Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Εάν ισχύουν οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, τότε Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ Φ Υ Λ Α Κ Η ! ! ! ( Ουσιαστική ανάρτηση μέ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! )


Δημοσιεύουμε τα δύο από τα τρία μέρη μίας μεγάλης έρευνας του ιστότοπου Revolver, σχετικά με τις καταγραφές των παρενεργειών και των θανάτων από τα εμβόλια. 

Δεν υιοθετούμε, άλλα και δεν απορρίπτουμε τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον ιστότοπο αυτό. 

Δεν είμαστε γιατροί, ούτε στατιστικολόγοι. 

Πιστεύουμε, ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος, τα κόμματα, οι Εισαγγελικές και υγειονομικές αρχές, όπως και ο δημοσιογραφικός κόσμος, πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητος. 


Αλλοίμονό μας, εάν οι δημοσιογράφοι, αρκεστούμε στην αυθεντία, την ειλικρίνεια των κυβερνώντων, των κρατικών φορέων, αλλά και των ιδιωτικών εταιρειών, όπως το 'Facebook'.

Επειδή το ζήτημα αφορά στη δημόσια υγεία και τις ζωές εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων συνανθρώπων μας, το θέμα των επίσημων καταγεγραμμένων θανάτων και παρενεργειών από τα εμβόλια, αποτελεί ύψιστο θέμα δημοσίου συμφέροντος και ουδείς, έχει το δικαίωμα στη λογοκρισία και την μονομέρεια.

Εάν ισχύουν αυτά που αποκαλύπτει η έρευνα του Revolver, κάποιοι στην Ελλάδα θα πρέπει να απολογηθούν ή και να κάτσουν στο σκαμνί του δικαστηρίου. 

Οι ελληνικές αρχές, η επιτροπή λοιμωξιολόγων, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, οι διοικητές νοσοκομείων, είναι υπόλογοι, νομικά, έναντι του ελληνικού λαού και της ελληνικής νομοθεσίας και καμία επίκληση του Αμερικανικού CDC και του VAERS ή Ευρωπαϊκών οργανισμών, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή στη διάπραξη κατά συρροή εγκληματικών ενεργειών, απέναντι στον εργοδότη τους ελληνικό λαό και τη θεσμημένη Πολιτεία.

Ας δούμε τι διατυπώνει αυτή η, ομολογουμένως, μεγάλη έρευνα και ο καθένας, ας αναλάβει τις ευθύνες του σε αυτή τη χώρα.  

Μέρος Πρώτο

«Αυτό που συμβαίνει τώρα, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι καν κοντά στο φυσιολογικό».

Αυτό υποστήριξε ο Tucker Carlson του Fox, προκαλώντας οργισμένες διαψεύσεις από τα ΜΜΕ της παλαιάς φρουράς και τους αυτόκλητους «ελεγκτές γεγονότων» που ξεπήδησαν από το πουθενά πριν από μερικά χρόνια, ισχυριζόμενοι ότι είναι οι τελικοί κριτές της αλήθειας.

Ο Carlson, αναφερόταν στον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό αναφορών για ανθρώπους που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους για τον COVID-19, οι οποίες συσσωρεύονται στην επίσημη βάση δεδομένων του CDC, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).

Και, αν μη τι άλλο, μάθαμε ότι εκείνοι που ελέγχουν ποια γεγονότα και στοιχεία γίνονται αντικείμενα εθνικής εμμονής – αυτοί για τους οποίους οι περισσότεροι από εμάς δε θα ακούσουμε ποτέ λέξη – είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα δεδομένα VAERS σταθερά στο τελευταίο στρατόπεδο.

Από τις 28 Μαΐου, το VAERS περιέχει 4.561 αναφορές θανάτων μετά το εμβόλιο Covid.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αν, όπως σχεδόν όλοι, δεν έχετε ακούσει ποτέ για το VAERS.

Εξάλλου, αν και οι περισσότεροι έχουν υπνωτιστεί και προσποιούνται το αντίθετο για τον ίδιο τον COVID-19, όλοι ξέρουμε ότι το να πεθαίνεις με το εμβόλιο δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να πεθαίνεις από το εμβόλιο.

Ούτε το να πεθάνεις μετά.

Έτσι, δεδομένου ότι περίπου 8.000 Αμερικανοί συνήθως πεθαίνουν σε μία μόνο ημέρα, τι είναι τόσο περίεργο στο να βρεθούν 4.500 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό μέσα σε πέντε μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων η μισή χώρα εμβολιάστηκε;

Οι προσπάθειες να παρουσιαστεί ο Carlson ως κακοήθης δημαγωγός που υποδαυλίζει αδικαιολόγητο πανικό σχετικά με ένα απολύτως ακίνδυνο, αλλά απολύτως απαραίτητο φάρμακο στηρίχθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το σημείο.

Ο Aaron Blake της Washington Post ήταν χαρακτηριστικός:

Το γεγονός είναι ότι πολλοί άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο – τόσοι πολλοί που πολλοί, επρόκειτο να πεθάνουν από κάτι, τους μήνες που ακολούθησαν. [Washington Post]

Αλλά η αγέλη των απατεώνων των Μέσων Ενημέρωσης που φωνάζουν απεγνωσμένα «δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ!» είναι αυτοί που παίζουν γρήγορα και χαλαρά με τα γεγονότα.

