Ολα γίνονται για τον απόλυτο έλεγχό μας και τήν ΔΡΑΣΤΙΚΗ μείωση πληθυσμού.


To πως θα μας πανε σε υποχρεωτικό Εμβολιασμό πως θα μας φέρουν σε αντιπαράθεση με οσους εμβολιαστούν δηλαδή σε μινι εμφύλιο μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο video που υπάρχει στο θεμα.

Το σχέδιο τους απο εδώ και πέρα εχει: Αύξηση των κρουσμάτων με Τεστ χωρις αναγωγή και με Τεστ που βγάζουν Υγιείς ανθρώπους ως κρούσματα.Βγαζουν θετικούς επειδή εχουν αντισώματα. 

Κρούσμα ειναι οποίο εχει λοίμωξη οχι οποιος βγαίνει θετικός σε Τεστ που τα διαγνωστικά τους δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 οπως τα ΡΑΠΙΝΤ τεστ η ακόμη και το PCR τα οποία είναι αναξιόπιστα. 

Για το PCR διαβάστε αυτο το δημοσίευμα Δικαστήριο Πορτογαλίας «Αναξιόπιστα» τα τεστ PCR για τον κορωνοϊό και «παράνομη» η καραντίνα.

Για δε τα Ραπιντ κ.α  τα εχει ομολογήσει και ο Εθνικός Σωτήρας ΤΣΙΟΡΔΑΣ πριν παρει τις ΒΑΛΙΤΣΕΣ με τα λεφτα απο τις Φαρμακοβιομηχανίες και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ακούστε εδώ την επιβεβαίωση της  Α π ά τ η ς  με τα Τεστ απο τον Σωτήρη Τσιόρδα. 

Το 'video' φρόντισαν νά τό 

κατεβάσουν

 από 

τό 'You Tube'. 

Πατήστε PLAY.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου


Μην ξεχνάτε οτι οι Θάνατοι που μας παρουσιάζουν είναι απο ολες τις αιτίες και τους βαφτίζουν Κορωνοιός είναι λιγότεροι  στο σύνολο της χρονιάς που διανύουμε βάσει του ΕΟΔΥ δηλαδή των στοιχείων που δίνει Κρατική Υπηρεσία απο το 2019 αρα δεν υπάρχει πανδημία και ο ιός δεν είναι επικίνδυνος στο βαθμο που μας τον παρουσιάζουν.

Με μια απλή ερευνα ο καθένας μας μπορεί να βρει στο διαδίκτυο το Οργανωμένο σχέδιο ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας με πρόσχημα τον ιό και τους επερχόμενους ιους ..Η μάσκα είναι σύμβολο Υποταγής και προπομπός του Εμβολίου που δεν θα είναι ενα αλλα 4-5 ισως και περισσότερα..Αυτα θα έχουν την ουσια Λουσιφεράνση που θα μπορούν να βλέπουν πoιος το εχει κάνει...

Ο απόλυτος έλεγχος με ουσίες μέσα που θα φέρνουν παρενέργειες αρρώστιες και τον πρόωρο θάνατο μας..

Ετοιμάζουν και Οικονομικό ΚΡΑΧ για να μας πάνε σε Ψηφιακό Νόμισμα για τον πλήρη ελεγχο μας και οποιος δεν θα εχει εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να μετακινηθεί να πληρωθεί η να αγοράσει ούτε καρφίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλα είναι λίγες…ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΣΤΟ 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 'VIDEO'

H KOINΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

O Ελληνικός Λαός είναι σε Ομηρία με συνεχόμενα Λοκ Ντάουν (Φυλάκιση)  με Τρομοκράτηση απειλές εκβιασμούς και στέρηση Ελευθερίας..Αν είμασταν σε ενα Δικαστήριο Ελεύθερου Κράτους και οχι υπο κατοχή το λέμε αρθρο 322 του Π.Κ

Άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα:

“Όποιος με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, βία ή απειλή βίας συλλαμβάνει, απάγει ή παράνομα κατακρατεί άλλον, έτσι ώστε να τον αποστερεί από την προστασία της πολιτείας και ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΑΓΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ή σε άλλη ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα έτη”

popolaros.

https://amazonios.net/se-omiria-me-karantines-mechri-to-emvolio-fola-poia-einai-i-exelixi-toy-schedioy-toys-video/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=848521FcyeU&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σας ευχαριστήσουμε πολύ γιά τήν ενημέρωση, νά συμπληρώσουμε πρώτον ότι "στου κουφού τήν πόρτα, πάρε τήν πόρτα καί φύγε!" καί δεύτερον διερωτώμεθα ΤΩΡΑ "διαπιστώθηκαν" ΟΛΑ αυτά;
      Ο κοσμάκης τό έχει τούμπανο καί οι κύριοι υπουργοί 'κρυφό καμάρι';
      Μάλλον βραδυφλεγής ο κύριος δήμαρχος. Μάλλον...
      ΠΩΣ (δια-) κινούνται τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες από τόν Έβρο πρός τό κέντρο των Αθηνών; Μέ ..."μαγικό τρόπο";
      Μέ ΤΙ έγγραφα;
      ΠΟΙΟΣ τούς στέλνει στά κινητά τους ΟΔΗΓΙΕΣ λεπτομερείς μάλιστα, γιά τό ΠΟΥ, τό ΠΩΣ κ.λ.π. ; ; ;

      Διαγραφή
  2. Αυτό το τελευταίο που είπε είναι και όλο το νόημα"" για να λύσεις ένα πρόβλημα βρές την αιτία του και τότε το πρόβλημα θα εξαφανιστεί από μόνο του"". Εμείς εδώ στην Ελλάδα πότε θα βρούμε την αιτία του προβλήματος που μας κυβερνά πολλές δεκαετίες προς την καταστροφή του Εθνους για να απαλαγούμε μιά και καλή από τα αδιέξοδα που μας εχουν επιβάλει με φασιστικές μεθόδους οι απάτριδες;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!