Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Πολλές χώρες που είχαν ΜΗΔΕΝ θανάτους από κορωνοιό, έχουν πολλούς θανάτους ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό! ( Έχετε ΤΑΧΑ εξηγήσεις του λίαν ..."παράδοξου" ; )



Κάτι περίεργο συμβαίνει σε πολλές χώρες, που ενώ δεν είχαν καθόλου, ή απειροελάχιστους θανάτους από κορωνοιό, έχουν πολλούς θανάτους ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοιό, σε σημείο που διερωτάται κανείς, ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτών των εμβολιασμών.

Ένα τρανό παράδειγμα είναι η μακρυνή Μογγολία!



Στην Μογγολία ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με μηδέν θανάτους Covid-19 και ελάχιστες μολύνσεις. Το γιατί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με αυτά τα δεδομένα, ρωτήστε τους “Ειδικούς” και την κυβέρνηση της Μογγολίας… (εδώ το λίνκ των στατιστικών)

 

Η έναρξη των εμβολιασμών στην Μογγολία έγινε στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα (8 Μαρτίου) άρχισε ένα “κρεσέντο” θανάτων. 

Παρακάτω παρατίθεται το διάγραμμα των μολύνσεων ανά εκατομμύριο πληθυσμού το οποίο όπως φαίνεται “συμβαδίζει” πιστά τους θανάτους με αρχή, επίσης, την έναρξη των εμβολιασμών.


Η κυβέρνηση της Μογγολίας έχει θέσει ως στόχο τον εμβολιασμό τουλάχιστον 60% των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας μέχρι τον Ιούλιο.

Οι ειδικοί της χώρας απλώς «υποπτεύονται» ότι η εστία μόλυνσης μπορεί να οφείλεται στα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού.

«Η χώρα δεν αντιμετώπισε ποτέ μια τέτοια πρόκληση στο παρελθόν», είπε ο Davaadorj. 

Αφού οι θάνατοι από τον ιό ήταν μηδενικοί, ποιος ο λόγος των εμβολιασμών;

Εδώ προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα όμως.

Αυτός ο λαός ενδεχομένως πριν τον εμβολιασμό του να είχε ανοσία στον κορωνοιό. 

Αυτό  δεν πέρασε από το μυαλό των ειδικών; 

Δεν θα έπρεπε να ψάξουν το ενδεχόμενο και ίσως να βρούνε και την πηγή της ανοσίας αυτής; 

Μια τέτοια έρευνα δεν θα βοηθούσε την επιστήμη να βρει νέα φάρμακα για τον εν λόγο ιό; 

https://capnews.me/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%ce%b4%ce%ad%ce%bd-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/

3 σχόλια:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ κ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ (για την άρνηση του να εμβολιστεί):

    Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

    ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

    Ο δηλώνων τα ανωτέρω

    + Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
    Επισκοπείον Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου
    Ευρύχου, Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021.

    Πηγή:
    http://immorfou.org.cy/speeches-mitropoliti/2360-om12521.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε θ ε ρ μ ώ ς γιά τήν άρτια ενημέρωση!
      (Μ ι μ η τ έ ς θά βρεί κάποτε ο συγκεκριμένος Αρχιερέας; Ίσως;)

      Διαγραφή
    2. Να είστε καλά.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!