Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Άρπαξε τήν ...Σ Φ Α Λ Ι Α Ρ Α του (από πολίτη) ο Μακρόν! Καί ήταν ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ !!!!!!


OI ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ...
"ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ" !!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;


Δυο συλλήψεις, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα...

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του Εμμανουέλ Μακρόν στο Tain, στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει με αφορμή τις περιφερειακές εκλογές, που θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες.



Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του στη Ντρομ, στα νοτιοανατολικά της χώρας και κατά τη διάρκεια ανταλλαγής χειραψιών με πολίτες, ένας από αυτούς, που φορούσε γυαλιά και μάσκα, χαστούκισε με δύναμη τον Μακρόν, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Γάλλου προέδρου!



Συγκεκριμένα, ο δράστης ακούγεται να λέει «Κάτω η Μακρονία» (Α Bas La Macronie), πριν σηκώσει το χέρι του κατά του αιφνιδιασμένου Γάλλου προέδρου.




Οι δυνάμεις ασφαλείας του Μακρόν ενήργησαν άμεσα και απομόνωσαν τον βίαιο πολίτη, ενώ πληροφορίες θέλουν δυο άτομα να έχουν συλληφθεί για το περιστατικό....



https://www.epilekta.com/2021/06/video.html



3 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και στα δικά μας και στα δικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή και σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!