Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Σ ά λ ο ς σε όλη την Ευρώπη… Τί ημέρα ξημερώνει στον πλανήτη;;; Ιατρός έκανε ε υ θ α ν α σ ί α (!) σε δύο ασθενείς με κορωνοϊό !.....

Συγκλονίζει η είδηση στην Γερμανία, όπου ο αρχίατρος ενός νοσοκομείου εκεί προχώρησε σε ευθανασία σε δύο ασθενείς, οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί με κορωνοϊό, Επρόκειτο για άντρες 47 και 50 ετών, γιατί όπως δήλωσε δεν μπορούσε να τους βλέπει άλλο να υποφέρουν.


Ο 44χρονος ιατρός εργαζόταν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Έσσεν από τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Φέρεται ότι χορήγησε ένα θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα σε δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 50 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην εντατική, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Έσσεν,

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


https://kyklwpas.blogspot.com/2020/11/blog-post_94.html

4 σχόλια:

  1. Στη Γερμανία, παραβίασαν το πρωτόκολλο σύστασης του ΠΟΥ και έκαναν αυτοψία σε ένα πτώμα που πέθανε από το Covid-19 ... άνοιξαν το σώμα, τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος και συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε διασταλμένο και πήξη αίματος στις φλέβες, όλες οι φλέβες και οι αρτηρίες ήταν γεμάτες με θρόμβους αίματος παρεμβαίνει στην κανονική ροή του αίματος, μεταφέροντας οξυγόνο σε όλα τα όργανα, κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες, και ο ασθενής τελικά πεθαίνει,
    Γνωρίζοντας ήδη αυτήν τη διάγνωση, το γερμανικό Υπουργείο Υγείας άλλαξε αμέσως τα πρωτόκολλα θεραπείας για το Covid-19 ... και άρχισε να συνταγογραφεί 100 mg ασπιρίνης και apronax στους μολυσμένους ασθενείς του ... το αποτέλεσμα: οι ασθενείς άρχισαν να ανακάμπτουν και εμφανίστηκαν βελτιώσεις. Το Υπουργείο Υγείας απελευθέρωσε και έστειλε περισσότερους από 14.000 ασθενείς στο σπίτι σε μια μέρα.
    ΕΠΕΙΓΟΥΝ: Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες και δημοσιεύστε τις αμέσως. Στη χώρα μας, ο ΠΟΥ μας είπαν ψέματα με αυτήν την πανδημία. Κάθε μέρα ο πρόεδρος μας λέει ότι πρόκειται για δεδομένα και στατιστικά στοιχεία. Για αποτυχία να παράσχει αυτές τις πληροφορίες για να σώσει τους πολίτες, θα απειληθεί από τις ελίτ! ..
    Γνωρίζουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο είναι υποχρεωμένες να συμμορφωθούν με τις συστάσεις του ΠΟΥ, αλλά η Γερμανία έχει παραβεί τον κανόνα ... τώρα ΠΟΥ. ... θα υπάρξουν αγωγές σε όλο τον κόσμο - για την κάλυψη τόσων θανάτων και της κατάρρευσης των οικονομιών πολλών χωρών σε όλο τον κόσμο ... και όλοι θα καταλάβουν γιατί εκδόθηκε η εντολή να θάβουν αμέσως τα πτώματα χωρίς αυτοψία ... και να τα χαρακτηρίσουν ως εξαιρετικά μολυσματικά. ..
    Είναι στη δύναμή μας να φέρουμε την αλήθεια και να ελπίζουμε να σώσουμε πολλές ζωές ... *

    ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΠΕΙΓΟΥ! Σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !!!! * Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί το αντιβακτηριακό τζελ και το διοξείδιο του χλωρίου ... Ολόκληρη η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ήταν απαραίτητη επειδή η σκιώδης κυβέρνηση του κόσμου θέλει να εμβολιάσει και να εμφυτεύσει ένα τσιπ για να σκοτώσει τις μάζες, να ελέγξει τον πληθυσμό και να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

    -ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ- ΙΟ == DEPON !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε, μήπως, κάποιο σύνδεσμο, κάποια πηγή;
      (Ήδη από την αρχή της "πανδημίας" μου είχαν πει για την Παρακεταμόλη! Γριπούλα, βλέπεις...)

      Διαγραφή
    2. άλλο η παρακεταμόλη κι άλλο η ασπιρίνη που βοηθά κατά των θρομβώσεων

      Διαγραφή
  2. Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre παραδέχεται: "Έχει πολλά κενά η υπόθεση..."

    > https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/jean-daniel-lelievre.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!