Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Ἕνα Ὀργουελικό μέλλον....


Η Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών σκοπεύει να απαγορεύσει όλες τις μη βιώσιμες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένων των αρδευομένων καλλιεργειών, την εκτροφή ζώων, των κατοικίδιων ζώων, της ελεύθερης κυκλοφορίας, των ιδιωτικών αυτοκινήτων, των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ταξιδιών.


Σκοπεύουν να απαγορεύσουν την κατοχή όλων των ιδιωτικών περιουσιών, καθώς αυτό οδηγεί σε συσσώρευση πλούτου και προωθεί την ανισότητα.  

από την Teresa Tannahill

(απόσπασμα από henrymakow.com)

Αν καθίσετε και διαβάσετε όλες και τις 351 σελίδες του Agenda 21, καθώς και τα βοηθητικά του έγγραφα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για πλήρη έλεγχο και απογραφή όλων των πραγμάτων στον πλανήτη . Ζώα, ορυκτά και λαχανικά. Συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. 

Ο ιός θα είναι ένα μέσο για το σκοπό αυτό

Ο Bill Gates έχει ήδη δηλώσει ότι οι πρώτες ύλες είναι κατοχυρωμένες, προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν θα είναι προς δημόσια κατανάλωσιν

Προβλέψαμε πέρυσι ότι το εμβόλιο σχεδόν σίγουρα δεν θα παρέχει ανοσοποίηση έναντι οποιουδήποτε κοροναϊού. Δεν υπήρξε ποτέ επιτυχές εμβόλιο για κοροναϊό. Είναι πολύ ανεξέλεγκτοι, που σημαίνει  ότι μεταλλάσσονται εύκολα. 

Τώρα μάθαμε ότι τα εμβόλια, δεν εμποδίζουν τον λήπτη να κολλήσει τον ιό, ή να τον μεταδώσει... 

Μειώνουν μόνο τα συμπτώματα. 

Τα περισσότερα από τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια με την παραδοσιακή έννοια της λέξης. 

Είναι γονιδιακή θεραπεία ...

Ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός ανέρχεται στα 8 δισεκατομμύρια. Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χωρίς έγγραφα σε αυτόν τον πλανήτη. 

Και ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται τελικά στα 11 δισεκατομμύρια, περίπου...

Το 2009, ο Μπόρις Τζόνσον (σημ. Πελασγ. περί Μπόρις ἐδῶ, γιά τόν πατέρα του ἐδῶ) δημοσίευσε ένα άρθρο στην Telegraph, δηλώνοντας την ανησυχία του (...) για την έκρηξη του παγκοσμίου πληθυσμού. 

Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον, έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία και έγγραφα για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού. 

Και εδώ είναι ο Στάνλεϊ Τζόνσον το 2012, με τα δικά του λόγια, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να μειωθεί ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου σε 10 ή 15 εκατομμύρια μέχρι το 2025.  

Όπως αναφέρθηκε, η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 είναι το επόμενο σημαντικό ορόσημο της Ατζέντας 21.   

Οι απαιτούμενες αλλαγές είναι τεράστιες. 

Ωστόσο, τα βλέπουμε γύρω μας. 

Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές έχουν επιταχυνθεί από την πανδημία. 

Τα μέτρα που «λαμβάνουν» για να «προστατεύσουν» από τον ιό είναι σχεδόν ίδια με πολλούς από τους δηλωμένους στόχους της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ και της Ατζέντας 2030. 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

... Ενώ έχουμε κρατηθεί σε κατ 'οίκον περιορισμό, έκλεισαν τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ορυκτών καυσίμων, τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου, τις πετρελαιοπηγές, τα ορυχεία άνθρακαπεζοδρόμησαν τα κέντρα των πόλεωνπεριορίζοντας την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμωνανάγκασαν τους αγρότες να θανατώσουν τα «εκπέμποντα αέρια θερμοκηπίου» ζώα τους και ν᾿αφήσουν τις «μη βιώσιμες χωρίς άρδευση» καλλιέργειές τους να σαπίσουν

