Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Βρέ τόν "Θεσσαλονικιό" τόν Άλμπερτ (!) που είχε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Π Ρ Ι Ν (...) "χημεία" μέ κάποιον Κούλη........

 2021 - 20:52

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ "ΧΗΜΕΙΑ"! ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ
'PFIZER' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ
(ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ)
ΚΥΡΙΟ ΑΛΜΠΕΡΤ....





Κλασσικά πράγματα.. 

Όλα τα λαμόγια έτσι την πατάνε. 

Από την επιδειξιομανία τους ότι κάνουν υψηλού επιπέδου συναντήσεις στο εξωτερικό. 

Βάζουν και μερικά πιστά σκυλάκια συστημικής ενημέρωσης να τους αποθανατίζουν, και οι ίδιες αυτές οι δημοσιεύσεις τούς καίνε μετά. 

Η εν λόγω ιντερνετική εφημερίδα είναι από τις πολύ γνωστές με του 'λώκου' ειδησεογραφία, η οποία μάλιστα τσίμπησε κι αυτή δεκάδες χιλιάδες ευρουλάκια για να δημοσιεύει τα.. “χιλιάδες κρούσματα” της ψευτοπανδημίας.




Επειδή έχει αρχίσει ήδη να γίνεται σούσουρο με αυτή την παλιά δημοσίευση του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (!)… ΠΡΟ “ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΟΥΧΑΝ”, ΠΡΟ ΤΩΝ “13 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”…

..κι επειδή μπορεί να είναι θέμα ωρών το να την εξαφανίσουν την ανάρτηση.. Γι αυτό, αντί να την αντιγράψουμε και να βάλουμε και σύνδεσμο.. προτιμήσαμε να την κάνουμε αποκόμματα τα οποία τα αντιγράφουμε, τα αποθηκεύουμε, τα διαμοιράζουμε.. τα κάνουμε ότι θέλουμε και μένουν στα χέρια μας ούτως ή άλλως. Εσείς μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην αναζήτησή σας τον τίτλο που βλέπετε στην πρώτη φωτο, και να μπείτε στην ιστοσελίδα εκείνη.

Κ-Τ

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο: Συνάντηση Μητσοτάκη με το Δ.Σ. της Pfizer

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!