Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Γερμανός διακεκριμένος ΔΙΚΑΣΤΗΣ : ”τό σύστημα κ α κ ο μ ε τ α χ ε ι ρ ί ζ ε τ α ι τα παιδιά με test, μάσκες και σύντομα τον εμβολιασμό. Κατέρρευσε…


”Επιστρέφει σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας την Διάκριση Τιμής που του απονεμήθηκε!!!

Ένας έντιμος διακεκριμένος κι έγκριτος Γερμανός δικαστής o Manfred Kölsch ξεσκεπάζει την σκανδαλώδη υγειονομικοπολιτική διαχείριση της κρίσης 'covid19', καταγγέλει τα δυσανάλογα μέτρα που ελήφθησαν και είναι ιδιαίτερα καυστικός για την  κ α κ ο μ ε τ α χ ε ί ρ ι σ η  όπως την ονομάζει στην οποία υποβάλλονται τα παιδιά με τεστ, μάσκες και σύντομα με εμβολιασμό!!!Για να διαμαρτυρηθεί επιστρέφει την ύπατη τιμή ως δικαστικός λειτουργός που έλαβε με την απονομή του Σταυρού Τιμής…

Σε βίντεο δηλώνει:


”Είμαι ο δικαστής o Manfred Kölsch ,κατά τη διάρκεια 40 χρόνων ως δικαστής ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ένας ιός θα μπορούσε να διαταράξει τη γερμανική συνταγματική αρχιτεκτονική

Ο φεντεραλισμός οδήγησε στην απώλειά του με τη βοήθεια πρωθυπουργών.

O υιοθετούμενος αυτοματισμός της αξίας της επίπτωσης παραβιάζει το κράτος δικαίου γιατί είναι δυσανάλογος

Κι ο περιορισμός της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων καταπατά το άρθρο 19(4) του θεμελιώδους νόμου.80.000.000 πολίτες οδηγήθηκαν από το ένα lockdown στο άλλο. 

Λόγω των ανεπαρκών τεστ PCR και των αυθαίρετων μέτρων χωρίς ορατά αποτελέσματα.

Σε αυτή τη διαδικασία τα πρόσωπα που είναι πραγματικά σε κίνδυνο δεν προστατεύτηκαν με τον οφειλόμενο τρόπο.

Τα παιδιά μας βέβαια δεν είναι μέρος των επικίνδυνων προσώπων ή σε κίνδυνο. 

Αυτό αποδείχθηκε επανειλημμένα. Κι ωστόσο τα κακομεταχειρίζονται καθημερινά με τα test, τις μάσκες και σύντομα και με τον εμβολιασμό… 

Aντιτίθεμαι σε αυτή την δυσανάλογη δράση του εκτελεστικού αλλά επίσης στον αναντίστοιχο δικαστικό έλεγχο του εκτελεστικού.

 Διαμαρτύρομαι κυρίως επιστρέφοντας τώρα τον Ομοσπονδιακό Σταυρό της Τιμής που μου απονεμήθηκε πριν πολλά χρόνια..”.

dimpenews.com

2 σχόλια:

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  ΔEITE AΠO TO 1.30 ΛΕΠΤΟ KAI META TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ
  .
  Δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο(ΧΕΙΡΑΨΙΑ), με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER…….
  .————————————————————————————————
  VACCINES COVID 19 mRNA Pfizer
  ASTRAZENECA ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΟΥΝ – 25:19

  https://newtube.app/user/Athina_Sturmer/K2bF6Vh

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


  ..............

  ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

  https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

  ANΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ PFIZER
  .
  Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!
  .


  http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/

  .
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
  ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ....


  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Avαδημoσιευση από το site Διοδοτος19 Μαΐου 2021 - 11:15 μ.μ.

  «Καλησπέρα! Εχτές το βράδυ έκανα μία ανάρτηση.. Δυστυχώς ο πατέρας μου έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που μου εκλεισε ραντεβού να κάνω το εμβόλιο αλλιώς με διώχνει από το σπίτι. Ζω εδώ σαν μια ξένη, σαν να είμαι η λεπρή, και να υπήρχε μια στο εκατομμύριο να το κάνω με εκβιασμό και φασισμό δεν υπάρχει περίπτωση.

  » Μας κάνανε εχθρούς με τους γονείς φίλους συγγενείς… Έχω μέχρι την ημέρα του εμβολιου ένα μήνα αλλιώς με πετάει έξω κανονικά δεν τον ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς..

  » Εχτές έσβησα την ανάρτηση γιατί ένας…κύριος μου είπε να κάνω το χατίρι των γονιών μου και θα με συγχωρέσει ο θεός.. Ο ΘΕΟΣ δεν έχει καμμία σχέση με αυτό το τερατουργημα κύριε.. Ξανά ανεβάζω την ανάρτηση μου για να μην δεχτούν εκβιασμό να φύγετε!!!!

  » Εγώ είμαι άνεργη,με πρόβλημα υγείας και έφτασε ο εκβιασμός του να μην μου πληρώνει ούτε τα φάρμακα μου και να υποφέρω αλλά δεν θα το υποστώ άλλο, θα φύγω και θα ζήσω ελεύθερη, δεν έχω βοήθεια από πουθενά μόνη μου παλεύω χρόνια και δεν το έβαλα κάτω τα χέρια μου να είναι καλά, μένει να βρω μια δουλειά και να νοικιάσω μία μικρή γκαρσονιέρα να μην ζω αυτό το καθημερινό μπούλινγκ από τους ίδιους μου τους γονείς..

  » Συγνώμη για το κατεβατό αλλά εμείς ορίζουμε την ψυχή και το σώμα μας κανένας άλλος σας ευχαριστώ.»

  Ήρθα σ’ επικοινωνία με την κοπέλα. Μίλησα μαζί της και έχω στη διάθεσή μου τα απαραίτητα στοιχεία.

  Η κοπέλα ζητεί εργασία και στέγη, προκειμένου να φύγει από ένα βαρειά τοξικό περιβάλλον όπου ζει. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας να συνδράμουμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθ’ ένας μας.

  Κατά προτίμηση, στην περιοχή των Αθηνών.

  Επίσης, μέσα από αυτήν την ανάρτηση, κάνω έκκληση προς τις Εισαγγελικές Αρχές (εάν έχει μείνει ΈΣΤΩ κι ΕΝΑΣ εισαγγελέας με φιλότιμο, ν’ αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι αδιανόητο να απειλείται ένας άνθρωπος τόσο βάναυσα. Τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει καταδεικνύουν ξεκάθαρη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας.

  Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να έρθουν σ’ επαφή μαζί μου στο email του ιστολογίου:

  katahanas71@gmail.com

  Επίσης, για τους χρήστες του facebook, μπορείτε να έρθετε σ’ επαφή μαζί μου μέσω του facebook λογαριασμού μου:

  http://www.facebook.com/grg.mtxs

  Το αυτό ισχύει και για όποιον Εισαγγελέα θα είχε το φιλότιμο να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

  Τα στοιχεία της κοπέλας δε θα τα δώσω δημόσια, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει.

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  Γεώργιος Μεταξάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!