Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τά ( ΠΟΛΥ ; ) π ε ρ ί ε ρ γ α της Σάμου ! - Παρά τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών, ΚΑΝΕΙΣ μά κανείς, δεν νοσηλεύεται με 'covid'! ( ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ; )

 Μέχρι πριν μερικές ημέρες ειδικοί και πολιτικοί είχαν κρούσει το


καμπανάκι για τις μαζικές ακυρώσεις εμβολιασμών στο νησί.

Σήμερα ωστόσο το ακριτικό νησί μπορεί να πανηγυρίζει, καθώς δεν έχει ούτε ένα περιστατικό 'covid' που να χρήζει νοσηλείας!



Στο Νοσοκομείο Σάμου σήμερα δεν νοσηλεύεται κανένας πολίτης ή μόνιμος κάτοικος Σάμου σε απλή κλινική Covid, ή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Διοικητής του ιδρύματος, Νίκος Στεφανής

Αναλυτικά :

«Τις τελευταίες ημέρες η Σάμος έχει περάσει στην πράσινη ζώνη επικινδυνότητας.

Τα κρούσματα στο νησί μας έχουν μειωθεί. 
Στο Ίδρυμά μας πλέον δε φιλοξενείται κανένας πολίτης ή μόνιμος κάτοικος Σάμου σε απλή κλινική Covid, ή στη ΜΕΘ.

Δε σταματάμε όμως να εφαρμόζουμε τα μέτρα που μας έχουν υποδείξει οι ειδικοί.

Έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της μάχης της πανδημίας όμως για να είμαστε ασφαλείς πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο του εμβολιασμού, τον δρόμο της «Ελευθερίας».

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής»

Να σημειώσουμε ότι μόλις στις 4 Ιουνίου με βαρύγδουπες δηλώσεις, ο Ν.Χαρδαλιάς μιλούσε για περιοχές όπου παρατηρείται μειωμένη προσέλευση και απόκλιση από το μέσο όρο μεταξύ αυτών και η Σάμος, καθώς όταν είχε ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού η συμμετοχή υπήρξε απογοητευτική.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι στις περιοχές αυτές υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για το μήνα Ιούνιο με εμβόλια 'Pfizer', 'Moderna' και 'Johnson & Johnson' και κάλεσε τους πολίτες «να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους»......

«Γιατί πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι μόνο (;;;;;) με τον εμβολιασμό θα μπορέσουνε να χτίσουμε τείχος ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό», υπογράμμισε.

«Όσο όμως η επιχείρηση Ελευθερία εξελίσσεται, η τήρηση των μέτρων αποτελεί την ασπίδα προστασίας μας. 
Γιατί η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. 

Για αυτό και είναι ανάγκη να παραμείνουμε προσεκτικοί, να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών και να τηρούμε με συνέπεια τους υγειονομικούς κανόνες στην καθημερινότητά μας. 
Γιατί μπορεί να έχουμε αφήσει πίσω μας πολλά από τα περιοριστικά μέτρα, όχι όμως την ίδια την πανδημία. Η ανάγκη για προσοχή απέναντι στον ιό παραμένει», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.



https://www.pronews.gr/ygeia/994918_ta-perierga-tis-samoy-para-ta-hamila-pososta-emvoliasmon-kaneis-den-nosileyetai-me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!