Πράγματι, έχουν καταφύγει σε τόση εξαπάτηση για να διασφαλίσουν ότι η έκθεση του Carlson δε θα γεννήσει καμία ευρύτερη συζήτηση, ώστε ο εμφανής ζήλος τους να αποκρύψουν την εξαιρετική αύξηση των φετινών αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων – για τις οποίες ευθύνονται εξ ολοκλήρου τα εμβόλια Covid – εγείρει ακόμη πιο ανησυχητικά ερωτήματα από τα ίδια τα δεδομένα, όσο ανησυχητικά κι αν είναι.

Μαζική υποεκτίμηση των πιθανών παρενεργειών

Το VAERS είναι αυτό που αποκαλείται παθητικό σύστημα επιτήρησης, που σημαίνει ότι αντί να αναζητά ενεργά πιθανές παρενέργειες, βασίζεται εξ ολοκλήρου στην εθελοντική αναφορά.

Και, αν και ούτε ο Blake ούτε κανένας από τους άλλους που είναι αποφασισμένοι να καταπνίξουν τη συζήτηση, το αναφέρουν, ο Carlson σημείωσε ρητά, ότι έχει διαπιστωθεί εδώ και πάνω από μία δεκαετία ότι το ποσοστό ανίχνευσης του VAERS είναι αβυσσαλέο.

Μια έκθεση που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) το 2010 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, «Λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων συμβάντων των εμβολίων αναφέρονται από το Σύστημα VAERS».

Η εν λόγω έκθεση ήταν προϊόν επιχορήγησης εκατομμυρίων δολαρίων που έδωσε το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών σε ορισμένους ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ για να αναπτύξουν ένα ηλεκτρονικό «ενεργό» σύστημα που θα είχε καλύτερες επιδόσεις από το VAERS και στη συνέχεια να διεξάγουν τυχαιοποιημένες δοκιμές αξιολόγησης και των δύο.

Οι ερευνητές δεν λένε πώς κατέληξαν σε αυτό το θλιβερό ποσοστό ανίχνευσης 1%. Αλλά τα δεδομένα που παρουσιάζουν, δίνουν μία εξίσου ζοφερή εικόνα.

Από τον Ιούνιο του 2006 έως τον Οκτώβριο του 2009, έψαξαν εξαντλητικά για πιθανές παρενέργειες μεταξύ των 715.000 ασθενών της Atrius Health, «μίας μεγάλης ομαδικής πρακτικής πολλαπλών ειδικοτήτων με πάνω από 35 εγκαταστάσεις».

Κάθε ασθενής που έκανε εμβόλιο αναγνωρίστηκε αυτόματα και για τις επόμενες 30 ημέρες, οι διαγνωστικοί κωδικοί υγειονομικής περίθαλψης, οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι συνταγές φαρμάκων, αξιολογήθηκαν για τιμές που υποδηλώνουν ανεπιθύμητο συμβάν εμβολιασμού. [AHRQ.Gov]

Περίπου οι μισοί κατέληξαν να λάβουν κάποιο είδος εμβολίου και εντοπίστηκαν 35.570 πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες. Ωστόσο, για την ίδια περίοδο, το VAERS κατέγραψε μόνο περίπου 73.000 εντός 30 ημερών από τον εμβολιασμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Με άλλα λόγια, σε έναν πληθυσμό 420 φορές μεγαλύτερο, το VAERS κατάφερε να καταγράψει μόνο λιγότερες από τις διπλάσιες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίων.

Χαρακτηριστικό ή σφάλμα;

Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί από τα ευρήματα της ομάδας του Χάρβαρντ. Ένα σύστημα εθελοντικής αναφοράς για το οποίο σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει, είναι άλλωστε βέβαιο ότι θα χάσει σχεδόν τα πάντα.

Ούτε η αφάνεια του VAERS περιορίζεται στο ευρύ κοινό. Μια μελέτη του 2013 από ερευνητές του ίδιου του CDC διαπίστωσε ότι σχεδόν το 30% των επαγγελματιών του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δεν είχε ακούσει ποτέ γι’ αυτό. Μεταξύ εκείνων που είχαν συναντήσει μια πιθανή παρενέργεια εμβολίου και είχαν, ένα συγκλονιστικό 83% εξακολουθούσε να μην υποβάλλει καμία αναφορά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CDC, το VAERS υποτίθεται ότι είναι «το σύστημα πρώτης γραμμής του έθνους για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων», εγείροντας το προφανές ερώτημα:

Γιατί στο καλό το CDC εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα σύστημα παθητικής επιτήρησης που αποδείχθηκε εντελώς άχρηστο πριν από μια δεκαετία και που ο καθένας μπορούσε να δει ότι ήταν βέβαιο ότι θα υποεκτιμούσε μαζικά τις πιθανές παρενέργειες, καθώς δεν έχει γίνει τίποτα για να εξασφαλιστεί η ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα τέτοιο σύστημα αναφοράς εξ αρχής; Και, δυστυχώς, η μόνη απάντηση φαίνεται να είναι ότι, για οποιονδήποτε σκοτεινό λόγο, αυτό ακριβώς θέλει το CDC.

Και όχι μόνο επειδή δεν έχουν καταβάλει καμία προσπάθεια να δημοσιοποιήσουν το VAERS και να αυξήσουν το θλιβερό ποσοστό αναφοράς μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού κλάδου ούτε το αντικατέστησαν με κάτι καλύτερο.

