Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ - 'CDC': 5.888 ΘΑΝΑΤΟΙ ! 329.021 Τραυματισμοί ! Μετά από Ενέσεις COVID-19 - Περισσότεροι από τους θανάτους των τελευταίων 29 χρόνων, μετά από εμβολιασμούς σύμφωνα με το VAERS.

 13 Ιουνίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy στο HumansAreFree εδώ: https://tinyl.io/4HFC

Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι μετά από τις πειραματικές ενέσεις COVID-19 εκτοξεύτηκαν στα ύψη αυτή την εβδομάδα, καθώς το CDC πρόσθεσε χθες περισσότερα δεδομένα στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS), μια χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βάση δεδομένων που παρακολουθεί τους τραυματισμούς και τους θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια.


Ενώ οι πληροφορίες που περιέχονται στο VAERS είναι δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να τις λογοκρίνουν και όποιος τολμά να δημοσιεύσει δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ χαρακτηρίζονται ως "ψεύτικες ειδήσεις" από τους "ελεγκτές γεγονότων".


Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν χθες, 11 Ιουνίου 2021, απαριθμούν 5.888 θανάτους μεταξύ 329.021 περιπτώσεων τραυματισμών μετά από ενέσεις COVID-19.


Υπάρχουν επίσης άλλες 5.884 περιπτώσεις που απειλούν τη ζωή, 43.892 επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά, 4.583 μόνιμες αναπηρίες και 19.597 νοσηλείες.


Πηγή 

Για να γίνει αυτό κατανοητό, τα σύνολα αυτά αντιπροσωπεύουν μια περίοδο 6 μηνών από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ο FDA έδωσε άδεια επείγουσας χρήσης σε αυτά τα εμβόλια, και το σύνολο των θανάτων υπερβαίνει πλέον τους θανάτους που καταγράφηκαν στο VAERS μετά από εμβολιασμούς τα τελευταία 29 χρόνια, από τις αρχές του 1992.

Πηγή

Αυτό είναι γενοκτονία. Και όπως έχουν δηλώσει πολλοί διαφωνούντες γιατροί και επιστήμονες, πρόκειται για ενέσεις βιολογικού όπλου που σχεδιάστηκαν από ευγονιστές για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ανεπιθύμητων αντιδράσεων για τα εμβόλια COVID-19: 13.867 νεκροί και 1.354.336 τραυματισμοί

Το CDC και ο FDA παραδέχονται επιτέλους τα προβλήματα φλεγμονής της καρδιάς που εμφανίζονται από τις ενέσεις COVID

Το CDC και ο FDA συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στις 10 Ιουνίου 2021 και παραδέχθηκαν τελικά ότι υπήρξαν εκατοντάδες αναφερόμενες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας (φλεγμονή της καρδιάς) μετά από τις ενέσεις mRNA.


Πριν από αυτή τη συνάντηση, το μόνο πράγμα που ήταν πρόθυμοι να παραδεχτούν ήταν ότι υπήρχαν "σπάνιες" περιπτώσεις θρόμβων αίματος στον εγκέφαλο, ενώ επέλεγαν να αγνοήσουν μια μυριάδα άλλων αναφερόμενων καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων πολλών άλλων τύπων θρόμβων αίματος.


Η έκθεση της 10ης Ιουνίου ανέφερε ότι υπήρχαν 216 αναφορές φλεγμονής της καρδιάς μετά τις πρώτες δόσεις των ενέσεων της Pfizer και της Moderna και 573 αναφορές μετά τις δεύτερες ενέσεις.


Η διάμεση ηλικία μετά την πρώτη ένεση ήταν 30 ετών, ενώ η διάμεση ηλικία μετά τη δεύτερη ένεση ήταν μόλις 24 ετών. Προσβάλλει υπερδιπλάσιο αριθμό ανδρών από ό,τι γυναικών.


Δεδομένου ότι αυτές οι αναφερθείσες περιπτώσεις αντιπροσωπεύουν μόνο μια μικρή μειοψηφία των πραγματικών περιπτώσεων, λόγω της παθητικής φύσης της αναφοράς στο VAERS, είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια εθνική κρίση που προκαλείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τα πειραματικά τους εμβόλια.


Η κυβέρνηση δεν είναι φίλος σας, και δεν έχει σημασία αν ζείτε σε μια κόκκινη ή μπλε Πολιτεία, καθώς Όλες είναι υπέρ του εμβολίου.


Ενώ ορισμένοι κυβερνήτες των Κόκκινων Πολιτειών έχουν αναλάβει δράση για να αποτρέψουν τις διακρίσεις μέσω των Διαβατηρίων Εμβολίων, ούτε ένας κυβερνήτης στις ΗΠΑ δεν έχει βγει μπροστά για να σταματήσει τις μαζικές εκστρατείες για την ένεση, όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με αυτά τα βιολογικά όπλα, τα οποία τώρα επικεντρώνονται στα παιδιά, παρ΄όλο που έχουν τη δύναμη να το κάνουν μέσω των εκτελεστικών τους εξουσιών....


Ούτε ένας.

Είναι ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι για δολοφονία.

Δικτυογραφία:

CDC: 5,888 DEAD 329,021 Injured from COVID-19 Shots – More than Previous 29 Years of VAERS Vaccine Deaths

https://humansarefree.com/2021/06/cdc-5888-dead-329021-injured-from-covid-19-shots-more-than-previous-29-years-of-vaers-vaccine-deaths.html


http://scripta---manent.blogspot.com/2021/06/cdc-5888-329021-covid-19-29-vaers.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!