Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Πακιστανοί "ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ" (!) Μπαγκαντεσιανούς, Αλγερινοί μαχαιρώνουν Αφγανούς, στό ....πολυπολιτισμικό ΣΙΚΑΓΟ που ονομάζεται Α Θ Η Ν Α......

 

Πεδίο μάχης η Αθήνα, από συμμορίες αλλοδαπών – πολλές συλλήψεις


Άγριες συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που


απαρτίζονται από Αφγανούς, Αλβανούς και Αλγερινούς εξελίχθηκαν σε Ομόνοια και Άγιο Παντελεήμονα, μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχη.



Οι αντιμαχόμενες ομάδες επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές του με ρόπαλα, μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια.

Άνδρες της ΟΠΚΕ, προχώρησαν στην σύλληψη 7 ατόμων, προσήγαγαν άλλους 15, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Η αρχή των συμπλοκών μεταξύ αντίπαλων ομάδων, έγινε στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας στο Μεταξουργείο, όταν Πακιστανοί συνεπλάκησαν με υπηκόους από το Μπαγκλαντές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΟΠΚΕ που προσήγαγαν στο 8 άτομα στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα κάλεσαν το κέντρο της Άμεσής Δράσης και ενημέρωσαν για νέα συμπλοκή ατόμων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Άμεση Δράσης, οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα στενά.

Την στιγμή εκείνη το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε νέες κλήσεις από πολίτες για συμπλοκή αλλοδαπών στην οδό Φυλής.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΟΠΚΕ που συνέλαβε ένα άτομο Ελληνικής υπηκοότητας, κάτοικο Άνω Λιοσίων στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ προσήγαγαν άλλα 4 άτομα.

Τελευταίο σημείο των άγριων συμπλοκών, ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν αλλοδαποί αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με μαχαίρια και ξύλα στην πλατεία Κύπρου.

Εκεί οι συγκεντρωμένοι, επιτέθηκαν μάλιστα κατά των ανδρών της ΟΠΚΕ που κλήθηκα στο σημείο, με ρόπαλα, μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια.

Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί, προσήχθηκαν 3 άνδρες με καταγωγή από την Αλγερία ενώ τραυματίστηκε στο χέρι και ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως όλοι οι συλληφθέντες αφού οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Law & Order

http://greeknation.blogspot.com/2021/06/blog-post_66.html

1 σχόλιο:

  1. (Στην συνεχεια αφεθησαν ελευθεροι).Τουτέστην τα λαθρο κάνουν ότι θέλουν χωρίς ίχνος τιμωρίας.
    Ρε πώς την κατάντησαν έτσι αυτη την χωρα οι μισέλληνες νομοθετες και μή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!