Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

BOMBA για τον κορονοϊό! Η Ευρωπαϊκή Ένωση ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ με τό κινεζικό Εργαστήριο της Wuhan και τώρα το κρύβει...

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 
ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ
Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΣΧΟΙΝΑΣ!
ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ
ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,
ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟ 
ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;

 


Αποκάλυψη-βόμβα. 
Το Εργαστήριο της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση  από τη NIAID του Fauci, αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.



Όλα αυτά βασικά χρησιμεύουν ως βάση της τελευταίας εξέλιξης. 

Ανακαλύφθηκε τώρα ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)!

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι. 

Ειδικά για τις παχυλές αμοιβές που χάρη στον Εθνάρχη Καραμανλή που ξεκίνησε την διαδικασία εισόδου μπορούμε να καμαρώνουμε τον αριστερό Trump του real estate Παπαδημούλη με τη ξακουστή Παπαδημούπολη αλλά και τον Επίτροπό μας Μαργαρίτη Σχοινά.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από 3.500.000 εκατ. νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union.

Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Η Παγκόσμια Κοινότητα βιώνει ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας στο οποίο το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, υπήρξε “χορηγός”, “συνεργάτης”, “εταίρος”, εκείνη ξέρει.

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν (να ελεγχθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία) και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. 

Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα με 3.500.000 νεκρούς στους οποίους πολύ πιθανόν να προστεθούν και εκείνοι των παρενεργειών, εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ  Κ Α Θ Η Λ Ω Ν Ε Ι,  ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ :

2 σχόλια:

  1. EE , ήτοι , Eυρωπαικη - Eβραικη , αν προτιμάτε - Evωση : To άντρο των δ ι ε θ ν ω ν N τ α β α τ ζ η δ ω ν - μ α σ τ ρ ο π ω ν και Σ υ ν ω μ ο τ ω ν - E ω σ φ ο ρ ι σ τ ω ν οι οποίοι λ υ μ α ι ν ο ν τ α ι την Eυρωπαικη ήπειρο , είναι κ υ ν ι κ ο ι και Σ τ υ γ ν ο ι A π ο ι κ ι ο κ ρ α τ ε ς , T υ χ ο δ ι ω κ τ ε ς και g a n g s t e r s , πήραν μέρος από κ ο ι ν ο υ με τους Aλλους g a n g s t e r s , τους Aμερικανους , σε A v η λ ε η ,"A v θ ρ ω π ι σ τ ι κ ο" B o μ β α ρ δ ι σ μ ο στη μ α ρ τ υ ρ ι κ η Σερβία και το μ α ρ τ υ ρ ι κ ο Koσσοβο . Z η τ ο υ ν την δημιουργία I σ χ υ ρ ο υ Eυρωστρατου για την B ι α ι η Π α τ α ξ η των δ ι κ ω ν τ ο υ ς A v τ ι φ ρ ο ν ο υ ν τ ω ν . Yπ' οψιν ότι το ι δ ι ο Z η τ ο υ σ ε για τη χώρα μας 1 A θ λ ι ο , A π α ν θ ρ ω π ο , μ ι σ α ν θ ρ ω π ο , λαο μ ι σ η τ ο Y π ο κ ε ι μ ε ν ο . A v θ ρ ω π ο ε ι δ ε ς , αν προτιμάτε : O Mπεγλιτης . EE : A γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω ν , A ρ π α κ τ ι κ ε ς Y α ι ν ε ς , φ ι δ ι α είναι , φ α ρ μ α κ ε ρ α , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Σ τ ε ρ ι α ς , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Ξ η ρ α ς , π ρ ο ω θ ο υ ν τ' A v o μ α Σ υ μ φ ε ρ ο ν τ α τ ο υ ς σε A γ α σ τ η Σ υ ν ε ρ γ α σ ι α με τον Aσιατη ε π ι δ ρ ο μ έ α , τον γ ε ν ο κ τ ο ν ο των πληθυσμών της ευρύτερης περιοχής , είναι περισσότερο A π α ν θ ρ ω π ο ι και μ ι σ α ν θ ρ ω π ο ι απ' ότι πιστεύαμε . Avαμεσα στα "μ ε γ α λ ε π η β ο λ α" Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς είναι η π ρ ο ω θ η σ η του Σ ο δ ο μ ι σ μ ο υ - κ ι ν α ι δ ι σ μ ο υ : το είδαμε προ ημερων αυτό στην προεδρία της δ η μ I ο κρατιας , η ν ο μ ι μ ο π ο ι η σ η της ε υ θ α ν α σ ι α ς - ίσως και της κ τ η ν ο β α σ ι α ς - και κ α θ ε είδους δ ι α σ τ ρ ο φ η ς . B ο θ ρ ο ς T ε ρ α σ τ ι ω ν διαστάσεων , γ ε μ α τ ο ς με Σ κ α τ α . Tιθεται το εξής ερώτημα , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου : T ι Z η τ α μ ε , ω ς χώρα , σε μια A γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω ν , o π ω ς είναι η EE ? Aυτοι οι δ ι ε θ ν ε ι ς Σ υ ν ω μ ο τ ε ς ενδιαφέρονται για την υγεία των ανθρώπων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υ σ ι α σ τ ι κ ό τ α τ α τά ερωτήματά σας.
    Απαντήσεις νά δούμε ποιοί καί πόσοι θά δώσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!