Όχι μόνο δεν υιοθετήθηκε ποτέ το αυτοματοποιημένο σύστημα της ομάδας του Χάρβαρντ. Δεν μπόρεσαν καν να εκτελέσουν τις κλινικές δοκιμές που συνέκριναν την αποτελεσματικότητά του με το VAERS, επειδή – αφού ξόδεψαν τρία χρόνια και ένα εκατομμύριο δολάρια των φορολογουμένων – βρέθηκαν να τους έχει κάνει φάντασμα το CDC:

Δυστυχώς, δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να διεξαχθούν αξιολογήσεις των επιδόσεων του συστήματος επειδή οι απαραίτητες επαφές του CDC δεν ήταν πλέον διαθέσιμες και οι σύμβουλοι του CDC που ήταν υπεύθυνοι για τη λήψη των δεδομένων δεν ανταποκρίνονταν πλέον στα πολλαπλά αιτήματά μας να προχωρήσουμε σε δοκιμές και αξιολόγηση. [AHRQ.Gov]

Περικομμένες δοκιμές ασφάλειας χωρίς νομική ευθύνη

Επειδή για την έγκριση από τον FDA απαιτούνται μόνο έξι μήνες δεδομένων ασφαλείας, είναι σημαντικό ένα «σύστημα πρώτης γραμμής» για τον εντοπισμό πιθανών παρενεργειών μετά την κυκλοφορία των εμβολίων στην αγορά, το οποίο να λειτουργεί πραγματικά.

Όσον αφορά όμως τα εμβόλια COVID-19, κανένα από τα οποία δεν έχει καν έγκριση από τον FDA, η ανάγκη είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη.

Εάν εκπλαγήκατε όταν ακούσατε για την έλλειψη έγκρισης από τον FDA, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Το γεγονός ότι το εμβόλιο έχει λάβει μόνο αυτό που αποκαλείται Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) – όπως και τόσα άλλα σχετικά με το COVID-19 – αποσιωπάται συστηματικά.

Ο Anthony Fauci είπε ακόμη και ψέματα στην κάμερα (για άλλη μια φορά) όταν ρωτήθηκε: “Ποια από τα εμβόλια COVID-19 έχουν εγκριθεί επίσημα από τον FDA;”.

“Τρία από αυτά”, απάντησε ο Fauci, κατονομάζοντας τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της Johnson & Johnson που, στην πραγματικότητα, έχουν μόνο EUAs. Κάτι που ο απεχθής ανθρωπάκος αναγκάστηκε αργότερα να παραδεχτεί όταν ο παρουσιαστής του podcast -που είχε κάνει πραγματικά τη δουλειά του- τον κάλεσε να το παραδεχτεί.

Αλλά μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο Fauci πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεφύγει με τα ψέματα, δεδομένου ότι τα μέσα ενημέρωσης σπάνια αναφέρουν οποιεσδήποτε ρυθμιστικές ελλείψεις του εμβολίου COVID-19.

Ούτε η ναυαρχίδα New York Times ούτε η Washington Post μπήκαν καν στον κόπο να το κάνουν στις ιστορίες τους που ανακοίνωναν ότι το πρώτο εμβόλιο Covid θα κυκλοφορούσε στην αγορά. Και παρόλο που το CNN αποτέλεσε σπάνια εξαίρεση, έκανε τη διαφορά μεταξύ μιας EUA και μιας έγκρισης από τον FDA να ακούγεται σαν κάποια ασήμαντη γραφειοκρατική τυπικότητα:

Η Pfizer θα έπρεπε να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση για να λάβει το εμβόλιό της πλήρη άδεια από τον FDA. [CNN]

Αυτό που δεν αναφέρουν είναι όλες οι παραμελημένες δοκιμές ασφαλείας που θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η ξεχωριστή αίτηση.

Η αίτηση για άδεια βιολογικών προϊόντων που απαιτείται για την έγκριση από τον FDA απαιτεί δεδομένα έξι μηνών. Όμως για το COVID-19, η απαίτηση EUA μειώθηκε σε μόλις δύο μήνες.

Άλλη μια κρίσιμη πληροφορία που αποκρύπτεται αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το διακύβευμα. Το CNBC ήταν πρωτοσέλιδο σε μία από τις σπάνιες ιστορίες των μέσων ενημέρωσης που αναφέρουν ότι δεν μπορείτε να μηνύσετε την Pfizer ή τη Moderna εάν έχετε σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου Covid. Ούτε η κυβέρνηση πιθανότατα θα σας αποζημιώσει για τις ζημιές σας.

Ούτε θα μπορέσετε να μηνύσετε την Johnson & Johnson ή οποιονδήποτε άλλο είναι αρκετά τυχερός ώστε να καταλήξει στην πολύ επικερδή επιχείρηση εμβολίων Covid. Οι κατασκευαστές και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχουν τόση εμπιστοσύνη σε αυτό το κουτσουρεμένο δίμηνο δοκιμών ασφαλείας που οι πρώτοι έλαβαν την ίδια ασυλία από την ευθύνη που έχει ήδη ο FDA.

Και, φυσικά, για άλλη μια φορά, δεν κουνήθηκε ούτε ένα δάχτυλο για να βεβαιωθεί ο αμερικανικός λαός ότι, αν κάτι πάει στραβά, δεν έχει κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του να κατηγορήσει νομικά – καθιστώντας την έννοια της συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση το πιο σκληρό αστείο.

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, όταν ένα εμβόλιο κυκλοφορεί στην αγορά μόνο με EUA, ο FDA υποχρεούται να διασφαλίσει ότι όποιος το λαμβάνει γνωρίζει ότι έχει εγκριθεί μόνο για επείγουσα χρήση, και να τον ενημερώσει για τυχόν γνωστούς κινδύνους, καθώς και για το βαθμό στον οποίο οι κίνδυνοι είναι άγνωστοι.

