Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Αντί νά τούς Ε Ξ Ω Π Ε Τ Α Ξ Ο Υ Ν - καί μάλιστα - ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ, τούς καλύπτουν κι από πάνω!




ΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ....

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, καλύπτουν τούς τρεις μουσουλμάνους βουλευτές, που έφαγαν με τον Μ.Τσαβούσογλου!

Αντί να καταδικάσουν την συνάντηση των τριών μουσουλμάνων βουλευτών με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ... τους δικαιολόγησαν.

Συγκεκριμένα κομματικά στελέχη που κλήθηκαν να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις, απάντησαν με ....μισόλογα, παρέχοντας επί της ουσίας πλήρη πολιτική κάλυψη στους συγκεκριμένους κυρίους....



Ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Alert TV και προσπάθησε να δικαιολογήσει την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο γεύμα που παρατέθηκε από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνοντας λόγο για ...«πάγια πρακτική» ενώ υπενθύμισε στους τηλεθεατές - αλλά μάλλον και στον ίδιο τον Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ότι έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Επιχείρησε πάντως να καθησυχάσει τους τηλεθεατές, λέγοντας ότι ο ίδιος πιστεύει ότι ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν αποδοκιμάζει τις δηλώσεις Τσαβούσογλου, χωρίς όμως να φαίνεται ιδιαίτερα… σίγουρος γι’ αυτό που είπε.

Έχουν κάνει καλό στις τοπικές κοινωνίες...

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης, όχι μόνο δεν βρήκε τίποτε το επικριτικό να πει για την πράξη των βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά αντίθετα, υποστηρίζοντάς τους, σημείωσε πως και οι δύο - ο Ιλχάν Αχμέτ από τήν Ροδόπη και ο Μπουρχάν Μπαράν από την Ξάνθη έχουν αποδείξει όλα τα χρόνια ως βουλευτές την ....πίστη τους στο Σύνταγμα και στα συμφέροντα του ελληνικού λαού, ισχυριζόμενος ότι έχουν κάνει καλό… στις τοπικές κοινωνίες!

Εντελώς αντίθετη ήταν η στάση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των τριών μουσουλμάνων βουλευτών.

«Δεν θέλω να ανακατευτώ εγώ στα εσωκομματικά σας. Δεν με ενδιαφέρουν καν, ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως να παρευρίσκονται Έλληνες ευρωβουλευτές σε ιδιωτικό δείπνο του Τσαβούσογλου σε ελληνικό έδαφος, όταν οι δικοί μας Έλληνες βουλευτές δεν μπήκαν, είναι θέμα δικό σας το πώς θα το αντιμετωπίσετε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ.», είπε, ενώ υπογράμμισε ότι, εάν οι βουλευτές ανήκαν στην Ελληνική Λύση, «θα είχαν διαγραφεί στο λεπτό». «Αφήνουμε εσάς να επιλέξετε την ορθή ελληνική οδό», κατέληξε.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/991558_syriza-kai-kinal-kalyptoyn-toys-treis-moysoylmanoys-voyleytes-poy-efagan-me

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2010 ΝΟΜΙΖΩ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ,
    ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ....
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ....

    ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΛΛΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, λές νά είναι ένα καί δύο ΜΟΝΟ τά 'βίντεο' που μας ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ οι μειονοτικοί βουλευτές, ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ;
      Που τακτικότατα βρίσκονται στήν γείτονα γιά "επισκέψεις" (δηλαδή ΟΔΗΓΙΕΣ) καί άλλες "εκδηλώσεις", παρά που κάθονται εδώ στήν εκλογική τους περιφέρεια;
      Πώς ο Σύριζα λ.χ. στεκόταν τόσα χρόνια στήν εξουσία;
      Μά, μέ τήν ψήφο & στήριξη (στίς ψηφοφορίες) των μειονοτικών βουλευτών, αλλά τα ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ δέν τό επεσήμαναν ποτέ τους!

      Διαγραφή
  2. Ποιοι θα το επισημάνουν????
    Τα εβραιοχαζαροτουρκοσπορια....
    ΨΆΞΤΕ ΛΊΓΟ ΤΥΧΑΊΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ
    Π.Χ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ....
    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ.....
    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά, άν ψάξουμε θά είναι τόσο αφόρητη η ΜΠΟΧΑ (τους) που δέν θά τό αντέξουμε....

      Διαγραφή
  3. Το έχω κάνει και απλά δεν έπεσα απ'τα σύννεφα...
    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΈΠΑΘΑ, ΑΠΛΆ ΤΏΡΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοί μου συνέλληνες δυστηχως οι ακατανόμαστοι ελέγχουν όλο τον πλανήτη. Οι Έλληνες δυστυχώς είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν περιμένω να δώ κάτι καλό για την πατρίδα μας. Λοιπόν έχω την πίστη μου και τις ελπίδες μου στον τριαδικό Θεό μας και ευελπιστώ ότι σύντομα θα κάνει κάτι για τους λίγους και κοντά σε αυτούς και για μας. Από τους ανθρώπους μην περιμένετε τίποτα διότι όπως λέει και ο ακατανόμαστος κούλης είμαστε ψεκασμένοι..... πιο σωστά πνευματικά ψεκασμενοι απο τον διάολο που έχουμε στα σπίτια μας(τηλεόραση). Όπως και να έχει αυτοί κάνουν καλά την δουλειά τους, αλλά και ο Θεός μας έχει τα δικά του σχέδια. Εύχομαι να μας λυπηθεί και ελεήσει όλους μας. Χριστός Ανέστη και να έχετε όλοι σας μια καλή και ευλογημένη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α λ η θ ώ ς ο Κύριος!
      https://catholicexchange.com/wp-content/uploads/2020/09/jared-stadt-smash-your-tv.jpg

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!