Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.... Μεγάλη αναστάτωση - Εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημερώσεως σε όλο τον πλανήτη.......

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΧΡΟΝΙΚΑ  Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Η, ΗΤΑΝ
ΑΥΤΗ;
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ;

ΔΥΟ ΤΙΝΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

Ή ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΟΤΗΣΕΩΣ, Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....

Οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων αυτές των εφημερίδων The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC έχουν τεθεί σήμερα εκτός λειτουργίας σε όλο τον πλανήτη.




Ο ισότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc φαίνεται επίσης ότι δεν λειτουργεί. Η Amazon δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής τι έχει θέσει εκτός λειτουργίας τους ιστότοπους.

up date 1
Εκτός λειτουργίας και ο ιστότοπος της βρετανικής κυβέρνησης

Ο ιστότοπος της βρετανικής κυβέρνησης τέθηκε εκτός λειτουργίας σήμερα το πρωί, περίπου στις 13:00 ώρα Ελλάδας, όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι, κυρίως μέσων ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος gov.uk εμφάνιζε "Error 503 Service Unavailiable" περίπου στις 13:20 ώρα Ελλάδας.

 

update 2

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα techchrunch.com το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη διακοπή λειτουργίας του Fastly. Πρόκειται για έναν πάροχο περιεχομένου ιστοσελίδων μέσω cloud σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στο Financial Times.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες επανήλθαν σταδιακά σε λειτουργία λίγο πριν τις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Η Fastly ανακοίνωσε ότι ερευνά «τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην απόδοση με τις υπηρεσίες μας CDN», όπως αναφέρει στον ιστότοπό της.

«Η Αποκάλυψη του Ίντερνετ»: Τα σχόλια των χρηστών στα social media για το παγκόσμιο διαδικτυακό μπλακ άουτ

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για πρόβλημα πρόσβασης σε YouTube, Twitter, Reddit, Spotify, Twitch, Amazon και Paypal.

Για το παγκόσμιο διαδικτυακό μπλακ άουτ, πολλοί χρήστες προέβησαν σε σχόλια...

Για τον χρήστη Τομ Γουόρεν: «Το Ίντερνετ κατέρρευσε...Μείνετε όλοι ψύχραιμοι...»

Για τον χρήστη με τον κωδικό «DeadlyNaya»: «Twitch, Amazon, Reddit Spotify Pinterest PayPal έπεσαν όλα. «Η Αποκάλυψη του Ίντερνετ».

«Όλα έπεσαν από το πουθενά; Twitch Reddit Amazon και άλλα», σχολιάζει ο χρήστης «bliv».

«Η Αmazon έπεσε», γράφει ο χρήστης Κρις Μέριμαν, απεικονίζοντας έναν νεαρό άνδρα να φουσκώνει μία χαρτοσακούλα για να ηρεμήσει με αυτό που συνέβη.


https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/media/megali-anastatosi-ektos-leitoyrgias-oi-istoselides-pollon-megalon?fbclid=IwAR0wnEAp6zn1GsCslqSta8sZgDAoXHN8fTGEy8XQ484nS6QoAfLC44zEdV0

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/06/21

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/06/090621.html

    .
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ FOX NEWS!!!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ» ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΑΣΚΕΣ, ΜΕΤΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΤΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΣΒΗΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ…ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ) ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ: ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ..
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ 2010.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!