Ή ότι ο λόγος ήταν ότι δεν έγιναν οι μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας που απαιτούνται για την έγκριση από τον FDA.

Ή ότι οι κατασκευαστές είναι απαλλαγμένοι από την ευθύνη σε περίπτωση που αυτή ή οποιαδήποτε άλλη ανεπάρκεια αποδειχθεί τραγική.

Ή, για το θέμα αυτό – όπως σημείωσε ένα άλλο πρόσωπο που τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να φιμώσουν, ο Alex Berenson – ότι στους πέντε μήνες από τότε που το πρώτο εμβόλιο βγήκε στην αγορά, έχουν ήδη υπάρξει σχεδόν τόσες αναφορές για θανάτους μετά το εμβόλιο Covid, όσες και για κάθε άλλο εμβόλιο μαζί σε ολόκληρη την 30ετή ιστορία της βάσης δεδομένων.

Βλέπετε, όλα εκείνα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και οι «ελεγκτές γεγονότων» που ισχυρίζονται ότι είναι ανεύθυνο να φέρνουν στην προσοχή του κοινού μόλις 4.000 θανάτους, δεν αγνοούν απλώς το αβυσσαλέο ποσοστό ανίχνευσης του VAERS.

Λένε επίσης ψέματα μέσω παραπλάνησης σχετικά με το τι πιστεύουν εκείνοι που προσπαθούν να φιμώσουν ότι είναι σημαντικό να γνωρίζετε.

Είναι η εντυπωσιακή αύξηση των αναφορών για το εμβόλιο COVID, όχι ο απόλυτος αριθμός, που ο Tucker Carlson, ο Alex Berenson και άλλοι σφυροκοπούνται επειδή προσπαθούν να σας προειδοποιήσουν.

Εδώ είναι μια εικόνα που θα έπρεπε να αξίζει χίλιες πολύ ανησυχητικές λέξεις.

καρτα

Αυτό προσπαθούν να σας πουν οι New York Times, η Washington Post, το CNN, το PolitiFact και μια σειρά από λιγότερο επιδραστικά μέσα ότι δεν αξίζει να το προσέξετε.

Ή μάλλον, αυτό είναι που προσπαθούν να σας κρύψουν, όταν εστιάζουν αποκλειστικά στον απόλυτο αριθμό των αναφορών θανάτου μετά το εμβόλιο του Κόβιντ, χωρίς να αναφέρουν ότι έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερες αναφορές μέσα σε μόλις πέντε μήνες απ’ ό,τι τα προηγούμενα 27 χρόνια για όλα τα άλλα εμβόλια μαζί.

Και αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι χορηγήθηκαν περισσότερα εμβόλια Covid από άλλα εμβόλια. Μόνο κατά την προηγούμενη περίοδο εμβολιάστηκαν περισσότεροι για τη γρίπη. Και αυτό δεν λαμβάνει καν υπόψη όλα τα άλλα 55 διαθέσιμα εμβόλια.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Τάκερ Κάρλσον είχε δίκιο. Κάτι εξαιρετικό συμβαίνει. Οποιοσδήποτε το αρνείται θα φαινόταν ηλίθιος. Οπότε λένε ψέματα για το τι είναι το θέμα, και μετά λένε κι άλλα ψέματα για να γκρεμίσουν τον αχυράνθρωπο που έχτισαν. Μια άλλη τακτική που χρησιμοποιούν είναι να διασύρουν όποιον προσπαθεί να δημοσιοποιήσει την πραγματική αιτία της ανησυχίας με όρους όπως “ακροδεξιός εξτρεμιστής“.

Είναι βέβαια πιθανό αυτά τα εξαιρετικά δεδομένα να έχουν κάποια αβλαβή εξήγηση. Αλλά είναι επίσης πιθανό να αντιπροσωπεύουν ένα βαθύτατα σοβαρό πρόβλημα. Ιδιαίτερα δεδομένου ότι το προφανώς σκόπιμα άθλιο ποσοστό ανίχνευσης του VAERS σημαίνει ότι δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων συμβάντων.

Δεν θα έχουμε απαντήσεις μέχρι κάποιος να αφιερώσει χρόνο για να τις βρει.

Και το γεγονός ότι κανείς από τους υπεύθυνους δεν φαίνεται να δίνει δεκάρα και, μάλιστα, ότι κάθονται σιωπηλοί καθώς τα ειδησεογραφικά πρακτορεία με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο λένε σκανδαλωδώς ψέματα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εμποδίσουν το κοινό να μάθει καν ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται εξήγηση είναι, όπως θα δούμε, απλώς το πρώτο από τα πολλά σημάδια ότι ένα θανατηφόρο εμβόλιο που βιάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά, όσο κακό κι αν θα ήταν αυτό, είναι το λιγότερο που μας ανησυχεί.

Μέρος Δεύτερο

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) είναι μια βάση δεδομένων που διαχειρίζεται το CDC και συλλέγει αναφορές για προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν μετά τη λήψη ενός εμβολίου.

Στόχος του είναι να εντοπίζει πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχουν διαφύγει από τον έλεγχο ασφάλειας πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου. Σύμφωνα με το CDC, το VAERS υποτίθεται ότι είναι «το σύστημα πρώτης γραμμής του έθνους για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων». Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τα εμβόλια COVID-19, δεδομένου ότι ήταν τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην αγορά χωρίς τις μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας που απαιτούνται για την έγκριση από τον FDA.

