Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ! Ο "δολοφόνος" Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, που ...δολοφονήθηκε από τούς ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ του, ήταν πράκτορας της 'C.Ι.Α.' !Οι εχθροί του Τζων Κέννεντυ που τον ήθελαν νεκρό, ήσαν πολλοί. 

Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, αλλά και ο υπόκοσμος. 

Πρώτοι στον κατάλογο οι τραπεζίτες της ιουδαϊκής τραπεζικής Χούντας, διότι με τό - περίφημο - σχέδιο νόμου, (Νο:11110/1963), που υπέγραψε τον Ιούλιο του 1963, και το οποίο απέστειλε για ψήφιση στο Κογκρέσσο,  α ν α κ α λ ο ύ σ ε   την εκχώρηση (εκτυπώσεως) του δολλαρίου στούς Ρότσιλντς και τις εξουσίες που δόθηκαν το 1910 στην ιδιωτική «Federal Reserve» και το δολλάριο θα ήταν «UNITED STATES NOTE» και όχι «FEDERAL RESERVE NOTE»! 


25/11/1963. Έγινε στην Ουάσιγκτον η κηδεία του δολοφονημένου προέδρου Τζών Φιτζέραλντ Κέννεντυ (http://deltio11.blogspot.com/2020/11/25.html)

Εναντίον του Προέδρου ήσαν και πετρελαιάδες, με πρώτους τους Τεξανούς, διότι ο Κέννεντυ σκόπευε να καταργήσει τις φορολογικές απαλλαγές που τους είχαν δοθεί, για την εκμετάλλευση του υπεδάφους, οπότε και εκείνοι θα έχαναν τεράστια χρηματικά ποσά. 

Πολιτικός εκπρόσωπος των εταιρειών πετρελαίου ήταν ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίος είχε άμεση συμμετοχή στην οργάνωση της επισκέψεως του προέδρου και στα ζητήματα ασφάλειας του. 

Ο 'ΒΑΛΤΟΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΉΝ ΑΡΧΗ.
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
(ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ)
ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ....


Το στρατιωτικό-βιομηχανικό 'Καρτέλ', που δεν ήθελε την απόσυρση από το Βιετνάμ και την συνδιαλλαγή με την Σ. Ένωση ήταν επίσης θανάσιμοι εχθροί των Κέννεντυ, οι οποίοι για να αποτρέψουν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Σοβιετική Ένωση, είχαν αποφασίσει να θέσουν τέλος στον Ψυχρό πόλεμο, συνεργαζόμενοι με το, Νικήτα Χρουστσόφ. Άλλωστε μετά τη δολοφονία στο Ντάλλας, ο αδελφός του Ρόμπερτ Κέννεντυ, έστειλε στη Μόσχα τον Ουίλλιαμ Ουόλτον, για να πληροφορήσει τον (τότε Γ.Γ.) Νικήτα Χρουστσόφ, ότι η οικογένεια των Κέννεντυ υπέθετε, ότι η συνομωσία για τήν δολοφονία του προέδρου προερχόταν από τις ΗΠΑ και ότι σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν η 'CIA' και το οργανωμένο έγκλημα.

Στον όμιλο των «εχθρών» πρέπει να προσθέσουμε και τήν Μαφία που με την ανατροπή του Κουβανού δικτάτορος Μπατίστα από τον Φιντέλ Κάστρο, έχανε τις τεράστιες επενδύσεις της στα ξενοδοχεία και τα Καζίνο της Αβάνας.

Η Μαφία και η Cia συνεργαζόντουσαν άλλωστε στήν (αποτυχημενη έως ντροπιαστική) απόβαση στον (κουβανικό) κόλπο των Χοίρων και πραγματοποίησαν πολλές κοινές επιχειρήσεις, για να εξοντώσουν το Φιντέλ Κάστρο, στις αρχές της δεκαετίας των ’60.

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει πια το παραμύθι της Επιτροπής Συγκάλυψης της συνομωσίας για τον ...μοναχικό δολοφόνο με τήν "μαγική σφαίρα" τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ. Στήν συνωμοσία ήσαν ‘όλοι μέσα. CIA, τοπική αστυνομία, Μαφία, Κουβάνοι, Τραπεζίτες, πετρελαιάδες, πολεμική βιομηχανία, και είχαν την κάλυψη του Τζόνσον που ήξερε τα πάντα. 

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στον οποίο φόρτωσαν την εκτέλεση ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών. 

Όταν κατατάχτηκε στους πεζοναύτες εκπαιδεύτηκε στα Ραντάρ πέρασε από διάφορα στρατιωτικά σχολεία και αφού αξιολογήθηκε σαν άκρως απόρρητος τοποθετήθηκε στην 'MACS-1' στο Ατσούγκι του Τόκυο, στην πρώτη αεροπορική πτέρυγα των πεζοναυτών, από όπου γίνονταν πτήσεις παρακολούθησης της Κίνας και της Σοβ. Ένωσης. 

Στο Ατσούγκι άρχισε να μαθαίνει ρωσικά και Ισπανικά. 
Τον προετοίμαζαν για στην Κούβα... Το 1959, η Cia τον έστειλe στη Ρωσία για να κάνει τον μαρξιστή αλλά το 1962 όταν εκείνος είχε επιστρέψει από την αποστολή ΕΣΣΔ, οι πράκτορες της CIA ήσαν υποχρεωμένοι να ανακρίνουν έναν άκρως απόρρητο πεζοναύτη που «αποστάτησε» και να ελέγξουν τον άνθρωπο, που κατέφυγε στη Σοβιετική Ένωση, και έζησε εκεί σχεδόν τρία χρόνια, και στήν συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ. 

Στη CIA δηλώνουν ακόμα, ότι δεν έγινε ποτέ ανάκριση και ούτε παρακολούθηση. 
Αυτός είναι ένας βασικός λόγος να υποψιαστεί κανείς, ότι η CIA λέει ψέμματα όταν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον πράκτορά της Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ...http://deltio11.blogspot.com/2020/11/cia.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΗΤΑΝ Ο `` ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΑΛΛΟΘΙ`` , ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ. ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΠΟΜΠΗ. ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΟ F.B.I ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ, Η C.I.A. ΑΝ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ( ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ) , ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΙΤ, ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, Ο ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ, ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ `` ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ``. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΦΡΑΣΗ - ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΝΙΞΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ C.I.A ΤΟΝ ΧΕΛΜΣ . `` ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ ευχαριστίες καί πάλι γιά τήν έξοχη ιστορική αναδρομή καί παράθεση ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ καί ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!