Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Το μ ε γ ά λ ο ΦΙΑΣΚΟ του προγράμματος εμβολιασμού: Δείτε τα ποσοστά εμβολιασμένων, ανά ηλικιακή ομάδα - Π Ο Υ Θ Ε Ν Α πάνω από 65%

 Το ECDC (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων)



δημοσίευσε τον πίνακα με τα ποσοστά των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή ομάδα. 

Όπως παρατηρούμε και στον πίνακα σε καμμία ηλικιακή ομάδα δεν έχει εμβολιαστεί πάνω από το 65%, ενώ τα ποσοστά που δίνουν συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό τo pronews.gr. 


Το pronews.gr είναι από τα λίγα μέσα που δεν «φούσκωσε» τα ποσοστά, αντιθέτως προσπάθησε να αποτυπώσει όσο δυνατόν καλύτερα την αλήθεια και το ECDC μας επιβεβαιώνει. 

Στις ηλικίες 24-49 ετών, εκεί που -σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ- γίνεται χαμός για ένα εμβόλιο έχει εμβολιαστεί μόλις το 5,9% του πληθυσμού, ποσοστό που φυσικά θα αυξηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά και πάλι επιβεβαιώνει τα νούμερα που είχε δώσει το pronews.gr.

Ενώ σε ότι αφορά τις μεγαλύτερες ηλικίες βλέπουμε πως άνω των 80 ετών, έχει εμβολιαστεί μόλις το 62,8%, κάτι που συνάδει απόλυτα με το 62% που είχαμε αναφέρει. 

Σε ότι αφορά τους 70 έως 79, έχει εμβολιαστεί το 63,4%, ενώ ακόμη πιο άσχημα είναι τα ποσοστά για τους 60 έως 69 εκεί που έχει εμβολιαστεί μόλις το 45,3%. 

Σε ότι αφορά τους 50 έως 59 έχει εμβολιαστεί το 11%.....

https://www.pronews.gr/ygeia/983891_fiasko-dimosieythikan-ta-pososta-emvoliasmenon-ana-ilikiaki-omada

2 σχόλια:

  1. Αυτό σημαίνει ότι το 35% των Ελλήνων, που δεν εμβολιάζονται, είναι σοβαρά σκεπτόμενοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανία: Ανάκτηση ελευθεριών για τους εμβολιασμένους.

    https://www.naftemporiki.gr/story/1722692/germania-anaktisi-eleutherion-gia-tous-emboliasmenous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!