Θα ήλπιζε κανείς ότι αν ένα νέο εμβόλιο κατέληγε να έχει περισσότερες αναφορές θανάτου σε πέντε μήνες από ό,τι όλα τα άλλα μαζί σε όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 28 ετών, αυτό θα δικαιολογούσε κάποια προσοχή.

Σκεφτείτε το ξανά.

Ένας στρατός δημοσιογράφων και αυτοαποκαλούμενων ελεγκτών γεγονότων είναι έτοιμος να πολιορκήσει όποιον τολμήσει να αναφερθεί σε αυτά τα εκπληκτικά δεδομένα. Όχι μόνο δεν υπάρχει τίποτα να δει κανείς, αλλά το να υπονοεί κανείς το αντίθετο, τον καθιστά θεωρητικό συνωμοσίας ή ακροδεξιό εξτρεμιστή, σύμφωνα με τους καλύτερούς μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ψεύτικων ειδήσεων.

Αλλά η κενή δυσφήμιση δεν ήταν η μόνη σκανδαλώδης τεχνική που χρησιμοποίησαν οι εξουσιαστές.

Πραγματικός αριθμός θανάτων άγνωστος

Το VAERS βασίζεται εξ ολοκλήρου σε εθελοντικές αναφορές, αλλά σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή του, οπότε είναι βέβαιο ότι καταγράφει ένα μικρό μόνο κλάσμα των πραγματικών παρενεργειών.

Όταν ο Τάκερ Κάρλσον επέστησε την προσοχή στις αναφορές που συσσωρεύονται στο VAERS, η Washington Post, το Forbes και οι περισσότεροι άλλοι υποτιμητές παρέλειψαν να αναφέρουν τη ρητή αναφορά του σε μια ομάδα ερευνητών του Χάρβαρντ που απέδειξε περίτρανα ότι το ποσοστό ανίχνευσης του VAERS είναι αβυσσαλέο.

Το συμπέρασμα του Carlson ότι κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό του Covid δέχτηκε επιπόλαιη επίθεση από τους απεχθείς προπαγανδιστές των Media Matters. Προέβησαν σε έναν άσχετο αντίλογο που περιλάμβανε ένα κατάφωρο ψέμα:

Αλλά, αυτά τα δεδομένα υπάρχουν. Ενώ τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εποπτεύουν το VAERS, διαχειρίζονται επίσης το Vaccine Safety Datalink (VSD) του CDC. [Media Matters]

Αλλά φυσικά τα δεδομένα υπάρχουν κάπου. Το θέμα του Carlson ήταν ότι κανείς δεν τα έχει συλλέξει και αναλύσει για να προσδιορίσει τον πραγματικό αριθμό των θανάτων μετά το εμβόλιο COVID.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν στο VSD, το οποίο περιέχει πληροφορίες μόνο από εννέα εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης διάσπαρτες σε όλες τις ΗΠΑ – όχι από ολόκληρη τη χώρα. Και ο σκοπός του είναι να «διεξάγει μελέτες με βάση ερωτήματα ή ανησυχίες που έχουν ήδη τεθεί από την ιατρική βιβλιογραφία και τις αναφορές προς το VAERS», όχι να είναι ένα σύστημα ανίχνευσης πρώτης γραμμής από μόνο του.

Έτσι, κάποιος θα πρέπει να κοσκινίσει ενεργά τα δεδομένα του VSD για να μάθει τον αριθμό των θανάτων μετά τον εμβολιασμό που σημειώθηκαν σε αυτές μόνο τις εννέα εγκαταστάσεις. Και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιος έχει κάνει ακόμη και αυτό.

Όχι μόνο κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των Αμερικανών που έχουν πεθάνει μετά τη λήψη εμβολίου Covid, αλλά κανείς υπεύθυνος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται καν.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρέχουν κάλυψη στους επικεφαλής των εμβολίων μας έχουν επίσης σιωπήσει κατάπτυστα σχετικά με το πόσο λίγες αναφορές έρχονταν πριν από τα εμβόλια COVID-19. Τα μέσα ενημέρωσης εξύβρισαν τους ανθρώπους για την αναφορά σε «μόλις» 4.000 αναφορές θανάτου σε πέντε μήνες, χωρίς να αναφέρουν ότι πριν από την εμφάνιση των εμβολίων Covid, το VAERS είχε ξεπεράσει τις 200 αναφορές θανάτου σε ένα ολόκληρο έτος μόνο μία φορά στην τρισχιλιετή ιστορία του.

Και πάλι, ο απολογισμός του VAERS δείχνει 1.000 περισσότερους θανάτους από τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις 11/9.

Αλλά το θέμα είναι ότι, από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Carlson κατέστησε σαφές ότι το κύριο θέμα του δεν αφορούσε καν το VAERS.

Το θέμα του ήταν ο εκφοβισμός και η λογοκρισία που συσσωρεύεται σε “όποιον τολμά να αμφισβητήσει τα εμβόλια”, και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην εξιστόρηση ενοχλητικών περιπτώσεων παρά στο VAERS.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να αποδείξει καλύτερα την άποψη του Carlson από τις κατάπτυστα ανέντιμες απαντήσεις που διαστρεβλώνουν τόσο τα λόγια του όσο και τα γεγονότα.