Σχεδόν σ᾿όλες τις μεγάλες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έγιναν μόνιμες αλλαγές στη διάταξη των δρόμων για να επιτρέπουν κοινωνικές αποστάσειςΠεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομοιΜονοδρομήσειςΟι πόλεις γίνονται πολύ εχθρικές προς τ᾿ αυτοκίνητα. Η Γλασκώβη έχασε το ένα τρίτο των θέσεων στάθμευσης σε μία νύχτα

Χρήση των δεδομένων της Google για παρακολούθηση κοινωνικής απόστασης
Google «κυκλοφορία κοινωνικής απόστασης». Εάν υπάρχει εμβόλιο, γιατί αυτές οι αλλαγές είναι μόνιμες; 

Για να ανακεφαλαιώσουμε, μπορούμε να αναμένουμε μια κοινωνία χωρίς μετρητάαρνητικά επιτόκιασύστημα κοινωνικής πίστωσης, μαζική παρακολούθησηυποχρεωτικά εμβόλιαID2020τεχνητή νοημοσύνηπεριορισμός της κυκλοφορίαςπιστοποιητικά υγείαςδιανομή τροφίμων και ενέργειας, δήμευση ιδιωτικής ιδιοκτησίαςαπαγόρευση ιδιωτικών αυτοκινήτων/οχημάτων και φορολογικό σακάτεμα. Τελικά;  Αποληθυσμός και επαναφορά της άγριας φύσης του πλανήτη. Αρκετοί από τους κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν ότι τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν τελικά για τον αποπληθυσμό.

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ LOCKDOWN 

Εν τω μεταξύ, οι εντολές για μάσκες, τα κλειδώματα και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα κάνουν τη ζωή μας αφόρητη μέχρι να υποκύψουμε στον εμβολιασμό. Μελετώ τη γεωπολιτική από το 2008 και παρακολουθώ τις μεθοδεύσεις του WEC ( Σημ. Πελασγ.WEC:World Energy Council/ Παγκόσμιο Ἐνεργειακό Συμβούλιο. Δεῖτε τό κύριο θέμα στήν ἀρχική σελίδα του : Ἐξανθρωπισμένη Ἐνέργεια)  και του ΟΗΕ από τον Ιανουάριο. 

Οδηγούμαστε δεμένοι χειροπόδαρα σε μια δυστοπική τεχνοκρατίαΈνα Οργουελικό μέλλον. Πάντα φαινόταν πως θα συμβεί, συμβαίνει πιο γρήγορα από ό, τι φανταζόμουν. Μπορώ μόνο να συμπεράνω ότι η τεχνολογία που απαιτείτο για την εφαρμογή της ήταν τελικά έτοιμη. 

Υπαινίσσονται ακόμη και τον υπερανθρωπισμό και την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση». Αυτά τα θέματα καλύπτονται στα βίντεο και τη βιβλιογραφία του Great Reset. Ζούμε ένα αναθεματισμένο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας

Είμαστε πραγματικά σε μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος καθοδηγείται από έναν μεγαλομανή τρελό, τον Klaus Schwab, που έχει στην διάθεσή του την απόλυτη εξουσιοδότηση των Ηνωμένων Εθνών. 

Αυτό δεν είναι πιθανολογία, είναι γεγονός. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν τον ιό. Ο ιός ήταν η δικαιολογία για τους αποκλεισμούς. Ολόκληρος ο σκοπός των μέτρων είναι να καταστρέψουν την οικονομία μας και να αφαιρέσουν τις ελευθερίες μας. Για να μας αναγκάσουν να κάνουμε αυτά τα πειραματικά εμβόλια. 

Εφαρμόζουν μια σκληρή Ατζέντα 21, μια "Μεγάλη Επαναφορά" με το σύνθημα "Build Back Better" . Όσοι επιβιώσουν από τον μαζικό εμβολιασμό θα ζήσουν σε έναν Οργουελικό εφιάλτη σαν αυτόν της κομμουνιστικής Κίνας

henrymakow.com

Ἡ Πελασγική 

http://sxolianews.blogspot.com/2021/05/blog-post_4.html

1 σχόλιο:

 1. Θεωρίες Συνωμοσίας - Ποιοί τις βγάζουν ; B x C x D = AHH
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=3mcRgTW_yJw&t=595s


  .
  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!