Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Εκστρατεία ΥΠΕΡ των εμβολίων στα σχολεία μας: Τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ο ύ ν παιδιά, πως ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ (!!!) άν δεν εμβολιαστούν! - Δείτε τό φυλλάδιο.....




Ένα φυλλάδιο που ενημερώνει τα παιδιά για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό έχει μοιραστεί τις τελευταίες ημέρες στα σχολεία της χώρα, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.


Το φυλλάδιο όμως είναι γεμάτο ανακρίβειες, καθώς φτάνει στο σημείο να αναφέρει, πως υπάρχει πιθανότητα (αν νοσήσει κάποιος) διασωλήνωσης και θανάτου 40%! 

Κάτι που προφανώς και δεν ισχύει και παράλληλα δημιουργεί τρόμο σε ανήλικα παιδιά, τ' ότι πρέπει να εμβολιαστούν για να «σωθούν». 

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΔΩ :

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/995458_ekstrateia-yper-ton-emvolion-sta-sholeia-tromokratoyn-paidia-pos-tha-pethanoyn

5 σχόλια:

  1. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε τα εξής:

    "Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου".


    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΒΙΑΝΕΞ???????????????


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μέσα στους χορηγούς η εταιρεία που πρωτοστατεί στο μπόλιασμα των παιδιών;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΤΙΑΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ....
      ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. Ένα είναι σίγουρο:όλοι αυτοί οι μισάνθρωποι που θέλουν να (ξεπαστρέψουν)τον νεανικό πληθυσμό με το πρόσχημα της δήθεν προστασίας τους τους περιμένει η (αιώνια απωλειά) τους χωρίς ΟΙΚΤΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι να έχουν όλοι αυτοί οι μασκαράδες,το τέλος που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!