Όπως σημείωσε ο Carlson, τα δεδομένα που συσσωρεύονται στο VAERS δεν μας λένε απαραίτητα τίποτα για τα εμβόλια Covid. Ίσως, η αμείλικτη δημοσιότητα έχει αυξήσει μαζικά την πιθανότητα να αναφερθούν πιθανές παρενέργειες.

Αλλά χωρίς να εξετάσουμε το θέμα, είναι εξίσου πιθανό ότι η αναφορά έχει κατασταλεί από τη διαπόμπευση οποιουδήποτε, ο οποίος έστω και να εγείρει την πιθανότητα ότι το “τσίμπημα” είναι κάτι λιγότερο από απολύτως ακίνδυνο.

Ποιος ξέρει; Το γεγονός είναι ότι δεν θα το μάθουμε μέχρι κάποιος να ψάξει.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, ο όγκος των αναφορών θανάτου που κατακλύζουν το VAERS είναι εξαιρετικός. Η προσπάθεια να καταστραφεί όποιος λέει το αντίθετο καθιστά μια πλήρη έρευνα πολύ λιγότερο πιθανή και θα μπορούσε να προμηνύει κάτι πολύ σκοτεινό.

Μόλις που έχουμε βυθιστεί στα βάθη της συγκάλυψης του VAERS.

Παράλογα ψέματα

Οι φύλακες του αφηγήματος κρύβουν επίσης μια σημαντική πηγή υποκαταμέτρησης, η οποία πιθανότατα συμβαίνει ακριβώς λόγω του πρωτοφανούς όγκου των αναφορών που έρχονται.

Επιπλέον, το κάνουν συχνά λέγοντας κάτι ψευδές και παράλογο.

Ο Τζακ Μπρούστερ του Forbes, για παράδειγμα, αποκάλυψε και δικαιολόγησε την απόλυτη περιφρόνηση που τρέφει για τη νοημοσύνη των αναγνωστών του με την εξής γελοία ανοησία:

Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα είναι ανεπιβεβαίωτα… [Forbes]

Αλλά, σε περίπτωση που είστε τόσο χαζοί όσο προφανώς είναι οι άνθρωποι που διαβάζουν το Forbes, το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να υποβάλει μια αναφορά προφανώς δεν σημαίνει ότι εισάγονται στη βάση δεδομένων χωρίς καμία επαλήθευση.

Ο Aaron Blake της Washington Post έδειξε λίγο λιγότερη περιφρόνηση για το κοινό του, κάνοντας τουλάχιστον τον κόπο να παράσχει μια ψεύτικη πηγή για τον ισχυρισμό του ότι τα «δεδομένα στο σύστημα VAERS είναι ανεπιβεβαίωτα». Παρέπεμψε σε μια άλλη προσπάθεια να καταπνίξει τη συζήτηση από τους συναδέλφους του τσαρλατάνους στο PolitiFact, το οποίο, αν και όντως ισχυρίζεται ότι οι αναφορές VAERS «δεν επαληθεύονται πριν εισαχθούν στη βάση δεδομένων», δεν δίνει καμία ένδειξη από πού αντλούν την ιδέα αυτή.

Ο τεράστιος στρατός των διαδικτυακών τρολ του καθεστώτος θα είχε μεγάλη επιτυχία αν ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός του PolitiFact ήταν αληθινός. Το «σύστημα πρώτης γραμμής του CDC για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων» – εκτός από τη μαζική υποεκτίμηση των πιθανών παρενεργειών λόγω της έλλειψης ενημέρωσης του ιατρικού προσωπικού για το VAERS (βλ. μέρος 1) – θα ήταν επίσης γεμάτο με αναφορές ανθρώπων που πεθαίνουν από άσχετες αιτίες.

Ξέρετε, όπως η καταμέτρηση των θανάτων από τον COVID-19.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο επίσημος αριθμός των θανάτων από τον ιό συγχέει σκόπιμα τους θανάτους από το Covid με τους θανάτους από το Covid. Στην πραγματικότητα, ένας αριθμός παραγόντων εγγυάται έναν άγνωστο αλλά τεράστιο αριθμό ψευδών εγγραφών στον επίσημο απολογισμό των θανάτων. Τα μέσα ενημέρωσης υπονοούν χωρίς στοιχεία ότι το ίδιο ισχύει και για τις αναφορές θανάτου μετά το εμβόλιο Covid που κατακλύζουν το VAERS, αποδεικνύοντας έτσι το παλιό ρητό ότι “υπάρχουν τρία είδη ψεμάτων: ψέματα, καταραμένα ψέματα και στατιστικές”.

Μια προσπάθεια του AP να καταπνίξει κάθε δημόσια συζήτηση εν τη γενέσει της περιείχε αυτό το κατάφωρα παραπλανητικό σχόλιο του Dr. Sean O’Leary, “αντιπροέδρου της επιτροπής λοιμωδών νοσημάτων της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής και καθηγητή παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο”:

Για παράδειγμα, αν κάνετε ένα εμβόλιο και μετά σας χτυπήσει κεραυνός, μπορείτε να το αναφέρετε στο VAERS. [AP]

Πράγματι, μπορείτε. Αλλά η υπονοούμενη υπόδειξη του Dr. O’Leary ότι όχι μόνο τέτοιες αναφορές καταχωρούνται συνήθως, αλλά ότι οι αναφορές των θανάτων μετά το COVID-jab περιλαμβάνουν τόσους πολλούς που μπορούν με ασφάλεια να αγνοηθούν, είναι τόσο χαμηλόβαθμη εξαπάτηση που θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η ιατρική του άδεια.

Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν αυτόν τον καταδικαστικό ισχυρισμό όχι για να απαξιώσουν το CDC, του οποίου τον λόγο επιμένουν ωστόσο να παίρνουμε ως ευαγγέλιο, αλλά για να δυσφημίσουν και να εκφοβίσουν όσους υποθέτουν ότι μια δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων δεν θα είναι γεμάτη από σκουπίδια.

Αν το CDC δεν κουνάει πραγματικά ούτε το δαχτυλάκι του για να ξεχωρίσει τους φαρσέρ και τους σαμποτέρ, τότε πρέπει να υποδαυλίζει σκόπιμα το υποτιθέμενο παράλογο «αντιεμβολιαστικό» συναίσθημα που υποτίθεται ότι θεωρούμε τόσο επικίνδυνο.

Αλλά, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, η υπηρεσία φαίνεται να είναι αθώα για οτιδήποτε βρώμικο, αφού συμβουλεύει ρητά όποιον υποβάλλει μια αναφορά ότι:

Θα επικοινωνήσει μαζί σας η VAERS εάν χρειαστούν πληροφορίες για τη συνέχεια (π.χ. ιατρικά αρχεία ή άλλα ιατρικά έγγραφα). [Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών]

Αυτή η πρόταση φαίνεται σαφώς να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιου είδους επαλήθευση.

Αλλά είναι επίσης η 11η απάντηση σε μια σελίδα με 17 ερωτήσεις, κάθε μία από τις οποίες πρέπει να πατήσετε για να δείτε την απάντησή της. Και η ίδια η ερώτηση δεν αναφέρει την επαλήθευση.

Επιπλέον, αφού πέρασα μερικές ώρες προσπαθώντας να βρω πληροφορίες για την επαλήθευση, αυτή η πρόταση που δεν είναι εύκολο να βρεθεί ούτε είναι τρομερά κατατοπιστική είναι το μόνο που εμφανίστηκε.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι υπεύθυνοι του CDC πρέπει να είναι τόσο ανεπανόρθωτα διεφθαρμένοι ώστε να θέλουν πραγματικά ένα σύστημα αναφοράς που μόλις και μετά βίας μετράει ένα κλάσμα των πιθανών παρενεργειών των εμβολίων. Φαίνεται επίσης ότι δεν τους αρέσει και πολύ να γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με τις αναφορές VAERS μεταξύ της υποβολής και της δημοσίευσης. Επίσης, το CDC δεν φαίνεται να παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με το σχετικό ζήτημα της χρονικής υστέρησης, οδηγώντας τους περισσότερους ανθρώπους να υποθέσουν ότι αυτό που βλέπουν ανά πάσα στιγμή αντιπροσωπεύει όλα όσα υπάρχουν επί του παρόντος.

Αλλά ξέρετε τι λένε για τις υποθέσεις.

Πόσες επιπλέον αναφορές δεν έχουν συνδεθεί;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πιστεύουμε ότι οι παρενέργειες είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής υπερβολικά υποδηλωμένες.

Για παράδειγμα, υπάρχουν τόσες αναφορές για απειλητικές για τη ζωή ασθένειες όσοι και οι θάνατοι.

karta
karta 1

Και, όπως σημείωσε ο Alex Berenson, είναι πιθανό ότι κάθε σύστημα που ξαφνικά εμφανίζει περισσότερες αναφορές σε μία μόνο εβδομάδα απ’ ό,τι κατέγραφε σε ένα ολόκληρο έτος, έχει υπερφορτωθεί αρκετά ώστε να έχει ένα σημαντικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο.

Ο Berenson ανέφερε επίσης για μια γυναίκα που υπέβαλε έκθεση VAERS τον Ιανουάριο, αλλά έλαβε αίτημα για περισσότερες πληροφορίες μόνο στα τέλη Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα, προστέθηκε ένα εντυπωσιακό τέταρτο εκατομμύριο αναφορές, γεγονός που υποδηλώνει ότι η καθυστέρηση μπορεί να είναι τεράστια.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για να πιστεύουμε ότι το CDC πρέπει να έχει στην κατοχή του έναν εξαιρετικά μεγάλο όγκο αναφορών για τις οποίες δεν μας ενημερώνει.

Ακολουθεί ένα screenshot από τις 12 Μαΐου με τον αριθμό των αναφορών για το εμβόλιο COVID που έχουν καταγραφεί στο VAERS, ταξινομημένες ανά μήνα εμβολιασμού.

karta 2
karta2
karta 3

Από τις 28 Μαΐου, το 88% των ανεπιθύμητων συμπτωμάτων που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό με Covid εμφανίστηκαν εντός 15 ημερών και το 91% εντός 30 ημερών. Έτσι, εκτός εάν πολλοί άνθρωποι περιμένουν αρκετούς μήνες για να υποβάλουν μια αναφορά, το CDC πρέπει να έχει σημαντικό ανεκτέλεστο όγκο αναφορών που καταχωρίζονται μήνες μετά την παραλαβή τους.

Αλλά παρατηρήστε επίσης ότι στις 12 Μαΐου, τα περισσότερα ανεπιθύμητα συμβάντα αναφέρθηκαν από άτομα που είχαν εμβολιαστεί τον Ιανουάριο. Στη συνέχεια, οι αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων μειώθηκαν σταθερά για όσους εμβολιάστηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο.

