Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Το όνομα «Ιωάννης Καποδίστριας» εδόθη σέ πάρκο της Λωζάνης! – Στην Ελλάδα τόν λοιδορούν....





Το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια, εδόθη σε τμήμα κεντρικού πάρκου της Λωζάνης (Ελβετία) όπου βρίσκεται και η προτομή του.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Λωζάνης σε συνεργασία με ελληνικούς και φιλελληνικούς συλλόγους και με την υποστήριξη της ελληνικής Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου Γενεύης, αποφάσισε να προχωρήσει σε ονοματοδοσία του του πάρκου «Ouchy» σε «allée Kapodistria».





Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, ημερομηνία γεννήσεως του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας. Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή πραγματοποιείται τελετή κατάθεσης στεφάνων στην προτομή του εντός του πάρκου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος στην ομιλία του έκανε λόγο για μια σπουδαία προσωπικότητα, «που με τη λαμπρότητα της σκέψης της και την καθαρότητα των πράξεών της συνέβαλε αποφασιστικά στην εξελικτική πορεία της χώρας μας».

Η τελετή αποτελεί μέρος των ευρύτερων εκδηλώσεων για τον Ιωάννη Καποδίστρια που θα πραγματοποιηθούν στην ελβετική πόλη έως τις 19 Ιουνίου (εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις κλπ).

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%92%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%a4%ce%bf-%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%99%cf%89%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%83/

4 σχόλια:

  1. ''Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΕΙ''.....Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΜΑΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!! ΚΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ....ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ !!!

    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ''ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'' ΤΟΥ ΚΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ.....

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΪ ???

    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΟΥΝ ???

    .
    http://orthologika.blogspot.com/2021/06/blog-post_13.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα ο Θεός, θα είμαστε σε θέση να επισκεπτόμαστε ξένα μέρη και να θυμόμαστε ποιοι ΑΝΔΡΕΣ περπάτησαν ετούτη την ένδοξη γη...

    Οι πατριδοκάπηλοι και ολετήρες της Πίστεως και της Πατρίδος ολοκληρώνουν ότι και ο προκάτοχος τους Αββάς Φουρμόν και οι ιθαγενείς δεν γνωρίζουν πλέον να γράφουν το όνομα τους (πόσο μάλλον να κάνουν το Σταυρό τους)...

    https://www.youtube.com/watch?v=Vi66hGGmrTM&t=3s

    Τουλάχιστον, ας ελεήσει ο Κύριος να ολοκληρωθεί επιτέλους η καταστροφή μιας και δεν αντέχω άλλο να βλέπω, να διαβάζω και να θλίβομαι με ότι συμβαίνει στην Πατρίδα μου...

    Κάθε μέρα και ένα καρφί, δεν έμεινε μέρος του σώματος που να μην έχει πληγεί(η)...

    Δυστυχώς, δεν είμαι άξιος να εμποδίσω ότι συμβαίνει και ο Κύριος μου έχει απαγορεύσει να αφαιρώ ζωές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [Δυστυχώς, δεν είμαι άξιος να εμποδίσω ότι συμβαίνει και ο Κύριος μου έχει απαγορεύσει να αφαιρώ ζωές.]
    Δυστυχώς αδελφέ σε αυτό πατάνε και οι σατανάνθρωποι τις νέας αταξίας πραγμάτων. Μήν ανησυχεις όμως διότι και ΧΡΙΣΤΟΣ έχει το παγκόσμιο σχεδιό του. Το ψευτορωμαίικο θα εκλείψει σύντομα και οι σατανάνθρωποι επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!