Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ξεσπά ο Καρδιολόγος στο 251 Γ.Ν.Α., Γ. Καρυστινός: «Υπάρχει σ κ ο π ο ύ μ ε ν ο ς ΔΟΛΟΣ & ΑΠΑΤΗ, π ί σ ω από τό covidbusiness! – Αυτή είναι η θεραπεία του κορωνοϊού!»

 



«Υπάρχει σκοπούμενος δόλος και απάτη πίσω από το covidbusiness». Αυτό αποκαλύπτει σε άρθρο - «βόμβα» ο πρώην Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός


«Η κομπίνα που έχει στηθεί είναι ότι τα χαρακτηριστικά της επιλοίμωξης με μικρόβια και ειδικά από μυκόπλασμα τα πλασσάρουν ότι δήθεν είναι του ιού, ενώ ΔΕΝ είναι του ιού, αλλά των μικροβιακών επιλοιμώξεων (με πιο χαρακτηριστικές αυτές από μυκοπλάσμα)!»


Γράφει ο Γ. Καρυστινός 

«Με το θέμα του covid έχει γίνει το εξής: Η συγκεκριμένη ομάδα ιών τύπου corona (ΔΕΝ είναι 1 ιός, αλλά ομάδα, κάτι σαν να λέμε αιλουροειδή) υπάρχουν στη γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια και προκαλούν λοιμώξεις αναπνευστικού.


Κάθε χρόνο μεταλλάσσονται, αφού τα προηγούμενα στελέχη έχουν ήδη προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού κι αν δεν μεταλλαχθούν ώστε να μπορούν να ξαναπροσβάλλουν, απλά θα εξαφανιστούν από τη γη γιατί ο γενικός πληθυσμός που έχει αναπτύξει αντισώματα δεν μπορεί να ξαναπροσβληθεί, ώστε να αναπαραχθεί ο ιός (δηλ πρακτικά η ετήσια μετάλλαξή τους είναι μέθοδος επιβίωσής τους).

Οι ιοί προσβάλλουν μόνο ένα είδος κυττάρων ο καθένας, όχι πολλά είδη κυττάρων, έχουν δηλαδή "εξειδίκευση".

Όταν εισβάλλουν, ρίχνουν το ανοσοποιητικό (ειδικά τα λευκά αιμοσφαίρια), όπως ξέρουμε από φοιτητές (θα θυμάσαι ότι αν σε γενική αίματος είναι λίγο χαμηλά τα λευκά, ο ιατρός ρωτάει: μήπως πέρασες γρίππη τελευταία?).

Προκαλούν όμως ήπια ως ηπιο-μέτρια συμπτώματα. Όμως το ότι ρίχνουν το ανοσοποιητικό (λευκά), δίνει συχνά την ευκαιρία σε μικρόβια (εδώ: συχνότερα στο μυκόπλασμα) να εισβάλλουν και να προκαλέσουν μικροβιακή πνευμονία (το μυκόπλασμα προκαλεί την λεγόμενη άτυπη πνευμονία).

Η κομπίνα που έχει στηθεί είναι ότι τα χαρακτηριστικά της επιλοίμωξης με μικρόβια και ειδικά από μυκόπλασμα τα πλασσάρουν ότι δήθεν είναι του ιού ενώ ΔΕΝ είναι του ιού, αλλά των μικροβιακών επιλοιμώξεων (με πιο χαρακτηριστικές αυτές από μυκοπλάσμα)!

Τα μικρόβια μπορούν να προσβάλλουν πολλά όργανα, όχι οι ιοί! Ομοίως και να προκαλέσουν αιμορραγικά ή θρομβωτικά φαινόμενα, έκκριση κυτοκίνης κλπ, απότοκα υπερβολικής γενικευμένης αντίδρασης του ανοσοποιητικού (ενδεχομένως λόγω και "πανικού" του ανοσοποιητικού, αφού ενστικτωδώς το σώμα αντιλαμβάνεται ότι έχει προσβληθεί από πολύ ισχυρότερο λοιμογόνο αίτιο σε σχέση με ιό).

Τα μικρόβια όμως, χτυπιούνται με αντιβιοτικά. Πλασσάροντας ότι δήθεν τα συμπτώματα επιλοίμωξης (με ξαφνική επιδείνωση κλινικής εικόνας με δύσπνοια-πτώση κορεσμού) είναι του ιού, ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ τον κόσμο να πάρει αντιβιοτικά, με αποτέλεσμα τα μικρόβια και ειδικά το μυκόπλασμα που είναι πολύ επιθετικό, να αφήνονται ανεξέλεγκτα να δρουν!

Κάπως έτσι καταλήγουν οι ασθενείς σε διασωληνώσεις η/και θανάτους!

