Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΑΚΟΥΤΕ, ή δέν ακούτε; ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ! Ν Ε Κ Ρ Ο Ι τρείς πιλότοι της 'British Airways', που είχαν .....εμβολιαστεί...( ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ; ΝΤΙΠ γιά ΝΤΙΠ; )


Τρίτος πιλότος της 'British Airways' ΝΕΚΡΟΣ  σε μια εβδομάδα, μετά από εμβόλιο covid-19


Η British Airways βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις με την κυβέρνηση, σχετικά με το AN θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους πιλότους νά πετάξουν. 

Το πρόβλημα είναι, ότι 80-85% των πιλότων της 'B.A.' έχουν εμβολιαστεί...

Στο μεταξύ η 'United Airlines' και η ένωση πιλότων της έχουν καταλήξει σε συμφωνία, για την απαγόρευση της αεροπορικής εταιρείας να υποχρεώνει τους εμβολιασμούς COVID-19 στους πιλότους της!

"Επειδή ο εμβολιασμός COVID δεν είναι υποχρεωτικός, οι πιλότοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν δεν θα υπόκεινται σε πειθαρχία", ανέφερε η συμφωνία. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της United, Scott Kirby, είχε πει στους εργαζομένους σε μια συνάντηση τον Ιανουάριο, ότι η εταιρεία μπορεί να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και παρότρυνε άλλες εταιρείες να κάνουν το ίδιο...

Η συμφωνία μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της ένωσης προσθέτει επίσης, ότι οι πιλότοι που έχουν εμβολιαστεί θα δικαιούνται επιπλέον αμοιβή.

http://www.press-gr.com/2021/06/british-airways.html

4 σχόλια:

  1. Αγιορείτης ιερομόναχος Γέρων Γεώργιος, Πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: Δυστυχώς και μέσα στην Εκκλησία υπάρχει το «δούναι και λαβείν».

    https://www.youtube.com/watch?v=uaJgAo7Qx08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αν πεθάνει ο πιλότος κατά την πτήση, τί γίνεται; Θα ψαχνόμαστε ποιός ξέρει να πετά αεροπλάνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά πιάνουμε το σενάριο ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ...........

      Διαγραφή
    2. Μου διαφεύγει. οδηγώ μόνο αυτοκίνητο, άντε και κανα ποδήλατο κακήν κακώς. :-/

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!