Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Λύγισε ο πατέρας του (συγχωρεμένου) Νάσου Κάτρη: «Κ α τ α ρ α μ έ ν η η ώρα που του είπα νά κάνει το εμβόλιο!!!» - Β ί ν τ ε ο

 Πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια του Νάσου Κάτρη μετά τον


ξαφνικό θάνατό του στο διαμέρισμά του στο Λαγονήσι, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Τα ερωτηματικά που καλύπτουν τον θάνατο του νεαρού στυλίστα με καταγωγή από τη Χαλκίδα είναι πολλά και η οικογένειά του περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.



Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Καταρρακωμένος ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε ότι θέλει να μάθει τι έχει συμβεί με το παιδί του: 
«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα, ή το Σάββατο το πρωΐ. 

Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη ημέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι του. 

Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. 
Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» δήλωσε.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο θάνατος του Νάσου σχετίζεται με το εμβόλιο, ο ίδιος αναφέρει ότι  μ ε τ α ν ι ώ ν ε ι   που παρότρυνε τον γιο του να εμβολιαστεί:

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. 
Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. 
Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. 

Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. 

Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. 

Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, κ α τ α ρ α μ έ ν η   να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο πατέρας του.

https://www.pronews.gr/lifestyle/moda/993731_sygkinitika-logia-apo-ton-patera-toy-nasoy-katri-katarameni-i-ora-poy-toy-eipa

2 σχόλια:

  1. Ή καταραμένη ώρα φταίει ή τό ξερό σου τό κεφάλι? Νά κάθεσαι όλη μέρα ν άκούς mega μέ τόν ανθέλληνα εισαγγελάτο καί όλα τ άλλα ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ καί μετά φταίει ή καταραμένη ώρα. Μήπως ψηφίζεις καί τόν μέγα σατανιστή κούλη καί εμπιστεύεσαι τήν πλύση εγκεφάλου πού σού κάνει? Εάν είναι έτσι έχασες τό παιδί σου καί δέν φταίει καμμία κακιά καί καταραμένη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!