Και παρόλο που τα δεδομένα της 28ης Μαΐου δείχνουν επίσης τις περισσότερες αναφορές για τους εμβολιασμούς του Ιανουαρίου, οι αναφορές που προστέθηκαν καθιστούν την πτώση λιγότερο σημαντική και τη διακόπτουν, δημιουργώντας δεύτερη κορύφωση για όσους εμβολιάστηκαν τον Μάρτιο.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό αν υπάρχει μια καθυστέρηση που συμπληρώνεται αναδρομικά, αφού, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο συνολικός αριθμός των δόσεων που χορηγήθηκαν κορυφώθηκε τον Απρίλιο και ο αριθμός των πρώτων δόσεων τον Μάρτιο.

karta 4

Αν δεν υπήρχε καθυστέρηση, αυτό θα σήμαινε ότι τα ανεπιθύμητα συμβάντα μειώνονταν σημαντικά, ακόμη και όταν ο αριθμός των ατόμων που έκαναν εμβολιασμό αυξανόταν συνεχώς.

Και πάλι, όχι αδύνατο. Όμως, μια σημαντική συσσώρευση εξηγεί απόλυτα τόσο την πρώιμη κορύφωση των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων σε σχέση με τις δόσεις που χορηγήθηκαν στα δεδομένα VAERS της 12ης Μαΐου, όσο και το γιατί η κορύφωση αυτή έγινε λιγότερο έντονη όταν εισήχθησαν στο σύστημα περισσότερα ανεπιθύμητα συμβάντα, καθιστώντας τα δεδομένα της 28ης Μαΐου καλύτερα ευθυγραμμισμένα με τα διαγράμματα δόσεων.

Το συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι, παρόλο που το CDC επιτρέπει σε όλους να πιστεύουν ότι τα δεδομένα VAERS είναι ενημερωμένα χωρίς να το λένε στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά αλληλένδετα στοιχεία που δείχνουν ότι πρέπει να έχουν υποβληθεί πολύ περισσότερες αναφορές από αυτές που μας επιτρέπεται επί του παρόντος να βλέπουμε.

Όλα αυτά θα ήταν αρκετά κακά από μόνα τους. Αλλά όταν τοποθετούνται στο ευρύτερο πλαίσιο των άλλων εσκεμμένων εξαπατήσεων σχετικά με το COVID-19, γίνονται τάξεις μεγέθους χειρότερα.

Όταν κάνετε ένα βήμα πίσω για να εξετάσετε τη συνολική εικόνα, η συσκότιση και η περιφρόνηση των αποδεικτικών στοιχείων γύρω από το VAERS εντάσσεται στο ίδιο μοτίβο εσκεμμένης εξαπάτησης που αποτελεί τον κανόνα από τότε που το Covid εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από ενάμιση χρόνο.

Πηγή: Revolver

https://theflagreport.com/ean-ischyoun-oi-katangelies-tote-kyvernisi-kai-loimoxiologoi-prepei-na-pane-fylaki/

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ
    ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, κλπ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, κοκ:
    Ο χρήστης Stavroula έστειλε Χθες στις 4:13 μ.μ.
    Καλησπέρα...
    Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα ομορφα αρθα και τις πληροφορίες που μας δίνετε...
    Συγνώμη για το θάρρος απλά ήθελα να σας μεταφέρω κάτι..
    Προχθές μίλησα με έναν οικογενειακό φίλο μ γιατρό στο επάγγελμα..
    …στο Ασκληπιείο της βούλας..
    Πριν λίγες μέρες λοιπόν τους ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο
    ότι ο κορωναιος τελείωσε..
    Δεν έχω αποδείξεις γ αυτό που σας λέω αλλά ίσως και κάποιος άλλος σας το επιβεβαιώσει..
    τον ρώτησα πως γίνεται στην τηλεόραση να λένε ότι έχουν τόσο κρούσματα κλπ
    και μ είπε ότι γ τα νοσοκομεία αυτός ο ιός τελείωσε
    αλλά θα συνεχίσουν να ανακοινώνουν κρούσματα γ να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι γίνεται...
    Ούτως ή άλλως όλα για το εμβόλιο γίνονται...
    Ελπίζω η πληροφορία μου να σας φανεί χρήσιμη..
    Ευχομαι η Παναγία να σας σκεπάζει...
    Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά
    που κάθε μέρα μ θυμιζετε πόσο 'μικρη' και τιποτενια είμαι..
    Καλή συνέχεια...
    ==================================
    ΥΓ/ΗΚ:
    Α. ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ:
    -ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΒΙΝΤ19 ΕΚΛΕΙΣΑΝ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Ή ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ..
    - ΕΜΑΘΑ λχ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ πχ ΤΟ ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κλπ.
    Β. ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΗΠΑ
    ...Το είπαν Άγιοι.
    Ένας εξ αυτών ο όσιος πατήρ ημών
    Ιωάννης Καλαΐδης, ένας αγιώτατος Ιερέας της εποχής μας, ύστερα του 20ου αιώνα εκοιμήθηκε,
    ο οποίος έλεγεν θα περάσει Βιολογικόν Πόλεμον η Αμερική
    και η οικουμένη ολόκληρη
    -και αυτό που ζήσαμεν είναι Βιολογικός Πόλεμος, το έχω πει κι αυτό-
    μετά, λέει, η Αμερική θα περάσειν Γεωλογικόν Πόλεμον, Γεωφυσικόν,
    χωρίς να διευκρινίζει τι
    και ύστερα, λέει, θα περάσει και γεγονότα Θερμού Πολέμου!..
    =========================================
    ΚΑΙ: ..Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

    Πηγή: Ηλίας Καλλιώρας facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!