Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αυτό που γίνεται τώρα, είναι που σ φ υ γ μ ο μ ε τ ρ ο ύ ν αντιδράσεις, ΞΕΡΟΥΝ με πολύ μεγάλη ακρίβεια, πόσοι είμαστε Α Ν Τ Ι Θ Ε Τ Ο Ι στο εμβόλιο. Επίσης γνωρίζουν και τα ποσοστά της πλαδαρότητας, πόσοι λέμε όχι, και γίνεται ναι. Αυτό κάθε ημέρα αλλάζει, και αυτό θα είναι το κ ρ ι τ ή ρ ι ο, εάν θα μας το επιβάλλουν υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά, ή προαιρετικά...

 








3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ...
    ΝΑΙ ΛΕΓΑΜΕ, ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΩΝ...
    ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμος θα είναι ο Έλληνας για το μεγάλο ΟΧΙ μόνο α) αν μετανοήσει και επιστρέψει ειλικρινά στον αληθινό θεό τις ορθοδοξίας και β) όταν γνωρίσει την αλήθεια για όλα όσα του κρύβουν επιμελώς και υποκριτικώς τα μέσα κοινωνικής εξαπάτησης και διαστρέβλωσης.

      Διαγραφή
  2. Ο ίδιος ο ΘΕΟΣ, ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ των Ορθοδόξων μου έδωσε όταν ήρθα στον κόσμο, το αυτόβουλο και το αυτεξούσιο και πάει να μου το στερήσει τώρα ένας τύπος που τον λένε πέτσα, ένας άλλος απίθανος νεοφανής "ειδικός" (του κ@λου) από το Λονδίνο, ο μόσιαλος και κάθε άλλο ξεπουλημένο νεοταξίτικο τσουτσέκι που ονειρεύεται υψηλότερες θέσεις και παχυλότερους μισθούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!