Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ν.Τράμπ: «Ο Τ.Μπάϊντεν θά μπεί στόν Λευκό Οίκο, ΜΟΝΟ εάν Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι ότι οι 80 εκατ. ψήφοι του, δεν αποκτήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ»!!!.........
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε σαφές μήνυμα στον Τ.Μπάιντεν πως πρόεδρος θα γίνει μόνο και εφ΄όσον αποδείξει πως οι ψήφοι του δεν ήταν «μουσαντένιες». 

Την ώρα που οι ΗΠΑ «βράζουν» για την ενδεχόμενη νοθεία που έγινε από τους Δημοκρατικούς στις προεδρικές εκλογές ο Τραμπ τονίζει, πως μόνο αν αποδειχθεί ότι οι 80 εκατομμύρια ψήφοι δεν αποκτήθηκαν παράνομα θα τον αφήσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος.


«Ο Μπάιντεν θα μπορέσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως Πρόεδρος μόνο αν μπορεί να αποδείξει ότι οι γελοίες ‘80.000.000 ψήφοι’ του δεν αποκτήθηκαν δόλια ή παράνομα.
Όταν θα δείτε τι συνέβη στο Ντιτρόιτ, την Ατλάντα, την Φιλαδέλφεια και το Μιλγουώκι, μαζική απάτη ψηφοφόρων, θα έχει ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα», έγραψε ο Τραμπ στο Τwitter.


Η δήλωση Τραμπ έρχεται σε μια στιγμή που οι Δημοκρατικοί «ράβουν κοστούμια» για τον Λευκό Οίκο καθώς θεωρούν πως τίποτε δεν θα τους εμποδίσει, ενώ ο Μπάϊντεν έχει «ανακηρυχθεί» πρόεδρος από ΜΜΕ (κάτι πρωτοφανές που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ).

Σημειώνουμε πως ο Τ.Μπάιντεν μπορεί να οριστεί ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μόνο αν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων επικυρώσει τη «νίκη» του στις 14 Δεκεμβρίου.

Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να σχηματισθεί... Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!