Τι πρέπει να γίνει, είναι πολύ απλό: Αντιβιοτικά με ΕΝΑΡΞΗ συμπτωμάτων:

Co-amoxiclav (Augmentin) 1gr ανά 12ωρο για 7-8 μέρες ΚΑΙ Azithromycin (Zithromax) 500mg 1 φορά τη μέρα για 5-7 μέρες (λαμβάνονται και τα δύο αντιβιοτικά ταυτόχρονα).

Επί αλλεργίας στο Augmentin, δίδεται clarithromycin 500 mg ανά 12ωρο για 5-7 μέρες.

Επί επιδείνωσης με δύσπνοια-πτώση κορεσμού: stop τα ανωτέρω και έναρξη moxifloxacin (avelox) 400mg 1 φορά ημερησίως για 5-7 μέρες (πολύ πιο αποτελεσματικό).

Υπ'όψιν ότι η υδροξυχλωροκίνη που "διαφημίστηκε", εκτός ότι έχει σοβαρές παρενέργειες (περαιτέρω μείωση λευκών αιμοσφαιρίων και πρόκληση παράτασης διαστήματος QT στο καρδιογράφημα-προκαλεί κοιλιακές ταχυκαρδίες που συχνά είναι θανατηφόρες) και δεν προσφέρει τίποτα, αν ληφθεί απαγορεύεται ο ασθενής να πάρει avelox (το πολύ δραστικό αντιβιοτικό)!

Πρέπει να διακοπεί η υδροξυχλωροκίνη για 2-3 μέρες και μετά μπορεί να δοθεί avelox (που θα είναι πολύ αργά, αφού τα μικρόβια και ειδικά το μυκόπλασμα, θα αφεθούν να δρουν ανεξέλεγκτα αυτές τις επιπλέον 2-3 μέρες, με καταστροφικές συνέπειες).

Βοηθητική επίσης των συμπτωμάτων επί μικροβιακής επιλοίμωξης είναι και η χορήγηση κορτιζόνης.

Υπ'όψιν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία, υπό την προϋπόθεση ότι τα αντιβιοτικά θα ξεκινήσουν ΕΓΚΑΙΡΑ και όχι καθυστερημένα!

Γι'αυτό από 1/9/20 αυστηροποίησαν τη συνταγογράφησή τους με κριτήρια (ακτινογραφία θώρακος+ εξετάσεις, αίματος+καλλιέργειες αίματος), που για να πληρούνται, ο ασθενής πρέπει να πάει νοσοκομείο να τα κάνει ή σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, όπου όμως λόγω συμπτωμάτων ΔΕΝ θα του τα κάνουν, γιατί θα του πουν να πάει σπίτι του και να μείνει εκεί βάσει (αθλίων) οδηγιών του ΕΟΔΥ και να έρθει μόνο όταν εμφανίσει δύσπνοια (δηλαδή όταν πλέον θα έχει καταρρεύσει το αναπνευστικό από μικροβιακή επιλοίμωξη!).

Κάπως έτσι "πέτυχαν" την αύξηση των σοβαρώς επιδεινούμενων ασθενών αυτό το Φθινόπωρο-Χειμώνα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα ακόμα έγκλημά τους (στα τόσα που έχουν διαπράξει ήδη).

Ελπίζω να βοήθησα να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

* Γιώργος Καρυστινός, βιογραφικό:


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/Xespa-o-kardiologos-sto251GNA-Karistinos-yparxei-skopoumenos-dolos-kai-apati-piso-apo-to-covidbusiness-ayti-einai-i-therapeia-tou-koronoiou.html

1 σχόλιο:

  1. Όπως αποκάλυψε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός, όταν εμφανίστηκε στην Βουλγαρία την Άνοιξη του 2020:
    (Αυτή είναι και η κοινή ανθρώπινη εμπειρία, ήδη από την αρχαία εποχή προ Χριστού).

    Το θυμάρι καταστρέφει τους ιούς και τον κορωναϊό.

    * * *

    Χρησιμοποιούμε το θυμάρι, ΑΜΕΣΩΣ μόλις εμφανιστούν τα ΠΡΩΤΑ και ΑΡΧΙΚΑ συμπτώματα μιας ίωσης.
    ΔΕΝ χρησιμοποιούμε το θυμάρι κάθε μέρα, για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ λόγους.
    Η υπερβολική και χωρίς σύνεση, χρήση του θυμαριού, μπορεί να βλάψει το συκώτι του ανθρώπου.
    Χρησιμοποιούμε το θυμάρι ΜΟΝΟ σαν θεραπευτικό φάρμακο, και ΟΧΙ σαν ένα κοινό ρόφημα.
    Το θυμάρι χρησιμοποιείται το ΜΕΓΙΣΤΟ χρόνο, για 5 έως 7 συνεχόμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!