Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Η Δανία θέλει νά ΣΤΕΛΝΕΙ τους αιτούντες άσυλο (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ....ε κ τ ό ς Ευρώπης!


Κέντρο υποδοχής αιτούντων άσυλο στη Ρουάντα – ή μήπως στην Ερυθραία της Αιθιοπίας;

Γνωστή για την εξαιρετικά σκληρή γραμμή της στο ζήτημα της μετανάστευσης, η Δανία αναμένεται να υιοθετήσει σήμερα Πέμπτη νόμο, που θα της επιτρέψει να ανοίγει κέντρα για την υποδοχή αιτούντων άσυλο σε χώρες του εξωτερικού, όπου θα στέλνονται και θα παραμένουν ως την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των φακέλων τους... κι ακόμη και μετά.



Ο τελευταίος νεοτερισμός της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης της Μέτε Φρέντεριξεν για να αποθαρρύνονται οι μετανάστες να πηγαίνουν στην πλούσια σκανδιναβική χώρα είναι πως, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι αιτούντες άσυλο θα παραμένουν σε τρίτες χώρες ακόμη κι αν τους δίνεται καθεστώς πρόσφυγος.


Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ε Δ Ω :

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ στούς Δανούς βουλευτές, που ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ τήν (μικρή) πατρίδα τους καί δέν μοιάζουν μέ κάτι άλλους που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ καί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Π Λ Η Ρ Ω Σ γιά τά εκατομμύρια που ΗΔΗ "φιλοξενούνται" των λαθρομεταναστών εδώ!
    (Όσο γιά τίς ηλιθιότητες καί τίς βλακείες που λέγονται στά ραδιόφωνα καί γράφονται από ορισμένους, ότι οι Δανοί "ξεπέρασαν" τόν δήθεν ακραίο Βίκτωρ Όρμπαν της Ουγγαρίας, τούς απαντάμε Ξ Υ Δ Ι !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!